Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Dej nehi no, ni opravičila, da tko dela s tabo. Mislm, da ma tip probleme sam s sabo in ti res nis dolžna zarad njega cel življenje trpet. Sama seb bod na prvem mestu in ne si tega delat. Mislm, da si zaslužiš kej bolšga in doživet uno tapravo ljubezen.
Pa sj mislm, da se tega zavedaš, sam tko k sm rekla...mi ti ne mormo velik pomagat, sama boš mogla kej narest.
Pa sj mislm, da se tega zavedaš, sam tko k sm rekla...mi ti ne mormo velik pomagat, sama boš mogla kej narest.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja to bi pa mogu on najprej pridet do tega, da ma resne probleme in si res želet to rešt. Pol pa orng delat na tem. Ampak to lahko nardi samo on sam, ti ne morš namest njega.
Sploh pa ta nasilje nad tabo...ne vem, če bo kdaj kej bolš, ponavad je skoz slabš. To so taki ljudje, k na tak način rešujejo vse probleme (v prvi vrsti pa svoje probleme!). Ma jst bi šla od tazga kokr bi me noge nesle. In to zdj, dokler je še lažje, pol k maš enkrat še otroke, je še bol zakompliciran in pol maš še nove žrtve (otroke k gledajo, kako fotr pretepa mamico).
Sploh pa ta nasilje nad tabo...ne vem, če bo kdaj kej bolš, ponavad je skoz slabš. To so taki ljudje, k na tak način rešujejo vse probleme (v prvi vrsti pa svoje probleme!). Ma jst bi šla od tazga kokr bi me noge nesle. In to zdj, dokler je še lažje, pol k maš enkrat še otroke, je še bol zakompliciran in pol maš še nove žrtve (otroke k gledajo, kako fotr pretepa mamico).
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
verjetno bi mu oprostila samo v primeru, da bi bla jaz že popolnoma histerična in se ne bi več kontrolirala. oz. če bi ga jaz prva, pa bi on mene nazaj. drugače pa ne odobravam tega. v bistvu ne morem zagotovo rečt kak bi reagirala, ker se mi to še ni zgodilo.
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
-
BIBI21 napisal/-a:Vse to, kar sedaj ve pravite, sem včasih tudi sama govorila...
Dokler niso vletena čustva sem tudi jaz drugače razmišljala, sedaj pa....
popolnoma te razumem.
gre za to, da lahko ti tak razmišljaš dokler nisi dejansko v neki taki situaciji. če ti primaže eno kolfuto verjetno takrat oprostiš... dobro drugo je če te pretepe. samo res ste nekatere tak 100% prepričane, da bi tipa odjebale. ne gledat vsega tak na ozko.. zarečenega kruha se največ poje
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Nevem..nasilje je nekej, česar sploh ne prenesem..oprostila bi mu v primeru, da bi ga jz prva udarila(kar ga vrjetno nebi, edin če bi mi res živc počil heh) in še to bi bla mal jezna nanj kr mi je vrnil Če bi me sam od sebe bi pa resno premisnla, tud glede nato kako žal mu je in ZAKAJ me je udaril..KO bi se to ponovil..Bye bye.
-
plesalčica - Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
NE.moški bi me udaril prvič,zadnjič in nikoli več.če se zgodi enkrat,se bo nabrž še kdaj.
...itak mi vse diši po tebi...
-
FunnyBunny - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
- Kraj: Bunnyland
Se mi je zgodilo...prvič, pa pol še enkrat, ko se je pa tretjič, je pa dobil nogo. Samo takrat sem bila še smrklja...In ker sem dala tako izkušnjo skozi, tudi vem, da se mi kaj takega ne bo nikoli več zgodilo. Niti prvič, kaj šele da bi čakala še na drugič. Zakaj mi je to bedno? Ker mi je bedna vsaka oblika nasilja. Ne glede na to ali je do otrok, žensk ali pa 100 kg mišičnjakov.
Life is funny 4 a bunny!
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
živijo punce, sem nova forumu upam da me sprejemet medse
jaz imam prijateljico katera dobiva skozi klofute od fanta pa tepe jo full, zadnjič je prišla cela plava h meni domov jokat. tako se mi je zasmilila ampak jaz pravim tako ko enkrat dovoliš nekomu nekaj bo to skozi to počel, jaz bi ga tako opalila nazaj, dobro trenirala sm tudi cick boks da bi se zavrtel okoli zemeljske oble
moja prijateljica pa ga še brani, češ da ni hotel, da ga je ona razjezila ipd... zakaj te ženske jih še branijo? jaz tega ne razumem, in potem trpi nad posledicami oz. bolečinami
jaz imam prijateljico katera dobiva skozi klofute od fanta pa tepe jo full, zadnjič je prišla cela plava h meni domov jokat. tako se mi je zasmilila ampak jaz pravim tako ko enkrat dovoliš nekomu nekaj bo to skozi to počel, jaz bi ga tako opalila nazaj, dobro trenirala sm tudi cick boks da bi se zavrtel okoli zemeljske oble
moja prijateljica pa ga še brani, češ da ni hotel, da ga je ona razjezila ipd... zakaj te ženske jih še branijo? jaz tega ne razumem, in potem trpi nad posledicami oz. bolečinami
-
FunnyBunny napisal/-a:Se mi je zgodilo...prvič, pa pol še enkrat, ko se je pa tretjič, je pa dobil nogo. Samo takrat sem bila še smrklja...In ker sem dala tako izkušnjo skozi, tudi vem, da se mi kaj takega ne bo nikoli več zgodilo. Niti prvič, kaj šele da bi čakala še na drugič. Zakaj mi je to bedno? Ker mi je bedna vsaka oblika nasilja. Ne glede na to ali je do otrok, žensk ali pa 100 kg mišičnjakov.
pametna punca.nekatere nimajo toliko poguma.bravo!!
-
bimba napisal/-a:živijo punce, sem nova forumu upam da me sprejemet medse
grdo se bo bralo, ampak... samo hrbtenico moraš imeti.če nekoga navadiš,da te lahko tepe in ponižuje,ti bo to delal dokler bo lahko.
mater,bi jaz tistega tipa sunla na gobec... :box:
ups,zdaj sem pa jaz nasilna
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Sploh si ne predstavlam,da bi se mi to zgodl :box:
Je kr zanimiva tema,zlo rada berem vase poste,ampak tezko recm kaj bi jst nardila,ce bi se mi to zgodl. Okej,ce bi ga jst prva,pol recimo,da bi mu oprostila...Pa se to pomoje bi se iz tega zvleku se en prepir,da kaj zdej to bla bla bla in pol bi se koncala zveza.
Je kr zanimiva tema,zlo rada berem vase poste,ampak tezko recm kaj bi jst nardila,ce bi se mi to zgodl. Okej,ce bi ga jst prva,pol recimo,da bi mu oprostila...Pa se to pomoje bi se iz tega zvleku se en prepir,da kaj zdej to bla bla bla in pol bi se koncala zveza.
-
bimba napisal/-a:moja prijateljica pa ga še brani, češ da ni hotel, da ga je ona razjezila ipd... zakaj te ženske jih še branijo? jaz tega ne razumem, in potem trpi nad posledicami oz. bolečinami
gre verjetno zato, ker ne najdejo izhoda. poleg tega je pri pretepanju isto kot pri posilstvu - full malo jih upa priznat da se jim to dogaja, se o tem z nekom pogovorit in najt normalno rešitev. ti bi mogoče lahko tvoji koegici dala za prebrat kak članek o nasilju nad ženskami, da bi mogoče dojela, da to ni (in ne sme biti) del vsakdanjika in predvsem, da ona ni nič kriva...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov