Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Bubby napisal/-a:nastavila bi še drugo lice
čak, ti to resno? najprej lice, pol pa naprej, pa njemu nož v roke, pa ga teb v srce zabode al kuko? dj ne takih prbijat no...
ne vem, kaj mate od tega, da vas tipi lh kadarkol in kjerkol udarjo
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
nikol nikol nikol ne bi oprostila klofute...!!!!! pa ni važno s kašnim razlogom bi se zgodila... vse se da rešt s pogovorom...
loh me kvečjem mal našeška po ritki... ampak zgolj iz zabave
loh me kvečjem mal našeška po ritki... ampak zgolj iz zabave
- ritka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
NIkakor mu ne bi, če bi to naredl iz kakršnega koli razloga, kr če te je sposobn udart, pol veš d te nima iskreno rad in da je zmožen še kaj več.Če se pa to naredi iz nerodnsoti, recimo d mu spodrsne pa pade in s tem še useka tebe, pol pa itak d ne bom nč.
I Have the pussy, so I make the Rulz
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Dancy napisal/-a:Nikoli mu nebi oprostila klofute in to zaradi tega ker če te udari enkrat se bo to zihr ponovilo še enkrat.In potem mu bo vedno žal, in tako se začne začarani krog.
Se strinjam .
V anketi je ena možnost-odvisno od situacije.Ni nobene situacije,ki bi klafuto lahko oprostila.Ker potem se bo ta situacija vedno znova ponavljala.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
ko bi vi moški vedeli kaj vse si vi zaslužite.........
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
js bi mu tkoj oprostila ker se zavedam da znam vcasih coweka spravit ob ziwce....tako zelo da je klofuta mogoce edina pot da se mi maščuje...
sicer pa ne bi sploh bila z njim..ce bi me pretepal...ampak ena klofuta..se ne pomeni katastrofe..mogoce bolj moralno..saj sm se z fanti velikokrat zahec stepla pa je blo vcasih modric vec kot bi jih prizadela ena sama žlepa(=klofuta)..
mogoce bi ga ..ce bi mislila da njegov udarec ni dovolj opravicljiw celo udarla nazaj...ampak to je isto kot: mi2 sva opravla za vselej:)
sicer pa ne bi sploh bila z njim..ce bi me pretepal...ampak ena klofuta..se ne pomeni katastrofe..mogoce bolj moralno..saj sm se z fanti velikokrat zahec stepla pa je blo vcasih modric vec kot bi jih prizadela ena sama žlepa(=klofuta)..
mogoce bi ga ..ce bi mislila da njegov udarec ni dovolj opravicljiw celo udarla nazaj...ampak to je isto kot: mi2 sva opravla za vselej:)
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja pa kakšno mnenje bi ti sploh še rada?! Smo ti dal že milijon enih mnenj, ampak mislm, da boš mogla sama pr seb razčistit. Itak da to ni normaln in da z njim ne boš srečna, sam na žalost je tko, da boš mogla sama do tega pridet...oz. si priznat to že enkrat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov