Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Frederic napisal/-a:2good4u napisal/-a:Mislim da lahko z besedami veliko več narediš. Dobro se pa strinjam da kdaj udariš otroka po ritki, ampak ne uno dda ga ful spečeš al pa ga vlečeš za roko pa ne vem kaj še vse... tudi brez trde roke, lahko vzgojiš dobrega človeka! Je pa žalostno, da nekateri niste občutili tega...da se dajo meje postavljati tudi brez pretepanja....
Kakorkoli ze....Ko bos sama imela otroke bos lahko ta svoj princip demokracije uveljavila po svoji mirni volji. Ce ti bo uspelo ti bom izrekel moje komplimente, ce ne bos posledice nosila sama oz. tvoja druzina.
Sam sem mnenja, da so dolocene trenutki in stvari, kjer absolutna demokracija ne deluje.fredi, daj mi povej, kako bi ti ponižal npr. kakšnega Mika Tysona???
Mislim, da Mike Tyson ne rabi mene, da bi ga karkoli ponizal. On to pocne ze zelo dobro tudi brez moje skromne navzocnosti. Sem pa ze srecal hujse ljudi, kot so on. Zunanji videz (biceps) ni vse, Jochie. In verjemi, da spraviti na tla cloveka, kot je Mike Tyson tudi ne bi bilo tezko.
izjava tedna!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
fredi, jaz verjamem, da si najverjetneje kot pripadnik tujske legije marsikomu prerezal vrat, ga ubil z golimi rokami, kakorkoli. verjamem tudi, da tujska legija ni za pajace, pomeni, da si verjetno postaven moški, ki verjetno tudi vzdržuje svojo telesno kondicijo. poleg tega tudi verjamem, da si na urjenju tudi absolviral znanja borilnih veščin.
ampak kljub vsemu dvomim, da bi bil kos kakšnemu vrhunskemu športniku iz te branže (alla mike tyson)
pa da ne bomo off topic...klofuta ni rešitev problema, rešitev je pogovor...
ampak kljub vsemu dvomim, da bi bil kos kakšnemu vrhunskemu športniku iz te branže (alla mike tyson)
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Frederic, če se ne motm, si mau višje pisal o tem, da pri takih ljudeh zaleže samo klofuta, da jim lahko edin tko zmanjšaš ego in vcepiš mau discipline...A pol tega pr Tysonu neb prakticiru?...Pomojem ne, ker bi te te polomu, da te neb znal več skp sestavt!
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
izjava tedna!
Mi smo dobili mnogo taksnih "tysonov" vsak teden v centru v Aubagnu. Taksni so bili skoraj vedno med prvimi, ki so popadali na Cooperjevem testu. Nekateri med njimi niso znali niti prepletati po vrvi sest metrov brez uporabe nog. Tri cetrt njih je bila napolnjna z stereoidi in ostalimi preparati. Nic posebnega. Thrust me.
Tudi v primeru Tysona? Sporoci mi, ko bo do tega prislo. To bi si rad ogledal.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
- Frederic
- Sramežljivka
Yazmeen napisal/-a:Pomojem ne, ker bi te te polomu, da te neb znal več skp sestavt!
Torej ga bom prepustil tebi Yazmeen, da se pogovoris z njim. Pa da vidimo mojstrico na delu...
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
-
Yazmeen - Cosmofrik
Glede na to, kolk uspešn je (bil) Tyson v boksu, pomojem, da ga niso sam stereoidi no...
Drgač pa mislm, da bi jst dlje pršla pri njemu s pogovorom, kot ti s klofuto...ker bi te mogl spraskat iz tal pol!
Pa btw, trust se napiše brez h-ja, če se že greš angleščino
Drgač pa mislm, da bi jst dlje pršla pri njemu s pogovorom, kot ti s klofuto...ker bi te mogl spraskat iz tal pol!
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 26. Nov. 2006 19:01, skupaj popravljeno 3 krat.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Frederic napisal/-a:Kakorkoli ze....Ko bos sama imela otroke bos lahko ta svoj princip demokracije uveljavila po svoji mirni volji. Ce ti bo uspelo ti bom izrekel moje komplimente, ce ne bos posledice nosila sama oz. tvoja druzina.
Sam sem mnenja, da so dolocene trenutki in stvari, kjer absolutna demokracija ne deluje.
Se načeloma strinjam z zadnjim stavkom. Ga bom citirala v kakšni drugi temi, ko mi bo ustrezalo
Se strinjam, da je pri otrocih velika razlika med pretepanjem in občasnim fizičnim posredovanjem. Kaj več se pa v tole ne bi poglabljala.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Frederic povsod govoriš o eni scerkljeni mladini itd...ker ti si seveda blazno pameten. In če tvoja trditev o klofutah drži, potem si ti moral biti že res preklofutan, da se zj tukej tko trudeš biti pameten...tolk, da že res pretiravaš in dosežeš, da se ti folk samo smeje, češ kakšen bolnik si
Drugač pa jz tudi mislim, da je beseda res hujša od vsake klofute, samo še zmerej bi lažje prenesla, da bi me tip užalu kot da bi me klofnu. Ker vsak kdaj pove kkšno grdao, samo da te pe pretepa pa no way
Jochie tale fredi je men tolk fajn, ker mi tele Fredericove besede delujejo kot besede kkšnega Fredija Milerja
Drugač pa jz tudi mislim, da je beseda res hujša od vsake klofute, samo še zmerej bi lažje prenesla, da bi me tip užalu kot da bi me klofnu. Ker vsak kdaj pove kkšno grdao, samo da te pe pretepa pa no way
Jochie tale fredi je men tolk fajn, ker mi tele Fredericove besede delujejo kot besede kkšnega Fredija Milerja
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- Frederic
- Sramežljivka
Jasmina napisal/-a:Glede na to, kolk uspešn je (bil) Tyson v boksu, pomojem, da ga niso sam stereoidi no...
Mislis?
Drgač pa mislm, da bi jst bolj daleč pršla pri njemu s pogovorom, kot ti s klofuto...ker bi te mogl spraskat iz tal pol!
Kakor hoces, Yazmeen. Ce te bo slucajno napadel, kot to rad pocne z zenskami, se bom jaz raje umaknil in prepustil prostor tebi, da se pogovoris z njim. Velja?
Hvala za popravilo napake.
kr.ena napisal/-a:Se načeloma strinjam z zadnjim stavkom. Ga bom citirala v kakšni drugi temi, ko mi bo ustrezalo
You are welcome.
-
Yazmeen - Cosmofrik
Kva maš neumestne ej...ja če ga bom srečala slučajn in če me bo napadel, bom raj tebe poklicala, da mu boš pršu dat klofuto,da ga boš ponižal in discipliniral, ok?
Spet si naredu eno napako...v taki besedni zvezi, kt si jo ti uporabu, se doda na koncu "to"...se prav "you are welcome to"
Spet si naredu eno napako...v taki besedni zvezi, kt si jo ti uporabu, se doda na koncu "to"...se prav "you are welcome to"
- Frederic
- Sramežljivka
jemina napisal/-a:Frederic povsod govoriš o eni scerkljeni mladini itd...ker ti si seveda blazno pameten. In če tvoja trditev o klofutah drži, potem si ti moral biti že res preklofutan, da se zj tukej tko trudeš biti pameten...tolk, da že res pretiravaš in dosežeš, da se ti folk samo smeje, češ kakšen bolnik si
Moja draga jemina ravno z takimi izjavami, katerih glavna namen je ponizati sogovornika in ga obkladati z cimvec zmerljivkami, mi dokazujes, da se ne motim, ko pravim, da je mladina scrkljana. Pametna punca ali fant mi bosta vedno odgovorila nazaj umirjeno in vljudno. Ki ohrani stil, cetudi se vedno ne strinjamo. Jaz imam do takih ljudi vedno ogromno spostovanje. Ravno zaradi tega, ker pokazejo umirjenost in stil.
Na drugi strani pa so razni in razne, ki ne znajo povedati nicesar pametnega, kot da v vsaki drugi besedi povedo vesoljnemu svetu par kup zaljivk na moj (nas) racun, vsakic ko se kdo ne strinja z njihovimi "mnenji", ki so mnogokrat o stvareh, o katerih - roko na srce - vecina izmed vas ni nikoli izkusila.
Pa mi ti povej, kaj naj si clovek misli o takih ljudej po vseh tem.
Kdo je Fredi Miler?
Yazmeen napisal/-a:Kva maš neumestne ej...ja če ga bom srečala slučajn in če me bo napadel, bom raj tebe poklicala, da mu boš pršu dat klofuto,da ga boš ponižal in discipliniral, ok?
Zal se na to povabilo ne bom mogel odzvati. Ne tepem ljudi po narocilu ostalih. To bitko bos morala sama vojevati.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
goofey napisal/-a:Ko to enkrat naredi, ga takoj skensli, in povej fotru, bratu al pa frendom, da ga mal naučijo olike
Jest bi ga povabu na boks!!
Ja seveda no ...bl, če se stepejo boljš je an
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]