Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Frederic napisal/-a:Klofuta? Kaj mislite z tem? Udarec v trebuh, glavi, nogah ali kot pljusk po licu? Sam nimam nic proti temu, ce so kdaj pa kdaj prisoli kaksna klofuta po licu. Nekateri ljudje (fantje kot punce) so danes tako pateticno objestni, da vcasih pomaga in zaleze samo se kaksna klofuta po licu. Pametnega cloveka bo klofuta zbristrila, bedaka pa ne.
Tebi pomoje ne pomaga niti, če te nekdo orenk natape.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
jullia napisal/-a:vprašanje, koga klofuta bolj zbistri, tistega, ki jo primaže, ali srečnega prejemnika.
Srecnega prejemnika, seveda!
Ne verjames?
Poglej si potem kako to izgleda v praksi.
http://www.youtube.com/watch?v=kZ_YVQSE3-c
He He He He! Pa reci, ce tole ni bila zasluzena klofuta!
yazmeen napisal/-a:Drgač me pa še neki zanima...a bi prisolil klofuto (za zbistritev, seveda) tud enmu dvometrašu, k ma 150 kil, če bi te s čim razjezu...al sam svoji ženski???
Seveda, moja draga Yazmeen! To sem storil najmanj ze dvakrat. Eden izmed srecnih prejemnikov (po nacionalnosti Sved) je kasneje postal eden izmed mojih najboljsih prijateljev. On ve zelo dobro, zakaj in z cim si je prisluzil klofuto. Po tistem nisem imel z njim nobenih tezav. Nekaj dni kasneje sva sla skupaj na par Kronenbourgov.
Da ne bo nesporazumov: Tudi jaz sem fasal kdaj pa kdaj kaksno batino. Vendar sem si jo vsakic prisluzil. Prvo sem dobil med osnovnim urjenjem, ko nisem pozorno poslusal lekcij iz francoskega jezika. Lahko si prepricana, da sem od tistega dne naprej pozorno poslusal.
yazmeen napisal/-a:Sploh pa udar tist, k je en revček in druzga ni sposobn narest. In unmu bi rekla, da je patetično objesten!
Tvoj fant pride domov in pravi: "Yazmeen, pravkar sem spal z drugo zensko". Ti ga avtomatsko lopnes po licu. Ali to pomeni, da si pateticno objestna? Ne bi rekel. Fant si je batino prisluzil. Se ne strinjas?
="jemina"Tebi pomoje ne pomaga niti, če te nekdo orenk natape.
He he He! Nisem vedel moja draga jemina, da te zanima "fetish spanking". Morda kdaj drugic.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ne, dragi moj Frederic, če bi moj tip pršu dam in mi reku, da je spal z drugo žensko, ga neb klofnla, motš se. Ker se ne spuščam na tak nivo, če sploh štekaš, kaj ti hočem povedat. Bi mu pa rekla, da lahko spakira in gre. Jst ne rešujem sporov s klofutami in tud mene nima noben pravice udart, pod nobenim pogojem. Če me lastna starša nista nikol udarla, me sigurn noben drug ne bo. Vidm, da nekateri še kr živite v pamtiveku in mislte, da če nekdo nardi neki, kar vam ni lih ok, da pol ga mate pa pravico kr udart a kaj?! Mislm, dej zamisl se mau nad sabo no! Sj nismo več u jamah!
Se pa sam čudm izjavam nekaterih tipov...(sm tud že v službi doživela), kako se hvaljo s tem, kako so, ali bi, svojo žensko namahal al pa ji dal kakšno "okol kepe"...mislm, men so prov patetični. Taki so ponavad eni navadni lulčki, k stresajo svoje komplekse nad nemočnimi ženskami, k bi pa naletel na kšnga, k se jim lahko postav po robu, bi se pa poscal od strahu. In takim bi prov prvoščla, da bi jih enkrat u lajfu en orng namahu.
P.S. Jowko in Mahagonij...če znata edin s klofuto dat ženski vedet, da ne odobravata njenga dejanja, sta pa prov boščka...Se mi kr smilta, res. Upam, da bosta naletela kdaj na mino.
Se pa sam čudm izjavam nekaterih tipov...(sm tud že v službi doživela), kako se hvaljo s tem, kako so, ali bi, svojo žensko namahal al pa ji dal kakšno "okol kepe"...mislm, men so prov patetični. Taki so ponavad eni navadni lulčki, k stresajo svoje komplekse nad nemočnimi ženskami, k bi pa naletel na kšnga, k se jim lahko postav po robu, bi se pa poscal od strahu. In takim bi prov prvoščla, da bi jih enkrat u lajfu en orng namahu.
P.S. Jowko in Mahagonij...če znata edin s klofuto dat ženski vedet, da ne odobravata njenga dejanja, sta pa prov boščka...Se mi kr smilta, res. Upam, da bosta naletela kdaj na mino.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jowko napisal/-a:Prvič, ko bi ženska nad mano roko dvignila (primazala klofuto) bi 3x močnejšo nazaj dobila in bi še tist trenutek končala.
Ne odobravam nasilja nad ženskami obratno pa tudi ne...
Enkrat, ko se to zgodi se bo še kdaj ponovilo!
jowko, normalen moški je sposoben najti takšno partnerko, kjer je reševanje problemov stvar verbalnega dialoga, ne fizičnega.
če si pa ti lahko predstavljas, kako bi partnerka nad tabo dvignila roko in kako bi ti reaagiral....
žal mi je zate...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Frederic napisal/-a: Pametnega cloveka bo klofuta zbristrila, bedaka pa ne.
frederik, tebe mogoče fizično zlorabljajo, da takšne klanftraš??? pametni ljudje se "pretepajo" kvečjemu na kakšnem rekreativnem treningu borilnih veščin, za zbistrenje pa se uporabljajo drugi prijemi.
mogoče so te takšnega razmišljanja naučili v tujski legiji, da se uporablja argument moči pri reševanju problemov, ampak v civilizirani družbi se pač uporablja moč argumentov.
- Frederic
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:frederik, tebe mogoče fizično zlorabljajo, da takšne klanftraš??? pametni ljudje se "pretepajo" kvečjemu na kakšnem rekreativnem treningu borilnih veščin, za zbistrenje pa se uporabljajo drugi prijemi.
Fizično zlorabljajo?!
Klofuta sploh ni pretepanje. Pri nas je bila instrument discipline, olike in predvsem spostovanja. Zal je danes na svetu vse prevec "smartass" (smrkavcev in smrkelj), ki mislijo, da se svet vrti okoli njih in se obnasajo izrazito nesramno tam, kjer se ne bi smeli.
Oprosti Jochie, ampak pri takih ljudeh zaleze samo klofuta. Edino tako bos zmanjsal njihov ego in jim vcepil malo discipline. Ko bos zmanjsal to, bodo te osebe pridobile na samozavesti.
Razlika je med stalnim klofutanjem in klofuto, za katero prejemnik natanko in zelo dobro ve, zakaj jo je prejel.
...mogoče so te takšnega razmišljanja naučili v tujski legiji, da se uporablja argument moči pri reševanju problemov
Mi si nismo mogli privosciti psihologa na vsakega moza.
...ampak v civilizirani družbi se pač uporablja moč argumentov.
Sodec po raznih vaskih strazah, ki se dnevno ustanavljajo po Sloveniji (samo se partizani manjajo, pa bomo imeli pravo reprizo zgodovine ), bi rekel, da ne. Tudi drugje po svetu ni situacija nic boljsa.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Frederic napisal/-a:Klofuta sploh ni pretepanje. Pri nas je bila instrument discipline, olike in predvsem spostovanja. Zal je danes na svetu vse prevec "smartass" (smrkavcev in smrkelj), ki mislijo, da se svet vrti okoli njih in se obnasajo izrazito nesramno tam, kjer se ne bi smeli.
Zame je klofuta huje kot da me en zbrca v rit in je pretepanje ja. Ker je najhuje, da te nekdo udari po obrazu
ti boš svojim otrokom in ženis vcepil spoštovanje do tebe s tem, da jih boš klofutal. Dont fink sou. Žena se se bo ločila, otroci te bojo sovražili ne pa spoštovali
Aja nisem vedla, da je treba vsakem in se obnaša nesramno primazat eno klofuto.
Tvoje razmišljanje je, kot bi živel v pamtiveku in kot, da te je fotr vedno pretepal in ti poleg tega še pral možgane
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
kakršnokol fizično nasilje iz jeze je pretepanje za mene..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- Frederic
- Sramežljivka
Zame je klofuta huje kot da me en zbrca v rit in je pretepanje ja. Ker je najhuje, da te nekdo udari po obrazu
Vem. Zato je klofuta po licu milijonkrat bolj učinkovita, kot če nekoga zbrcaš do nezavesti. Klofuta deluje poniževalno.
ti boš svojim otrokom in ženis vcepil spoštovanje do tebe s tem, da jih boš klofutal. Dont fink sou. Žena se se bo ločila, otroci te bojo sovražili ne pa spoštovali
Meni moje zarocenke ali punc pa res ni treba kloftati. Za razliko od vecine ljudi, katere srecujem so lepo vzgojene in ravno zaradi tega jih odrasli spostujejo. Midva z Mélisso sva se odlocila, da jih bova vzgojila, da bodo delovale karseda samostojne. Oziroma z drugimi besedami, da ne bodo neke mamine ali ocijeve hcerkice, ki se bodo celo zivljenjen drzale za mamino krilo in jih bo strah vsega.
Aja nisem vedla, da je treba vsakem in se obnaša nesramno primazat eno klofuto.
Vsako potrpljenje ima svoje meje. Vprasaj kateregakoli gasilca, ki je kdaj v kaksni kocljivi situaciji prisolil panicni zenski ali moskemu klofuto, da se je umiril in zbistril...
Tvoje razmišljanje je, kot bi živel v pamtiveku in kot, da te je fotr vedno pretepal in ti poleg tega še pral možgane
He he he! Ja... Pamtivek, konzervativno, nazadnjasko, klerikalno, srednjevesko, fasisticno... To so najljubse fraze danasnje scrkljane mladine. Z takim odnosom ne boste nikoli vzgojile otrok, da se bodo znali postaviti za sebe.
Jemina, jaz sem jih veckrat dobil za usesa od svoje uciteljice v osnovni soli (:D) kot od oceta, ki mi je zal preminil, ko sem bil 14. Najhuje me je stari naseskal, ko sem bil star 9 in sem zakuril ogenj na dvoriscu drvarnice in kmalu pozgal bliznji gozd. Od takrat sem vedno ekstra previden vsakic, ko zakurim ogenj, ker se spomnim tega dogodka. Staremu ne zamerim nicesar. Ce bi bil jaz na njegovem mestu, bi verjetno storil enako.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz osebno nisem bila nikoli tepena od svojih staršev in z mano ni nič narobe. Nisem jima delala težav, edino v puberteti sm bla malo zmedena, ampak sta se raje usedla z mano in pogovorila. In bol me je zabolelo, ko sta rekla da sta obupala nad mano in da ne vesta, kaj bi še lahko naredila, da bi bila bolj pridna in spet takšna kot sem bila in da sem ju razočarala in da si tega nikoli v življenju nista mislila. Te besede so mene veliko bolj bolele, kot pa to, da bi me enkrat spekla za bučo...
Mislim da lahko z besedami veliko več narediš. Dobro se pa strinjam da kdaj udariš otroka po ritki, ampak ne uno dda ga ful spečeš al pa ga vlečeš za roko pa ne vem kaj še vse... tudi brez trde roke, lahko vzgojiš dobrega človeka!
Je pa žalostno, da nekateri niste občutili tega...da se dajo meje postavljati tudi brez pretepanja....
Mislim da lahko z besedami veliko več narediš. Dobro se pa strinjam da kdaj udariš otroka po ritki, ampak ne uno dda ga ful spečeš al pa ga vlečeš za roko pa ne vem kaj še vse... tudi brez trde roke, lahko vzgojiš dobrega človeka!
Je pa žalostno, da nekateri niste občutili tega...da se dajo meje postavljati tudi brez pretepanja....
- Frederic
- Sramežljivka
2good4u napisal/-a:Mislim da lahko z besedami veliko več narediš. Dobro se pa strinjam da kdaj udariš otroka po ritki, ampak ne uno dda ga ful spečeš al pa ga vlečeš za roko pa ne vem kaj še vse... tudi brez trde roke, lahko vzgojiš dobrega človeka! Je pa žalostno, da nekateri niste občutili tega...da se dajo meje postavljati tudi brez pretepanja....
Kakorkoli ze....Ko bos sama imela otroke bos lahko ta svoj princip demokracije uveljavila po svoji mirni volji. Ce ti bo uspelo ti bom izrekel moje komplimente, ce ne bos posledice nosila sama oz. tvoja druzina.
Sam sem mnenja, da so dolocene trenutki in stvari, kjer absolutna demokracija ne deluje.
fredi, daj mi povej, kako bi ti ponižal npr. kakšnega Mika Tysona???
Mislim, da Mike Tyson ne rabi mene, da bi ga karkoli ponizal. On to pocne ze zelo dobro tudi brez moje skromne navzocnosti. Sem pa ze srecal hujse ljudi, kot so on. Zunanji videz (biceps) ni vse, Jochie. In verjemi, da spraviti na tla cloveka, kot je Mike Tyson tudi ne bi bilo tezko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov