Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
jowko napisal/-a:Ji daš vedet, da je tako ravnanje nespremeljivo!
To bi ji blo pomojm jasn tut če bi se sam obrnu in šel. Pa pol naprej totalen ignor al karkoli.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Se mi zdi, da je že prepozn.
Ma ne morš punce tepst, no. Veš kok ste tipi bl močni, če ona tebe butne, te bo verjetn lih mal zaskelel (ne, ne odobravam tega drgač), če pa ti njo, bi bil pa pomojm dost hujši udarec, sploh če bi bil iz jeze.
Ma ne morš punce tepst, no. Veš kok ste tipi bl močni, če ona tebe butne, te bo verjetn lih mal zaskelel (ne, ne odobravam tega drgač), če pa ti njo, bi bil pa pomojm dost hujši udarec, sploh če bi bil iz jeze.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Luna napisal/-a:ce bi mene tip udaru sploh ne bi nic rekla ampak bi samo sla.
Enako. Nikoli ne veš s kom imaš opravka, in reakcija v smislu fizičnega obračunavanja, te lahko drago stane. Lahko naletiš na takega kot je jowko, ki ti bo 3x večjo primazal in na koncu obležiš na tleh.
Sej razumem kaj je hotu jowko povedat, namreč to da se ženska zamisli in ji da vedet, da z njem ne sme imeti takše vrste opravkov. Vendar(!) če se že greš obračunavanja ''milo za drago'' potem vsaj vrni v enaki meri, ne pa v 3x hujši
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jowko, nism te misnla prikazat kot nasilneža. Tko kot ne odobravam, da ženska tipa udar, normalno, da ne odobravam, da tip njo udar (pa tud če jo nazaj)...ker pol je isti, s tem, da se je spustu na isti nivo, k ona! Pa to, kaj si kdo upa, se mi zdi res otročja fora. Point je v tem, kdo ma več u glav. To sm hotla povedat.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
NE!! koje vprašanje pa je to. Tega nebi dopustila. Že tako mi ni všeč, če kdo ''kriči'' name oz. govori z malo močnejšim glasom (tu ne mislim fanta, ker on tega enostavno ni zmožen, tako kot jaz ne). vedno rečem, ali se ne da to normalno pomeniti. In ponavadi potem preide pogovor na stanje normalnega. V življenju mi ni še nihče prisolil klofute. In od fanta je to zadnje kar pričakujem. Če se je enkrat spozabil, vprašanje je, do kam bo šel naslednjič. Definitivno bi ga pustila. Pa tudi če bi ga mela zelo rada. Sem tip človeka, ki enostavno ne trpi nasilja. Kakršnega koli. In za nič nasvetu mu nebi odpustila.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
Klofuta? Kaj mislite z tem? Udarec v trebuh, glavi, nogah ali kot pljusk po licu? Sam nimam nic proti temu, ce so kdaj pa kdaj prisoli kaksna klofuta po licu. Nekateri ljudje (fantje kot punce) so danes tako pateticno objestni, da vcasih pomaga in zaleze samo se kaksna klofuta po licu. Pametnega cloveka bo klofuta zbristrila, bedaka pa ne.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
vprašanje, koga klofuta bolj zbistri, tistega, ki jo primaže, ali srečnega prejemnika.
pa ne strinjam se s tem, da je občasno to čisto v redu. kar se mene tiče, so se dnevi, ko je bil zadnji izhod pretepanje, končali tam nekje okoli drugega razreda. moram priznat, da bi se mi zdelo neumno, če bi se s fantom občasno klofutala če bi prišlo tako daleč, da bi bil to edini način "pogovora", ki bi nama še preostal, bi najbrž po hitrem postopku zaključila.
je pa res, da sem par strani nazaj napisala, da bi klofuto oprostila. bi jo ja, oprostila, ne pa oproščala. verjamem, da vsak kdaj zajebe in si zasluži še eno šanso, ampak še vedno pa klofuto smatram za napako, ne pa za en pač malo bolj nenavaden način komunikacije.
pa ne strinjam se s tem, da je občasno to čisto v redu. kar se mene tiče, so se dnevi, ko je bil zadnji izhod pretepanje, končali tam nekje okoli drugega razreda. moram priznat, da bi se mi zdelo neumno, če bi se s fantom občasno klofutala če bi prišlo tako daleč, da bi bil to edini način "pogovora", ki bi nama še preostal, bi najbrž po hitrem postopku zaključila.
je pa res, da sem par strani nazaj napisala, da bi klofuto oprostila. bi jo ja, oprostila, ne pa oproščala. verjamem, da vsak kdaj zajebe in si zasluži še eno šanso, ampak še vedno pa klofuto smatram za napako, ne pa za en pač malo bolj nenavaden način komunikacije.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
jas pa vrjetno bi oprostila..sem tud že..pa sem tako paniko naredla..še pijana sma obadva bla...no in pol me nikol več ni..so pa šle zato druge stvari narobe...no pa jas sem njega tud..večx,sam to takrat ko sem zvedla kak prasec je biv
je pa tud odvisno od fanta..če je tak, da je ful grob pa agresiven pa te vdari..lahko pričakuješ da te še bo..in ko te drugič..ajde tipček spokaj v pm...
če pa je kaj takega da ga res ful sprovuciraš in je drugače neagresiven pa to, pa te vrjetno ne bo več..nevem..
sam punce..vete kak lahko je govorit jas nebi oprostila..blabla..dokler nisi sama v taki situaciji..prav smilijo se mi tiste ki so...vejo da ne gre tak pa nič ne ukrenejo...nevem..bog ve ka bi jas naredla če realno pomisliš...upam da sploh nikoli nebom v taki situaciji da bi me tip tepo..
je pa tud odvisno od fanta..če je tak, da je ful grob pa agresiven pa te vdari..lahko pričakuješ da te še bo..in ko te drugič..ajde tipček spokaj v pm...
če pa je kaj takega da ga res ful sprovuciraš in je drugače neagresiven pa to, pa te vrjetno ne bo več..nevem..
sam punce..vete kak lahko je govorit jas nebi oprostila..blabla..dokler nisi sama v taki situaciji..prav smilijo se mi tiste ki so...vejo da ne gre tak pa nič ne ukrenejo...nevem..bog ve ka bi jas naredla če realno pomisliš...upam da sploh nikoli nebom v taki situaciji da bi me tip tepo..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Frederic, jst mislm, da bi blo treba unga mau "zbistrit", k udar...Sploh pa udar tist, k je en revček in druzga ni sposobn narest. In unmu bi rekla, da je patetično objesten! Najlaži je udart, večja umetnost je zgladit spor brez raznih scen al pa se odmaknt z dvignjeno glavo. Zame bo zmer bedak tist, k udar.
Drgač me pa še neki zanima...a bi prisolil klofuto (za zbistritev, seveda) tud enmu dvometrašu, k ma 150 kil, če bi te s čim razjezu...al sam svoji ženski???
Drgač me pa še neki zanima...a bi prisolil klofuto (za zbistritev, seveda) tud enmu dvometrašu, k ma 150 kil, če bi te s čim razjezu...al sam svoji ženski???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]