Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst mu klofute neb nikol odpustila! Če bi mu ne vem kaj nardila, me nima pravice udart, tko k jst njega ne.
In tud ponavad je tko, da če te je enkrat udaru (pa tud če je blo v afektu), te bo še drugič in tretjič...čez neki časa te bo pa lahko že pregonu k vola!
In tud ponavad je tko, da če te je enkrat udaru (pa tud če je blo v afektu), te bo še drugič in tretjič...čez neki časa te bo pa lahko že pregonu k vola!
-
Dirty - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
norolescentka napisal/-a:_kocka_ napisal/-a:u_k_i napisal/-a:ne klofuta ni neki normalnega, tut če zalotš partnerko v postelji z drugim.. se da tut drugače odreagirat, kaj unga s kerim vara pa ven čez okno vršt?
pomojm sem res že 100x napisala, da so klofute nesprejemljive, tko kot lasanje in drugo fizično naslije... ne gelde na to kakšen razlog ma tip/ženska. če te je enx sposobn udarit, te bo naslednjič tut, pa še naslednjič, pol bo treba pa kar naenx skrivat modrice, pa govorit da se je res po štengah padl..ja super
Js recimo ne morem niti mravljice pohodit, v afektu (sem zelo custvena oseba) lahko naredim marsikaj. In NE, ne zagovarjam klofanja (niti pod razno), ampak razumem, da se to naredi takrat, ko je nekdo "na robu"...
joooj kocka evo to se jes trudim povedat že skoz v dolgih stavkih, ti pa tkole gladko in jasno:-)
Aha se strinjam.Če je tip recimo z eno že full dolg jo ma najrajš, vse nardi za njo, pol gre pa ona sexat z drugim.Štekam da se mu takrat čist utrga...
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
NIKOLI!!!
Že tak al tak ne odobravam nasilja, ampak da pa te tip vdari, to pa mu v življenju nebi oprostila. Jaz bi mu še policijo poklicala, če bi bla v efektu. (sem en× to že prakticirala, ko me je varnostnik odrinil,...)
Že tak al tak ne odobravam nasilja, ampak da pa te tip vdari, to pa mu v življenju nebi oprostila. Jaz bi mu še policijo poklicala, če bi bla v efektu. (sem en× to že prakticirala, ko me je varnostnik odrinil,...)
Lahko imam vse.
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
No way!!! Mene bi tipo sam 1x udaru...pa nikol več. U naslednjem momentu bi ostal brez glave . Joke . Škoda si rokce mazat...Mislm,da bi takoj spokala stran od njega-ni opravičila za klofuto. Včasih zna bit pa psihično mučenje hujše od klofute,sam to je pa že druga zgodba...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Samo zj k pa tko ramišljam. Lahko je rečd, da mu nebi nikoli odpustila, samo če bi bila zaljubljena, obljubil bi mi vse mogoče, opravičil bi se mi, pač mahna kriza... Pomoje bi pozabila in šla naprej. Vendar samo 1x
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
men se zdi da eno klofuto bi še oprostila, pač vsak lahko zgubi živce. sam če bi se pa še enkrat zgodil ne bi pa nikol odpustila.
k takt tip točn ve, da drugič ne sme bit,pa bi ga še zmer zanesl, takt bi vedla, da ga bo še kdaj zanesl
k takt tip točn ve, da drugič ne sme bit,pa bi ga še zmer zanesl, takt bi vedla, da ga bo še kdaj zanesl
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prvič, ko bi ženska nad mano roko dvignila (primazala klofuto) bi 3x močnejšo nazaj dobila in bi še tist trenutek končala.
Ne odobravam nasilja nad ženskami obratno pa tudi ne...
Enkrat, ko se to zgodi se bo še kdaj ponovilo!
Ne odobravam nasilja nad ženskami obratno pa tudi ne...
Enkrat, ko se to zgodi se bo še kdaj ponovilo!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jowko, s takim ravnanjem, bi se za moje pojme spustu tud na 3x nižjo raven, kot je ona, če te je udarla...Prvič, če že ona nima tok pošlihtan, da te gre udart, bi loh meu vsaj ti, drugič pa, ti bi jo še 3x močneje udaru...vauuuu, pohvale Jowko. Pol bi biu res drugačen od nje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov