Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
lojalistka napisal/-a:mene je fant že trikrat klofnil, ampak vem, da je to storil v jezi in sem mu takoj oprostila.
saj ena klofta ne boli tolko, da bi se splačalo iz nje velike zamere kuhat.
OMG!! Zihr te je iz "ljubezni" useku Pa sploh ni fora v tem al boli al ne ampak v tem da se na tak način znese nad tabo, te poniža. Res mal premisl kaj bo šele čez par let al pa ko bosta enkrat poročena. Itak mu daješ vedet da te to sploh ne mot, še posebi ker si mu TAKOJ oprostila.
Dobr pa sej razumem da ko si zalublen da je ful težko it stran pa da oprostiš svašta , sam to je pa že mal preveč.
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Mene ni se nobe klofutnu (niti js nism nobenga), nikoli mu nebi oprostila oz. pozabila. Ce te udari enkrat, verjemi, da te bo tud drugic.
Sicer je pa odvisno od situacije... Npr. ce partner zaloti partnerko (ali obratno) v postli z drugim (drugo), je klofuta nekaj normalnega... Ni pa normalno, ce se klofa za malenkosti, nepomembne stvari.
Sicer je pa odvisno od situacije... Npr. ce partner zaloti partnerko (ali obratno) v postli z drugim (drugo), je klofuta nekaj normalnega... Ni pa normalno, ce se klofa za malenkosti, nepomembne stvari.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
ne klofuta ni neki normalnega, tut če zalotš partnerko v postelji z drugim.. se da tut drugače odreagirat, kaj unga s kerim vara pa ven čez okno vršt?
pomojm sem res že 100x napisala, da so klofute nesprejemljive, tko kot lasanje in drugo fizično naslije... ne gelde na to kakšen razlog ma tip/ženska. če te je enx sposobn udarit, te bo naslednjič tut, pa še naslednjič, pol bo treba pa kar naenx skrivat modrice, pa govorit da se je res po štengah padl..ja super
pomojm sem res že 100x napisala, da so klofute nesprejemljive, tko kot lasanje in drugo fizično naslije... ne gelde na to kakšen razlog ma tip/ženska. če te je enx sposobn udarit, te bo naslednjič tut, pa še naslednjič, pol bo treba pa kar naenx skrivat modrice, pa govorit da se je res po štengah padl..ja super
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
lojalistka napisal/-a:mene je fant že trikrat klofnil, ampak vem, da je to storil v jezi in sem mu takoj oprostila.
saj ena klofta ne boli tolko, da bi se splačalo iz nje velike zamere kuhat.
v jezi al pa ne... mislm, da je tole velka napaka, da si mu oprostila... ker te lh še večkrat... ampak tko, da te bo bolel fejst, pa še poznal se bo... pa ti tea ne prvoščm, da ne bo pomote... samo povem, tko k je...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
kokr sm jst že napisala...sam nej se me enkrat dotakne pa ne bo živ ostal :box:
pa jst sm tazga mnenja da te če te je enkrat udaril, te bo zihr še večkrat..mislm kako lahko to nekatere sprejmete kot nekaj normalnega
čez par let te bo pa tok razbil da niti hodt ne boš več mogla
pa jst sm tazga mnenja da te če te je enkrat udaril, te bo zihr še večkrat..mislm kako lahko to nekatere sprejmete kot nekaj normalnega
čez par let te bo pa tok razbil da niti hodt ne boš več mogla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
ne moreš oprostit no...
kaj naslednjič k bo še malo bol jezn boš to oprostla ..... mislim .... mej ga rada in use... ma ne pustit da ti to dela... jst vem da nebi..
mene je fant enx udaru in sva končala... zame ni opravičila za tako
kaj naslednjič k bo še malo bol jezn boš to oprostla ..... mislim .... mej ga rada in use... ma ne pustit da ti to dela... jst vem da nebi..
mene je fant enx udaru in sva končala... zame ni opravičila za tako
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
u_k_i napisal/-a:ne klofuta ni neki normalnega, tut če zalotš partnerko v postelji z drugim.. se da tut drugače odreagirat, kaj unga s kerim vara pa ven čez okno vršt?
Js recimo ne morem niti mravljice pohodit, v afektu (sem zelo custvena oseba) lahko naredim marsikaj. In NE, ne zagovarjam klofanja (niti pod razno), ampak razumem, da se to naredi takrat, ko je nekdo "na robu"...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
_kocka_ napisal/-a:u_k_i napisal/-a:ne klofuta ni neki normalnega, tut če zalotš partnerko v postelji z drugim.. se da tut drugače odreagirat, kaj unga s kerim vara pa ven čez okno vršt?
Js recimo ne morem niti mravljice pohodit, v afektu (sem zelo custvena oseba) lahko naredim marsikaj. In NE, ne zagovarjam klofanja (niti pod razno), ampak razumem, da se to naredi takrat, ko je nekdo "na robu"...
joooj kocka evo to se jes trudim povedat že skoz v dolgih stavkih, ti pa tkole gladko in jasno:-)
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
uh, težko je takole teoretizirat, ker me še nikoli ni udaril. ampak verjetno bi mu oprostila še kaj hujšega, tako da bi mu klofuto tudi. ne pravim, da bi pač zamahnila z roko in pozabila na vse skupaj, ampak samo zaradi tega ga pa ne bi pustila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov