Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Zvoncica napisal/-a:ti bi se pa lahk naučila kdaj se utihne pa da mir.... pa lahko bi ločila nasvet od dejanskih pravil foruma.
in pravkar kršiš eno od pravil foruma .... nauči se torej upoštevat točno to kar drugim pišeš, da bi morali
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
neron napisal/-a:Raj vidm,da se mi roka posuši kot,da bi uderil dekle,punco.
Čew bi bil punca NEBI OPROSTIL KLOFUTE NIKOLI NE !!!"!!
sj verjetno je tud kot moški ne bi oprostil... ali pač?
drgač pa.. nehite se kr neki za brez veze kregat no... pač ma vsak svoje mnenje in ga izraža na tem forumu... sj to je bistvo foruma ane?
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
mene je tip sam enx udaru.. in sm ga pustila...
enostavno ignore in konc...
sej da bi meu en pametn razlog bi mogoče še mal pomislna ma tko... da me udari zto k sm užalla njegov ego... to pa ne....
k ne prenesem tega da povem neki kar si mislim in da on tega noče slišat in se neki loti tulit.. sam zto k ve da je res tko in si sam sebi noče priznat..
no enx je pa čez mejo šou in smo pač končali...
enostavno ignore in konc...
sej da bi meu en pametn razlog bi mogoče še mal pomislna ma tko... da me udari zto k sm užalla njegov ego... to pa ne....
k ne prenesem tega da povem neki kar si mislim in da on tega noče slišat in se neki loti tulit.. sam zto k ve da je res tko in si sam sebi noče priznat..
no enx je pa čez mejo šou in smo pač končali...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ne. Tega mu ne bi nikoli oprostila. In on točno ve to. Enkrat dvigneš roko nad mano in nikoli več. Mislim, da ni razloga, da bi me mogu človek, ki me ljubi tepst. Če me starši niso nikoli udarli (pa ne rečem, da si nisem zaslužila) me tudi fant ne bo. Sploh ne podpiram nasilja v nobeni obliki.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- minkapinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
ni varjante da oprostim
Srečna družina - http://www.bambino.si
-
lojalistka - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2006
mene je fant že trikrat klofnil, ampak vem, da je to storil v jezi in sem mu takoj oprostila.
saj ena klofta ne boli tolko, da bi se splačalo iz nje velike zamere kuhat.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
lojalistka napisal/-a:mene je fant že trikrat klofnil, ampak vem, da je to storil v jezi in sem mu takoj oprostila.
wtf ... ... do zdaj te je "samo" klofnil ... cez 10 let bos pa plava okrog hodila ... in njegova jeza je opravicilo za klofuto ...
- seka nanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2006
če te enkrat moški enkrat udari bo to vedno počel drugač sm pa mnenja, da znamo ženske dosktkrat zakuhat do te mere da si res kdaj pa kdaj zaslužmo sam to spet ni način...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]