Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ej kolko tistih, ki mu ne bi odpustile niti mejčken nasilja nad vami, ker ste se pač grdo obnašale pa je v resni vezi???mislim, sm že rekla, mene tip ni udaru, me je pa zagrabu in stisnu roko češ daj mir...pa sm mu odpustila, celo skulirala sm se pol..........k včas k znorim...........se mi drgač ne da pomagat..............js ga zato ne misim pustit, k mi ne škodi!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- URŠA85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2006
Spomnem se, da sma se enkrat z bivšim ful skregala...Sedela sma na stopnicah in je stegnil roko nad mene. Zagrozila sem mu, kaj bo sledil, če nardi to. Roko je odmaknil. Js pa sm vseen spakirala stvari in odšla. Mal po tistem sma šla narazen. Nobenemu nikoli ne bi oprostila klofuto...
-
dd666 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: koper-ljubljana
mene je tudi včasih strah,da me bo udaru-pa ne zato ker bi bil moj dragi nasilen,ampak ker sm jst včasih res trmasta in tečna...sploh ga ne razumem kako me še prenaša-jst bi sama sebe že zdavnaj skloftala...samo moj lubi ni tak.mislim da mi ne bi nikoli mogu nardit kej hudega
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
dd666 napisal/-a:mene je tudi včasih strah,da me bo udaru-pa ne zato ker bi bil moj dragi nasilen,ampak ker sm jst včasih res trmasta in tečna...sploh ga ne razumem kako me še prenaša-jst bi sama sebe že zdavnaj skloftala...samo moj lubi ni tak.mislim da mi ne bi nikoli mogu nardit kej hudega
tud jaz imam dneve ko sem tečna ... trmasta sem itak po naravi ... in če bi me tip zaradi tega udaril bi ga razkosanega po pošti poslala njegovi materi.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
norolescentka napisal/-a:ej kolko tistih, ki mu ne bi odpustile niti mejčken nasilja nad vami, ker ste se pač grdo obnašale pa je v resni vezi???mislim, sm že rekla, mene tip ni udaru, me je pa zagrabu in stisnu roko češ daj mir...pa sm mu odpustila, celo skulirala sm se pol..........k včas k znorim...........se mi drgač ne da pomagat..............js ga zato ne misim pustit, k mi ne škodi!
ma ti nisi normalna. Da dopustim nekomu nasilje nad mano zato ker sem v resni zvezi???? Tud ti si v resni zvezi, pa ga ne pretepaš in tud on tega ne bi trpel ... ker ni idiot !!!!
... no ko boš začela po 'stopnicah padat' in slučajno se v 'kljuke vrat' zaletavat ... in ko boš zarad tebi neznanega razloga imela ključnico zlomljeno... boš verjetno zelo srečna ... ker pravi moški iz ljubezni nalama in premlati svojo žensko.
In samo prava budala, verjame, da je ona sama kriva in da je to znak ljubezni.
- norolescentka
- Kofetarica
puma napisal/-a:norolescentka napisal/-a:ej kolko tistih, ki mu ne bi odpustile niti mejčken nasilja nad vami, ker ste se pač grdo obnašale pa je v resni vezi???mislim, sm že rekla, mene tip ni udaru, me je pa zagrabu in stisnu roko češ daj mir...pa sm mu odpustila, celo skulirala sm se pol..........k včas k znorim...........se mi drgač ne da pomagat..............js ga zato ne misim pustit, k mi ne škodi!
ma ti nisi normalna. Da dopustim nekomu nasilje nad mano zato ker sem v resni zvezi???? Tud ti si v resni zvezi, pa ga ne pretepaš in tud on tega ne bi trpel ... ker ni idiot !!!!
... no ko boš začela po 'stopnicah padat' in slučajno se v 'kljuke vrat' zaletavat ... in ko boš zarad tebi neznanega razloga imela ključnico zlomljeno... boš verjetno zelo srečna ... ker pravi moški iz ljubezni nalama in premlati svojo žensko.
In samo prava budala, verjame, da je ona sama kriva in da je to znak ljubezni.
eeem upam da z budalo nisi misla mene. če bi brala kar dobrih nekaj strani nazaj bi pebrala da sm ga jst v navalu jeze že udarla, zato bi mu dopustila da bi on tudi mene. seveda ne tolk da bi bla plava. aja pa mal sm se v zgornjem postu narobe izrazla glede nasilja pa to, da ne bo katera misla da to podpiram na sebi ali ostalih.
- norolescentka
- Kofetarica
puma napisal/-a:kako lepo je videti zdravo razmerje do nasilja v partnerski zvezi
off topic: puma, upam da se ne boš zdej v vseh forumih name spravljala. če ti kaj ne paše na meni osebno, piši zs. jaz poskušam bit strpna s teboj, če pa tebi ni do tega tvoj problem. samo ne se mi na vsak post obešat. poleg tega čedalje bolj ugotavljam kako težko je določene stvari razložit na hitco s pisanjem in kako blesav pol izpadejo k so enkrat napisane. tak da se ne bom več lotevala delikatnih tem.
da bi me pa udaru bi mu pa dovolila samo, ker sem ga jst. štekaš??fer play. lahko mu dovolim da me udari, ker če sem js nardila njemu nekaj slabega, bi lahko požrla da bi tut on men nekaj takega naredil. ampak nikol me še ni udaru udaru. ker ne tepe žensk. in je bil zelo žalosten( ne jezen) ko sem ga udarila jst. šlo mu je na jok, kar ne vidim pogosto.ni ga bolelo fizično, bolelo ga je, kako sem lahko bila tega sposobna. tako da mi je bilo hitro žal. in zato bi mi bolj odgovarjalo ( v tistem trenutku) da bi me mahnil nazaj. ker sem bla do njega grda. zato vztrajam pri tem, da mu eno napako odpustim. joooooooooooooj kok se mi ne da romanov pisat zato d bi neki razložla.
- mandarinica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
Ne, ne bi ...
žal pa nobena od nas ne more biti prepričana v svoje trenutno mnenje... ljudje se spreminjamo, čustva delajo svoje in včasih lahko ratamo zelo neumni....
žal pa nobena od nas ne more biti prepričana v svoje trenutno mnenje... ljudje se spreminjamo, čustva delajo svoje in včasih lahko ratamo zelo neumni....
-
puma - Cosmopolitanka
norolescentka napisal/-a:puma napisal/-a:kako lepo je videti zdravo razmerje do nasilja v partnerski zvezi
off topic: puma, upam da se ne boš zdej v vseh forumih name spravljala. če ti kaj ne paše na meni osebno, piši zs. jaz poskušam bit strpna s teboj, če pa tebi ni do tega tvoj problem. samo ne se mi na vsak post obešat. poleg tega čedalje bolj ugotavljam kako težko je določene stvari razložit na hitco s pisanjem in kako blesav pol izpadejo k so enkrat napisane. tak da se ne bom več lotevala delikatnih tem.
da bi me pa udaru bi mu pa dovolila samo, ker sem ga jst. štekaš??fer play. lahko mu dovolim da me udari, ker če sem js nardila njemu nekaj slabega, bi lahko požrla da bi tut on men nekaj takega naredil. ampak nikol me še ni udaru udaru. ker ne tepe žensk. in je bil zelo žalosten( ne jezen) ko sem ga udarila jst. šlo mu je na jok, kar ne vidim pogosto.ni ga bolelo fizično, bolelo ga je, kako sem lahko bila tega sposobna. tako da mi je bilo hitro žal. in zato bi mi bolj odgovarjalo ( v tistem trenutku) da bi me mahnil nazaj. ker sem bla do njega grda. zato vztrajam pri tem, da mu eno napako odpustim. joooooooooooooj kok se mi ne da romanov pisat zato d bi neki razložla.
pomiri se in dojami, da je to forum, kjer se izražajo mnenja . In če ne moreš prenest, da nekdo izrazi to kar misli, še ne pomeni, da se na tebe obeša ali kar koli.
Res mi dol visi kakšno razmerje imaš s kom in kako te tretira in ti njega ... ampak če napišeš na forum , da se pač mlatita... potem lahko pričakuješ komentarje, ki se bodo s tabo strinjali in tiste, ki se s teboj ne bodo strinjali. To ne pomeni, da tisti, ki se s tvojim pogledom ne strinjajo, da te obsojajo, da se na tebe obešajo, da te kritizirajo ali karkoli ... le ne strinjao se s tvojim načinom dojemanja.
In če ti misliš, da je ok, da te nekdo vdari, ker si misliš, da si ti to zaslužiš ... je to tvoje dojemanje. Moje je drugačno ... in to je vsa umetnost foruma.
- vedezevalci.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne, nisem pristaš klofut in batin.
Nihče nima pravice, da udari.
Vendar se to dogaja. Napetosti je v teh časih preveč, prizadaneš pa ponavadi tistega, ki ga imaš najraje. To pa zato, ker veš, da ti bo oprostil. Slabo to, pa resnično.
Je pa res, da mora včasih tudi ženska zaznati signal nevarnosti približevanja in ustaviti svoj spretni jezik.
Nihče nima pravice, da udari.
Vendar se to dogaja. Napetosti je v teh časih preveč, prizadaneš pa ponavadi tistega, ki ga imaš najraje. To pa zato, ker veš, da ti bo oprostil. Slabo to, pa resnično.
Je pa res, da mora včasih tudi ženska zaznati signal nevarnosti približevanja in ustaviti svoj spretni jezik.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov