Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
La*Perla napisal/-a:jah, potegnu me je za lase pa jih zavil v pesti
omg a res
moj ne bi živ ostal!! sam nej proba kdaj!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Js mu tud ne bi oprostila nobenga nasilja! Čeprov je pa res, da v tistem momentu ne vem kaj bi nardila. Bivši mi je enkrat samo reku, ko sva se kregala, da mi bo eno primazal če se ne bom takoj v avto usedla... pa sm se sam usedla, pa bla celo pot tiho, pol je pa šele za mano pršlo!
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Nikol nisem pomislila kako je če te tip udari...k nikol nism mela takih problemov! Tako d me je šokiral, k sm spoznala enga tipa, k je bil res oky! Lohk sm se o vsem menla z njim, bil je iskren..pač privlaču me je tako psihično kot fizično! Potem pa sma enkrat šla na samo in mi ni blo do seksa pa še neki sm se zafrkavala, ko se tip naenkrat razjezi in brcne moj copat (supergo) vame! Jz sm en cajt od šoka kr tiho bla in ga gledla...pol sm se pa sm obrnala pa šla! Sj se mi je potem opraviču sm vseen! Ne vem pa kako bi reagirala č bi me čist zares udaru...punce k to doživljate oz. ste že doživele se mi smilite! Morš po moje bit močna osebnost d kar tako greš preko tega!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- Simon76
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
Bilo je med poletnimi počitnicami, na koloniji, ko sem komaj 9 let star zaradi čisto brezveznega nestrinjanja pripeljal klofutko eni punci, ki mi je bila povrhu še všeč. Še zdaj mi je žal, čeprav mi je tista punca oprostila. Mea Culpa!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov