Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
a-aaaaa....never and never....sam 1x me udari pa me nikoli vec ne vidi!
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:js bi ga pa ful grdo pogledala.. se obrlna stran in v jok.. in pol bi mu blo tkoj žou.. ampak ni poti nazaj.. pobrala svoje stvari pa šla domov.. pa magar če bi bla ura 2 zjutri..
se strinjam z nio..
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
mala.lubika napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:js bi ga pa ful grdo pogledala.. se obrlna stran in v jok.. in pol bi mu blo tkoj žou.. ampak ni poti nazaj.. pobrala svoje stvari pa šla domov.. pa magar če bi bla ura 2 zjutri..
se strinjam z nio..
tudi jaz , čeprav je to vse res če, ker po mojem me ne bi udaru.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
- Starlet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2005
- Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam
čist odvisn od situacije.če bi me udaru sam zato ker ni mogu brzdat živcev bi mu prec vrata pokazala......če pa bi me klofnu zato k bi bla jst preveč živčna...mislm tko živčna da se nebi hotla oz. mogla umirit....pa bi me narahlo klofnu...to bi mu odpustila...
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
La*Perla napisal/-a:kaj pa če bi vas zlasal?
ZLASAL! stokrat hujš k klofuta, klofuto bi lahk razumela, če bi bilo v primeru ko bi bila čisto histerična pa bi me hotu recimo mal k seb spraviti. Če bi me pa zlasal, pa sam grem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov