Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%
Skupaj glasov : 586

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jul. 2006 23:38

mislm, da mu ne bi oprostila :nein:

drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču :? to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla :?
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 16. Jul. 2006 23:42

hm...ja udaru me je enkrat...v bistvu sem ga neki zafrkavala,pol me je pa udaru kot v "zajebanciji",ampak me je zabolelo..potem sem mu povedala svoje,da nikol več ne bo položu roke na mene in če jo bo, bo definitivno konec!ker ne mislim prenašat nekega zvišanega fanta ob sebi,ki me bo lahko udaru po mili volji! :box:
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 16. Jul. 2006 23:43

jagodka85 napisal/-a:drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču :? to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla :?

moj predlog je,da ta tvoja prijateljca to pove komu ali pa ga preprosto prijavi...ito je moj predlog!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jul. 2006 23:46

***mecena*** napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču :? to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla :?

moj predlog je,da ta tvoja prijateljca to pove komu ali pa ga preprosto prijavi...ito je moj predlog!

mislm, da se ga ona full boji... k je res tko bolestno ljubosumn... če kam gre, jo kliče na uro sigurn ene 20x ... ona je stara 21, on 37... ne vem, kk pravjo takim tipom, k je on... šipac al neki tazga... full je posesivn... groza me je zanjo, čeprou se nisva nikol preveč štekale, pa ble ne vem kakšne prjatlce... mislm, da bi ga ona že prjavla, če bi si ga upala...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jul. 2006 23:49

poslala bi ga domov, da dobro premisli kaj je naredil..čez tri dni bi ga poklicala..tačas ignor, ga pustiš v negotovosti..
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 16. Jul. 2006 23:51

jagodka85 napisal/-a:
***mecena*** napisal/-a:

mislm, da se ga ona full boji... k je res tko bolestno ljubosumn... če kam gre, jo kliče na uro sigurn ene 20x ... ona je stara 21, on 37... ne vem, kk pravjo takim tipom, k je on... šipac al neki tazga... full je posesivn... groza me je zanjo, čeprou se nisva nikol preveč štekale, pa ble ne vem kakšne prjatlce... mislm, da bi ga ona že prjavla, če bi si ga upala...

hm,ampak takšnega obnašanja ne more prenašat!vseen mislim da tvega in ga prijavi!policija in drugi pa bojo že znal,da jo bodo zaščitli...upam ,da se bo vse dobro izšlo!!držim pesti zanjo!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jul. 2006 23:56

mecena.. tud jz upam, da bo vse v redu z njo... sam jz se z njo skor ne pogovarjam, tk da ji tud tega ne bom govorila...
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 19. Jul. 2006 14:33

oprostila bi mu, pozabla pa nikol..sam vem da bi nazaj dobil klofutu pa besede take da na kaj takega ne bi nkol vec pomislu..verjetno bi se mi pa tak zagnusil da bi cez cas lahka odsel od mene....z njim ne bi mogla imet nc ....ker bi se vedno spomnla tiste klofute..in ce te udari enkrat te bo se veckrat...sam stran od takih tipov...
nikapetric
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006
Kraj: nova zelandija

Neprebrana objavaNapisal/-a nikapetric » 19. Jul. 2006 14:57

[quote="Kepca"]sm ze mela take izkusnje, da me je udaru v prepiru!! sama presodi, kaksna osebnost je, a je to naredu zato, da bi ti pokazou, da ma moc nad tabo, a je bla cist nesreca! jest v drugem primeru nikol ne bi odpustila

se pravi,če te udari v prepiru je to ok?in v kaksnem primeru je to nesreča?ko se ti vržeš na njego roko!?moja toleranca do nasilja je nula!v vsakem primeru!
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 19. Jul. 2006 15:56

ne bi ne.. nevem če
vrglo bi me pa totalno na tla..
recimo da bi bla to napaka totalna & da bi vidla da mu je ful žal bi mu pomojem sčasoma oprostila.. če pa bi se to še kdaj ponovilo, pa definitivno n :/
recimo 1x sm bla zuni.. okej to je bla drugačna situacija, sam pač en tip je ful osvajal mojo kolegico.. ona pa je bla zasedena, mela tipa pa use pa mu je to tud povedla na tak način: pač sori nemorem bit s tabo, mam tipa ko ga mam najbolj rada na svetu & ga ne bi prevarala nikoli v življenju..
un tip pa je čist znoril & jo tok močno udaril da je padla po tleh .. :/
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 19. Jul. 2006 16:13

Ne bi. Nikoli.

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 19. Jul. 2006 18:59

kr udaro jo je al kaj?? kaki psihič
:eek:

jas bi mojemu oprostila, samo in edino če bi mi dal klofuto ko bi skupaj padla..drugače bi pa mogo met huudo velik razlog, pa še takrat dvomim da bi mu..poznam punco, ki jo je že večkrat udaril, pred mescem pa zvem da je noseča..kaj dela ljudem :?:
Sano
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sano » 19. Jul. 2006 19:45

meh ko slišim da je kdaj kak moški udaru kako žensko čutim zelo veliko potrebo po tem da bi poisku pa scotu prasca :x
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 19. Jul. 2006 20:45

vceraj sem gledla preverjeno al kaj je ze ob torkih na pop-u, pa je ena zenska tipa mlatla :rofl: tote scene so hude :D
Hello, 911. I''m on fire!
Nevis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nevis » 19. Jul. 2006 20:54

ja no..men se je to zgodilo...po moje je to naredu sam zato, ker se je počutu nemočnega...pred tem me je večkrat močno za roko zagrabu, al je pa kaj na tla vrgu..sam sm mu tisto oprostila..
od takrat ko me je pa vdaru ga nočem več videt..čeprav se skos opravičuje, pa me kliče...
tko ko ste rekle..če te enkrat udari..potem te bo večkrat
lp
Težko je dati življenju več dni, lahko pa daš dnevu več življenja...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov