Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mislm, da mu ne bi oprostila
drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla
drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla
- ***mecena***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
hm...ja udaru me je enkrat...v bistvu sem ga neki zafrkavala,pol me je pa udaru kot v "zajebanciji",ampak me je zabolelo..potem sem mu povedala svoje,da nikol več ne bo položu roke na mene in če jo bo, bo definitivno konec!ker ne mislim prenašat nekega zvišanega fanta ob sebi,ki me bo lahko udaru po mili volji! :box:
- ***mecena***
- Sramežljivka
jagodka85 napisal/-a:drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla
moj predlog je,da ta tvoja prijateljca to pove komu ali pa ga preprosto prijavi...ito je moj predlog!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
***mecena*** napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla
moj predlog je,da ta tvoja prijateljca to pove komu ali pa ga preprosto prijavi...ito je moj predlog!
mislm, da se ga ona full boji... k je res tko bolestno ljubosumn... če kam gre, jo kliče na uro sigurn ene 20x ... ona je stara 21, on 37... ne vem, kk pravjo takim tipom, k je on... šipac al neki tazga... full je posesivn... groza me je zanjo, čeprou se nisva nikol preveč štekale, pa ble ne vem kakšne prjatlce... mislm, da bi ga ona že prjavla, če bi si ga upala...
- ***mecena***
- Sramežljivka
jagodka85 napisal/-a:***mecena*** napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:drgač sm pa lih učer zvedla, da se je ena bivša sošolka zapletla z enim tipom, k se ga ne more rešt sploh... tud pretepu jo je že... pa ga more vseen prenašat, dokler se on nje ne bo naveliču to se mi zdi prou grozn, da more tok trpet, zato ker se je s takim zapletla
mislm, da se ga ona full boji... k je res tko bolestno ljubosumn... če kam gre, jo kliče na uro sigurn ene 20x ... ona je stara 21, on 37... ne vem, kk pravjo takim tipom, k je on... šipac al neki tazga... full je posesivn... groza me je zanjo, čeprou se nisva nikol preveč štekale, pa ble ne vem kakšne prjatlce... mislm, da bi ga ona že prjavla, če bi si ga upala...
hm,ampak takšnega obnašanja ne more prenašat!vseen mislim da tvega in ga prijavi!policija in drugi pa bojo že znal,da jo bodo zaščitli...upam ,da se bo vse dobro izšlo!!držim pesti zanjo!
-
duncy - Sramežljivka
oprostila bi mu, pozabla pa nikol..sam vem da bi nazaj dobil klofutu pa besede take da na kaj takega ne bi nkol vec pomislu..verjetno bi se mi pa tak zagnusil da bi cez cas lahka odsel od mene....z njim ne bi mogla imet nc ....ker bi se vedno spomnla tiste klofute..in ce te udari enkrat te bo se veckrat...sam stran od takih tipov...
- nikapetric
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
- Kraj: nova zelandija
[quote="Kepca"]sm ze mela take izkusnje, da me je udaru v prepiru!! sama presodi, kaksna osebnost je, a je to naredu zato, da bi ti pokazou, da ma moc nad tabo, a je bla cist nesreca! jest v drugem primeru nikol ne bi odpustila
se pravi,če te udari v prepiru je to ok?in v kaksnem primeru je to nesreča?ko se ti vržeš na njego roko!?moja toleranca do nasilja je nula!v vsakem primeru!
se pravi,če te udari v prepiru je to ok?in v kaksnem primeru je to nesreča?ko se ti vržeš na njego roko!?moja toleranca do nasilja je nula!v vsakem primeru!
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ne bi ne.. nevem če
vrglo bi me pa totalno na tla..
recimo da bi bla to napaka totalna & da bi vidla da mu je ful žal bi mu pomojem sčasoma oprostila.. če pa bi se to še kdaj ponovilo, pa definitivno n
recimo 1x sm bla zuni.. okej to je bla drugačna situacija, sam pač en tip je ful osvajal mojo kolegico.. ona pa je bla zasedena, mela tipa pa use pa mu je to tud povedla na tak način: pač sori nemorem bit s tabo, mam tipa ko ga mam najbolj rada na svetu & ga ne bi prevarala nikoli v življenju..
un tip pa je čist znoril & jo tok močno udaril da je padla po tleh ..
vrglo bi me pa totalno na tla..
recimo da bi bla to napaka totalna & da bi vidla da mu je ful žal bi mu pomojem sčasoma oprostila.. če pa bi se to še kdaj ponovilo, pa definitivno n
recimo 1x sm bla zuni.. okej to je bla drugačna situacija, sam pač en tip je ful osvajal mojo kolegico.. ona pa je bla zasedena, mela tipa pa use pa mu je to tud povedla na tak način: pač sori nemorem bit s tabo, mam tipa ko ga mam najbolj rada na svetu & ga ne bi prevarala nikoli v življenju..
un tip pa je čist znoril & jo tok močno udaril da je padla po tleh ..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
kr udaro jo je al kaj?? kaki psihič
jas bi mojemu oprostila, samo in edino če bi mi dal klofuto ko bi skupaj padla..drugače bi pa mogo met huudo velik razlog, pa še takrat dvomim da bi mu..poznam punco, ki jo je že večkrat udaril, pred mescem pa zvem da je noseča..kaj dela ljudem
jas bi mojemu oprostila, samo in edino če bi mi dal klofuto ko bi skupaj padla..drugače bi pa mogo met huudo velik razlog, pa še takrat dvomim da bi mu..poznam punco, ki jo je že večkrat udaril, pred mescem pa zvem da je noseča..kaj dela ljudem
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
vceraj sem gledla preverjeno al kaj je ze ob torkih na pop-u, pa je ena zenska tipa mlatla tote scene so hude
Hello, 911. I''m on fire!
- Nevis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
ja no..men se je to zgodilo...po moje je to naredu sam zato, ker se je počutu nemočnega...pred tem me je večkrat močno za roko zagrabu, al je pa kaj na tla vrgu..sam sm mu tisto oprostila..
od takrat ko me je pa vdaru ga nočem več videt..čeprav se skos opravičuje, pa me kliče...
tko ko ste rekle..če te enkrat udari..potem te bo večkrat
lp
od takrat ko me je pa vdaru ga nočem več videt..čeprav se skos opravičuje, pa me kliče...
tko ko ste rekle..če te enkrat udari..potem te bo večkrat
lp
Težko je dati življenju več dni, lahko pa daš dnevu več življenja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov