Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 3 od 53
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53
Naslednja
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
@ napisal/-a:Definitivno ne Zakaj ne? Zato, ker je to, da udariš žensko, zame eno najbolj nizkotnih dejanj. Stvari se rešujejo na drugačen način, ne pa s klofutami...
se strinjam
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
kai napisal/-a:
ne razumem besedne zveze 'zensk se ne tepe'.. a tipe se pa pol lahko?
Ne, pri meni to velja obojestransko... Ko pride do pretepa (pa tud če gre samo za klofuto) v zvezi, je to že zdavnaj čez mejo in ni opravičila za to dejanje...
- shy_grl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
ne razumem besedne zveze 'zensk se ne tepe'.. a tipe se pa pol lahko?[/quote]
drugač je ker so močnejši od žensk pa ponavad ženska bl nastrada če jo en prtegne k pa tip če ga ena hoče okluftt...ponavad ji ne rata ker se laži bran.......jst ne odobravam v nobeno stran ker če se ne da zment z besedam je bol da se sploh ne zmen in če bi en mene usekov ja bol da ga nikol več ne vidm
drugač je ker so močnejši od žensk pa ponavad ženska bl nastrada če jo en prtegne k pa tip če ga ena hoče okluftt...ponavad ji ne rata ker se laži bran.......jst ne odobravam v nobeno stran ker če se ne da zment z besedam je bol da se sploh ne zmen in če bi en mene usekov ja bol da ga nikol več ne vidm
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
kai napisal/-a:
ne razumem besedne zveze 'zensk se ne tepe'.. a tipe se pa pol lahko?
ne nikogar se ne sme
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
ne bi oprostila. Nikoli. Pa če ga imam še tko rada. S klofutami se pa neha.
*Diamonds are forever*
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
ne no zensk se ne tepe no...matr,ke so to vidl tipi...
ceprov je pa res da vcasih prov proste da bi padla ksna klofuta ke po licku
ceprov je pa res da vcasih prov proste da bi padla ksna klofuta ke po licku
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz sm to že doživela, pa sem prvič ko se je to zgodil bla tak šokirana da ga nism niti nazaj mahnala, niti pomislila da bi ga zapustila enostavno taka zmeda v glavi-kuga je pa zdej to blo Pol je blo pa še sam hujše. Bolj ljubosumen brez razloga in še bolj nasilen. Potem me je bilo pa že tko starh da niti pomislat nisem upala da bi šla stran. Ampak sem odrasla, dozorela in ugotovila da lahko grem. Sem si pa sama pri sebi mislila če me bo pa ubil me pa pač bo, u glavnem takšnega pekla ne bom več prenašala. Ti pa pusti to kr dosti psihičnih posledic, jaz na primer sem še več kot pol leta hodila naokrog vedno v spremstvu. Sama še v trgovino nisem upala. Sva pa danes prijatelja, se je spremenil, začel je redno hodit k psihiatru, sedaj zna obvladovat jezo, res mu je iskreno žal za vse kar mi je hudega naredil ampak vseeno nazaj ga ne bi nikoli več vzela.Previdnost ni nikoli odveč. Drgač pa punce zapomnite si da če te udari enkrat te bo slej kot prej tut drugič!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ne tega mu nikol ne bi oprostila ... ker s tem mu daš samo vedet, da če te je prvič te bo lahko še drugič pa tretjič ... pa stotič ... pr men bi se z eno klofuto končal use ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Valie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Če bi se moj mene že upal klofnt. Bi vidu hudica... Pa je orng dec
Ne dam se.. Nikakor...
Enkrat. prvič in zadnjič in nikoli več.... Ker tudi mene ne bi vidu nikoli več...
Bi se pa pojavil problem ponovnega zaupanja moškim osebkom...
Ne dam se.. Nikakor...
Enkrat. prvič in zadnjič in nikoli več.... Ker tudi mene ne bi vidu nikoli več...
Bi se pa pojavil problem ponovnega zaupanja moškim osebkom...
Brez včeraj, ni danes
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 3 od 53
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov