Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%
Skupaj glasov : 586

principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 09. Apr. 2006 10:43

nora_ovca napisal/-a:ajde mogoče enkrat za dost tehtn razlog

sory pa brez zamere, ampak kaj je zate tehtn razlog, da te udar? :?
nevem oprosti lubica, če si ma pa sprovucirala,..... al kaj?

nevem jest mislm, da ni nobenga razloga, da te nekdo loh udar,... razn mogoč če se namerno mau tkole za hec zrausata (nč hujšga),...pa da bi te ponesreč mal bolj prjev za roko al pa kj podobnga,.. sm še vedno pa ne klofute...
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 09. Apr. 2006 10:50

sanaya napisal/-a:jz nebi oprostila nikomur, ki bi me udaril

niti mami in očku?? :D :lol:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 09. Apr. 2006 11:31

tbh, se mi ni dal brat cisto vseh odgovorov, ampak je ful zanimiva tema.
kako bi pa reagirale na tole: 1x sva se spicila in sem se mu v glavo rezala k je bil toook smesn k je popi*dil, pol me je pa prjel za majco in me prtisnu ob steno. upam da se vam sanja kk :p ko v filmu k kdo nekoga butne ob steno, sam bolj na izi. sicer s tem ni dosegu svojga, ampak ni nikol prej ne nikol kasneje nc podobnega naredu. sem ga vprasala kk to da je to naredu, pa se ni izgovarjal da sem ga sprovocirala, sam reku je da mu je zal.
pls vzemte na znanje da je blo ze dooolg nazaj in samo enkrat in v zelo mili obliki. je potem se vedno vse kul?
drugac sama sem taka da ko me je mt enkrat udarla (za stvar k sem jo res nardila in sem bla cis sama kriva; vzgojno pri ene 10 letih), sem jo nazaj s prve. doma me nikol ni vec nihce udaru. se drzim tega da mene ne bo tepu nihce.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 09. Apr. 2006 20:55

NO WAY! zame ne obstaja dovolj tehten razlog za to, da te tip udar...
-matea-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a -matea- » 10. Apr. 2006 17:33

načeloma ne! sam... u never know... :? upam da bi bla dost močna in sam spokala... in upam, da se bo čimveč trpinčenih žensk pobralo od tipov, k se izživljajo nad njimi...!!! kruto bolno!
Uporabniški avatar
Mihaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mihaa » 11. Apr. 2006 11:35

pikka napisal/-a:tbh, se mi ni dal brat cisto vseh odgovorov, ampak je ful zanimiva tema.
kako bi pa reagirale na tole: 1x sva se spicila in sem se mu v glavo rezala k je bil toook smesn k je popi*dil, pol me je pa prjel za majco in me prtisnu ob steno. upam da se vam sanja kk :p ko v filmu k kdo nekoga butne ob steno, sam bolj na izi. sicer s tem ni dosegu svojga, ampak ni nikol prej ne nikol kasneje nc podobnega naredu. sem ga vprasala kk to da je to naredu, pa se ni izgovarjal da sem ga sprovocirala, sam reku je da mu je zal.
pls vzemte na znanje da je blo ze dooolg nazaj in samo enkrat in v zelo mili obliki. je potem se vedno vse kul?
drugac sama sem taka da ko me je mt enkrat udarla (za stvar k sem jo res nardila in sem bla cis sama kriva; vzgojno pri ene 10 letih), sem jo nazaj s prve. doma me nikol ni vec nihce udaru. se drzim tega da mene ne bo tepu nihce.

To si pa dost svinsk nardila če si mat udarla. Jest če bi biu tvoja mat te isto sekundo vn iz bajte fuknem pa te tut pogledam ne več, pa se ti na cest tep kukr se hočš. Mene je že fotr nagonu in mat pa mi ni nikol na misu pršlo da bi kerga nazaj udaru, zmer sm si jh zaslužu glih tko kukr pa ti. Nemorš staršou tepst. Pa k pravš se držim tega da mene ne bo noben tepu, oke mat si lahko udarla nazaj k ti je eno klofuto dala, kva če bi te fotr užgau z uno svojo velko roko bi koj dva zoba vn plunla pomojm bi ga bl tešk nazaj. Sej to je grdo sam pravm ti lohk si se branla pred matko pred fotram grem staut da se nebi mogla, nikol več ti neb na misu pršlo da bi kšnga od staršeu udarla. Jest bi te tko iz bajte zabrisu da bi se kr kadil.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 11. Apr. 2006 12:57

rinca napisal/-a:NO WAY! zame ne obstaja dovolj tehten razlog za to, da te tip udar...

jst tud tega tipu nikooool ne bi mogla oprostit!!midva z mojim zdejšnjim tipom sva se mal o tem pogovarjala in on itq ne odobrava da se ženske tepe..sam sm mu pa tud povedala da sam enkrat nej me udar pa me ne bo nikol več vidu!! :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2006
Kraj: lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a hondasica » 11. Apr. 2006 13:15

pr men je blo pa tko-tip,zdj ze bivsi-me je srecala pamet :) , me je enx udaril ko sva se tko mal igrala na pojstli kdo je mocnejsi,pac ena zajeban.... in mi da klofuto,men nc jsn,se prec opravic pa prav da ne bo nkol vec tega naredu,da je blo po nesreci-jst recm ok,cez ksn mesec smo sli iz enga pohoda,in on je bil pijan in mu neki ni blo vsec da grem prej domov,in pride za mano in me porine na tla in me zacne tepst pa brcat k psa,jst zbezim do doma in me klice po parih dneh da ne ve kaj mu je blo in se mi joka po tel. da mu je fulll zal in jst spet oprostim in potem po ene 2h tednih se neki skregava pr njemu doma in me zbije na tla in me zacne boksat pa klofutat da sm bla cist plava pa v soku-sla sm takoj na urgenco da so me pregledal.seveda sva sla narazen po tem.

tko da punce-NE NASEDAJTE TIPOM pa tud ce se 100x opravic pa joka za tabo,mene je izucil.
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2006
Kraj: novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica20 » 11. Apr. 2006 15:03

Ne, ne in še enkrat ne!!! Ne glede na to kaka situacija je bla, in kolk je bil jezen al karkoli.....
Sem mnenja, da če je to storil prvič....bo tudi drugič,...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 11. Apr. 2006 19:38

prvi trd predmet, ki bi mi prišel pod roko bi dobil v glavo...Potem bi mu pa v 4 štuku pokazala balkonska vrata in adijo za VEDNO, če me doma starši niso tepl me bo pa fant nima šans!!!!!!
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 11. Apr. 2006 19:54

--> Mihaa
men se zdi pa veliko bolje, da se z otrokom pogovoriš, kaj je naredu narobe, zakaj je to naredu in se zmeniš z njim, da ne bo več. ker udarci te predvsem ponižajo in mislim da to ni dobr sploh. in stvar se lahko stopnjuje, pa ga začneš tepst za vsako malenkost. pol gre pa to v dve smeri; al ma otrok travme zarad tega (če postane prehudo), al pa postane še sam agresiven. to so pa pol ljudje k se pretepajo v zakonu, tepejo otroke ...
brez zamere pls (: toj samo moje mnenje. jst sem se mami opravičla (sicer mi je pa to sama privzgojila), pogovarjale sva se o tem takrat in več let po tem in ni nobene zamere in niso me vrgl iz bajte. pa se zelo dobr razumeva.
Uporabniški avatar
Mihaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mihaa » 11. Apr. 2006 22:33

pikka napisal/-a:--> Mihaa
men se zdi pa veliko bolje, da se z otrokom pogovoriš, kaj je naredu narobe, zakaj je to naredu in se zmeniš z njim, da ne bo več. ker udarci te predvsem ponižajo in mislim da to ni dobr sploh. in stvar se lahko stopnjuje, pa ga začneš tepst za vsako malenkost. pol gre pa to v dve smeri; al ma otrok travme zarad tega (če postane prehudo), al pa postane še sam agresiven. to so pa pol ljudje k se pretepajo v zakonu, tepejo otroke ...
brez zamere pls (: toj samo moje mnenje. jst sem se mami opravičla (sicer mi je pa to sama privzgojila), pogovarjale sva se o tem takrat in več let po tem in ni nobene zamere in niso me vrgl iz bajte. pa se zelo dobr razumeva.

Ja itak se strinjam s tabo, da se probaš pogovorit z otrokom, sej mislim da se je tudi tvoja mami najprej pogovorila s tabo pa se drla nate pa use sorte poskušala, da bi se ti umirila pa ni zalegl in je sledila klofuta. Starši morjo met nadvlado nad otroci, ker večini otrok lepa beseda ne zaleže pač jih morš nekak drgač umirit.
No sej itak mal kruta kr z bajte vn vršt, logičn se probaš mal pogovorit pol o teh stvareh, sam isto je to kakor pravte, fant vs je enkat udaru potem vs bo šeenkat potem je tudi če otrok udar enega od staršev je velika vrjetnost da bo to tudi drugič storu.
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 11. Apr. 2006 23:56

odvisno kakšna situacija bi bila...če bi jaz to sprovocirala(k mam včasih res full dolg gobec... :? )in bi si "zaslužila"-sam bi mogl bit res že full kritično...bog vedi kaj...? potem bi mu oprostila!
jaz bi ga itak nazaj usekala 100% k vem kakšna sm...včasih me prou čudi da mi ni kakšne klofute prmazu...ma jeklene živce! :wink: morm se mal k seb uzet...k nimam meje...k sm razpiz....sploh ne ratmišljam kaj rečem pol mi je pa žal!sam s pretepom se nč ne reši...noben problem!sam ljudje smo v teh časih tok zaposleni in mamo tok težav na vseh področjih da smo kr neki nasikani pol pa dam pridš pa ti kdo kej reče k ti ni tisti trenutek ušeč in je to pika na i in pol znorimo...ne znamo se več pogovarjati-sranje :(
sej dokler nisi v taki situaciji ne morš govort a bi ga skenslu al ne!
*Živi in pusti Živeti*
*zgublena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *zgublena* » 12. Apr. 2006 20:14

sicer ne odobravam nasilja, ampak če bi me on klofno, bi ga jaz ziher nazaj. tolk samozavesti pa še že premorem, da se ne bi pustila, ko bi me nek primerek vsekal. pa vse stike bi prekinla z njim. kr če to enkrat nardi, bo še večkrat. sicer še tega nism doživela, ampak tak pravjo, no.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Apr. 2006 1:33

He hit me and it felt like a kiss
He hit me but it didn't hurt me
He couldn't stand to hear me say
That I'd been with someone new
And when I told him I had been untrue
He hit me and it felt like a kiss