Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
hm... se neki v razmislek. zenska ce isce bo tut dobila! sicer pa je to stvar med partnerjema in drugi ne morjo sodt kako pa kej. ce se onadva med sabo zmenta pol je use ql. ne bom zagovarjala nobene strani. ja je res da ni prou sam je res da mamo zesnke ucasih tut velik predolg jezik! nasplosno ne zagovarjam nasilja nikdar in v nobenem primeru samo ce se zgodi se zgodi. jebi ga! in ko das enkrat to cez pol je nekak bols. zdej po skoraj treh mescih se z mojim razumeva bolje kot kadarkoli prej. o vsem sva se pogovorila in oba sva priznala svojo krivdo. za prepir sta vedno kriva dva!
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
black_mamba napisal/-a:aisha3012 js te zastopim kaj hočeš povedat, ampak še zmeri tut če je ne vem kolko histerije more nekje bit meja.
saj sem rekla... ne podpiram nasilja... doživela sem, ko je ženska po prometni nesreči tako zganjala, da jo je tip udaril, češ "dej zbud se iz šoka no", pa se je takoj pomirla in prišla k sebi...v tem smislu... nikakor pa ne da obračunavajo med sabo zarad ljubosumja, prevar, pijanosti itd... poznam pa tud moškega, s katerim je žena fizično obračunavala... a si zasluž tud ona udarec nazaj al ne?!
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
če bi me udaru bi me prvič in zadnjič k bi mu vrnla za 3krat nazaj....si nebi več upu vrjemte
pač..tipična ponosna škorpijonka sm...lah močno ljubim, sam z mano se ni za špilat k maščevanje za mene je zmeri sladko...
oprostila če bi mu lahko...odvisno od razlogov zkaj je sploh padla klofuta
pač..tipična ponosna škorpijonka sm...lah močno ljubim, sam z mano se ni za špilat k maščevanje za mene je zmeri sladko...
oprostila če bi mu lahko...odvisno od razlogov zkaj je sploh padla klofuta
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
V tistem trenutku bi verjetno spokala! Sam če bi ga mela res rada bi pol vrjetn pršla nazaj...pa da ne bo pomote...ne odobravam nasilja!!!Sam k maš enga ful rad nardiš po moje dost stvari k jih drgač nikol ne bi. Če bi se mi opraviču bi šla nazaj, čeprav vem da to ni prav! Sam kaj ko sm mlada pa naivna
- uja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2005
evonja napisal/-a:nikol mu ne bi oprostila,če se zgodi enkrat se bo še ponovil,pa ni rečen da čez en tedn lahko se tut po več mesecih ponovi
se popolnoma strinjam...
če te bo tip enkrat udaru te bo še velikrat...
samo obrnila bi se in šla...pa da ga ne vidim nikol več!!
nihče ni tok popoln...da bi se zaradi njega sekirali!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm se z mojim lih prejle o tem pogovarjala.....in je reku, da bi raj v steno udaru kot pa vame.......pa da znam fajn živc potegnt.....ampak udaru pa me nebi.......no če neštejemo tistih udarcov k se za foro tepeva in on me s tistimi kostmi sam poboža pa sm že plava.......jst pa njega butam in butam pa se mu nikol nč ne pozna.........
- Kepca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2004
moj biwsi me je udaru, pa mu nism nikol oprostila!! mogoce zato ne, ker je blo ze na koncu zweze, pa ga nism mela wec rada... lahko, da bi v kaksni drugi situaciji rawnala drugace.. ampak se mi zdi, da ce te enkrat udar, da te bo se kdaj...
*
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
NIKOL! spokala bi stvari pa šla ..ne rečem če je kak hec pa je kr tko neki...sam drgač pa ne!
baby..life goes on..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]