Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js pa bi mu oprostila samo v primeru, če bi js ful šrajala in mi ne bi mogo nič povet, pa še to samo v primeru da bi me tolk da bi se skulirala (brez uparabe sile), koker bi blo kaj več lahko pozab na men in na to da me bo še kdaj videl.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
kaj mi lahko ena, ki je glasovala za ODVISNO OD SITUACIJE, razloži kaka situacija bi naj to bla, da bi mu oprostila? ker jaz se ne morm spomnit nobene take, da bi jo lahko uvrstila v to kategorijo... punce spoštujte se!!!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js sm glasovala za "odvisno od situacije"....razlog: recimo da bi bla res js kej kriva, da sem storila nekaj kar ne bi smela... sicer če bi prišlo do kaj takega ne vem če bi bla sploh še možnost za nadaljno zvezo. Bi pa oprostila, ampak mogoče ne tudi pozabila. Pa najbrž končala vse skupaj.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ja bi mu k***c...tako čelno bi mu nazaj prbila da bi se me do konca life zapomnu!!!!!!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jancy napisal/-a:kaj mi lahko ena, ki je glasovala za ODVISNO OD SITUACIJE, razloži kaka situacija bi naj to bla, da bi mu oprostila? ker jaz se ne morm spomnit nobene take, da bi jo lahko uvrstila v to kategorijo... punce spoštujte se!!!
jst sm bla mogoče ena takega mnenja.........če bi ga prevarala si res zaslužim da bi me klofnu, ker recimo jst njega sigurno bi če bi me prevaru, ker tega ne prenesem sploh.............varanje je zame neki najhujšga kar ti loh ljubljena oseba nardi........
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz bi ga najverjetneje tko prmazala nazaj, da bi padu na rit, pol bi pa rekla adijo.
Drugač sem se pa zdej spomnila enga smešnega dogodka, ko sva s fantom stala na pločniku in sva se za hec "tepla" pa je on mene nežno udaril po licu in pride mimo en tip na kolesu, ki zakriči:"Dej ga prasca" in sm ga že zarad tega nazaj tko usekala, da je sam gledu Sam to je blo vse skupaj v hecu.
Drugač sem se pa zdej spomnila enga smešnega dogodka, ko sva s fantom stala na pločniku in sva se za hec "tepla" pa je on mene nežno udaril po licu in pride mimo en tip na kolesu, ki zakriči:"Dej ga prasca" in sm ga že zarad tega nazaj tko usekala, da je sam gledu Sam to je blo vse skupaj v hecu.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
LovelyM napisal/-a:Jaz bi ga najverjetneje tko prmazala nazaj, da bi padu na rit, pol bi pa rekla adijo.
ja jst sm tud enkrat mojga usekala k sva se neki s kokicami obmetavala, pa sm lih tko zamahnila ornk da mu jo bom vrgla in se je lih tist moment obrnu proti meni.........haha pol se pa ceu dan ni pogovarju z mano, ker je mel mjčkn plavo pod učkom.....bogi piki.. pa sej je blo ponesreč.....pa mi ni vrnu hvala bogu....
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
samo, če bi me oklofutal, ker vzganjam histerijo...bodimo iskreni...ženske včasih take histerije zgnjajo, da je joj...ne vem, če bi me udaril v stilu "snap out of it" - ja... sm že doživela, ko je tip zato, da bi žensko spravil iz šoka udaril... ampak ne z namenom, da jo poškoduje... ne vem, če si boste znal razložit kaj mislim... mislim, da se pa ženska al pa moški med prepirom ne smeta nikol spustit na tako raven, da začneta fizično obračunavati...predvsem ženske si marsikdaj privoščijo preveč...prav izivajo....primer, smo v kafiču, ženska se nalšč vesi po nekem tipu, da bi svojga tipa pripravila do tega, da se stepe...jaz bi njo nabila...
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
odvisno od situacije; npr. da jaz udarim njega in on mene nazaj
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
aisha3012 js te zastopim kaj hočeš povedat, ampak še zmeri tut če je ne vem kolko histerije more nekje bit meja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov