Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
js ne odobravam nikakršnega nasilja. ne nasilja na d ženskami in ne nad človekom. ko slišim, da so starši doma otroke doma kaznovali s fizično kaznijo, se mi naježi koža!!! LJUDJE!!! obsajajo še bolj VZGOJNE KAZNI kot je tepež ! nevem no!!! niti tega ne toleriram!
My dreams are my reality...
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
jaz tipu tega nebi mogla oprostit,...
če je enkrat to naredu je možno da bi še enkrat,...
če je enkrat to naredu je možno da bi še enkrat,...
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
NI ŠANS DA MU OPROSTIM!!!! kr to je pa neki najbol groznega...če je 1x to naredu, zka nebi še 1x..eh spokala bi pa šla!
baby..life goes on..
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
meni se zdijo pa tragični rezultati ankete! Toliko punc bi mu oprostilo? To je tragično
Ne sme vas udarit! Pa če je kakršna koli situacija
Ne sme vas udarit! Pa če je kakršna koli situacija
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
t€y@ napisal/-a:Ja js bi mu oprostila...če bi bila ta klofuta zaslužena, čeprav se težav ne rešuje s udarci!
KAJ? tole se mi pa ne zdi normalno! in kdaj bi si ti po tovjem "zaslužla" klofuto?? lepo te prosim! res je da ma vsak svoj pogled na stvari, ampak tole se mi pa zdi pretirano! js zase vem, da mu nebi NIKOL ampak res nikol oprostila... pa problemi se rešujejo na drugačnem nivoju! ne s fizičnim nasiljem!!! nevem no... res ne razumem... včasih se mi pa zdi, da sem js čudna...
My dreams are my reality...
-
dark light - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Nikoli mu ne bi odpustila..sem čist proti nasilju..pa ne sam nad ženskami nad kakršnemkoli.....
Sploh pa..kakšno spoštovanje in ljubezen je to ...če nekoga ljubiš in ga imaš rad, mu ne moreš storiti hudega...ne fizično..ne psihično....
btw..če bi se najdu kdo ki bi me vdaril....samo tole....jaz bi mogoče padla ja...sam se znam pobrat in koga z stolom ali kozarcem udarit
Sploh pa..kakšno spoštovanje in ljubezen je to ...če nekoga ljubiš in ga imaš rad, mu ne moreš storiti hudega...ne fizično..ne psihično....
btw..če bi se najdu kdo ki bi me vdaril....samo tole....jaz bi mogoče padla ja...sam se znam pobrat in koga z stolom ali kozarcem udarit
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zdej me boste sigurn spet napadle...sam kukr se men zdi in ful bab poznam k jih je dec udaru, so ble isto tok proti in nevem kajše vse, a na konc je polovica teh žensk odpustila tipu..........men se zdi sam to da nikoli ne reci nikoli!!!!!!!!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
ne bi mu oprostila.pa tut tolk poznam mojega dragega da vem da me ne bi udaru če pa bi npr. bi pa on meni težje oprostiu ko jz njemu, kr bi ga mahnala nazaj tak da ne bi vedu ki je glavo pozabu), mam precej malo kil sam mam dost močn šut kr treniram odbojko pa rokomet sm 4leta še včasih ko a u hecu butnem po hrbtu se mu 2 dni pozna flek ker ga včasih mal preveč
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Dorothyy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
Udaru bi me samo enkrat, ker naslednjič niti ne bi mel več priložnosti, ker me ne bi blo več pri njem. Se pravi, da mu ne bi oprostila.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Odvisno za kašno klofuto bi šlo. Če bi me zdej res zašamariu, da bi me zabolel in bi zvezdice štela, alpa da bi mela rdeč flek, mu NIKOL NE BI OPROSTILA in bi ga takoj pustila.
Če bi me pa tko mal 'narahlo' klofnu bi mu pa na ostro dala vedt, da je to prvič in zadnič naredu. Rekla bi mu, da mu dam prvo in zadnjo šanso, ker če se še enkrat ponovi lahko kr pozabi da obstajam
Če bi me pa tko mal 'narahlo' klofnu bi mu pa na ostro dala vedt, da je to prvič in zadnič naredu. Rekla bi mu, da mu dam prvo in zadnjo šanso, ker če se še enkrat ponovi lahko kr pozabi da obstajam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov