Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MK - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
Nažalost je blo to v naši družini že velik problem, tako da morem rečt da je ta tema zame čustveno pristranska..Ne morem razsodno o njej razmišljati in lahko samo rečem ne. A je res odvisno od situacije in koliko človeka poznaš in kako se zadeva zgodi...Ko bi bila v takšnis ituaciji ne morem trditi kaj bi naredila..
Vsekakor ne odobravam in vem da bi me tako šokiralo da bi mogoče udarila nazaj...Ne res ne vem kako bi reagirala..A zdaj rečem zagotovo ne.
Vsekakor ne odobravam in vem da bi me tako šokiralo da bi mogoče udarila nazaj...Ne res ne vem kako bi reagirala..A zdaj rečem zagotovo ne.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ne, ne bi jo mu. Me nima pravica tepst. Na prvem mestu morš met rad sebe, šele potem druge ( itk ne mislm v smislu egoizma! ).
Nihče ne bi smel izvajat kakršnega koli nasilja nad drugimi.
Nihče ne bi smel izvajat kakršnega koli nasilja nad drugimi.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
nobeden ne bi smel nikogar udarit. verjetno mu ne bi nikoli oprostila, sam pa nikoli ne veš kaj se v življenju res zgodi. vem pa zagotovo, da ne bi ostala brez vrnitve. zagotovo bi dobil klofuto nazaj, če ne celo kakšne več
° the passion to ride
- Hanči banči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne bi mu mogla oprostit ker če nate enkrat položi roko jo bo zagotovo spet v smislu klofute mislm čeprov moja najboljša prjatlca pa to prenaša in je sploh ne razumem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]