Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz bi ga sigurno nazaj. sam ne bi ga s roko vdarla, prvo stvar kaj bi jo vidla, bi vzela v roke, in bi ga tak prtisnila, da k sebi ne bi prisel... Upss... sem ze to naredila. Sam ta oseba je bil moj brat. Oz. 2 brata imam. Enkrat me je en po riti vdaril, pa sn posodo vzela v roke, pa sn ga tak vdarla, da je kuj dol pado. Drugi brat pa mi je focn stisno, jaz pa ga s pilotom od televizje vdarla, tak močno da pilot več ne dela. (pa ne nismo družina, ki se "tepemo"... tista ki iam brata tak ve kako je)
Od teh dogodkov dalje, me niti en ni več niti poskušal vdarit.
In če bi bil to moj fant ne bi nič drugače odreagirala. Nazaj ga bi pritisnila, da bi vido kak je to. Kaj zdajo moški, znamo žensk še 10krat boljše.
In če bi bil to moj fant ne bi nič drugače odreagirala. Nazaj ga bi pritisnila, da bi vido kak je to. Kaj zdajo moški, znamo žensk še 10krat boljše.
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
hahahahaLilika napisal/-a:Jaz bi ga sigurno nazaj. sam ne bi ga s roko vdarla, prvo stvar kaj bi jo vidla, bi vzela v roke, in bi ga tak prtisnila, da k sebi ne bi prisel... Upss... sem ze to naredila. Sam ta oseba je bil moj brat. Oz. 2 brata imam. Enkrat me je en po riti vdaril, pa sn posodo vzela v roke, pa sn ga tak vdarla, da je kuj dol pado. Drugi brat pa mi je focn stisno, jaz pa ga s pilotom od televizje vdarla, tak močno da pilot več ne dela. (pa ne nismo družina, ki se "tepemo"... tista ki iam brata tak ve kako je)
ja no ja, to z brati je drugače, mi smo se najrajš na lase obešali, ampak to mine in ko malo zrasteš tega ne počneš več, ne???
Zato, pa je moj odg totalen ne!!!!!
Poznam namreč kar nekaj žensk, sosed in njihovih "ljubih mozekov" in sorodnic in njihovih "ljubih fantov" (oz.očetov njihovih otrok), ki so dozivele to in še doživljajo to, ker nobena noče it stran, oziroma nima??? kam... nimajo lastnih financ, odvisne od moža, imajo otroke s temi, ki jih pretepajo... Pa še kar čakajo in čakajo in pustijo da se jih ponižuje.
Ne se pustit poniževat! Ker če te je udaril 1x te bo še večkrat. STRAN!!! preden si ustvarita družino in bodo morali ob tem trpet še otroci!!!
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Hmmm... oprostila bi mu, če bi se sama obnašala nespoštljivo, nerazumno, bi vzganjala paniko, bila histerična ali kaj podobnega... če bi me pa mahnil, ker se ni znal brzdat => NE, NE in NE. Preveč imam samospoštovanja, da bi mu to dovolila.
Verjetno bi ga še vsekala nazaj.
Verjetno bi ga še vsekala nazaj.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Nasilje rodi naslilje. Maycha, ti si očiten primer. Brez zamere.
Mislim, da se z nasiljem ne reši prav nič. Torej se je bolje zadržati, ker če ga udariš in ne razume, te lahko precej močno lopne nazaj.
Komunikacija je še vedno na prvem mestu - in v zvezi ne sme biti nasilja.
Mislim, da se z nasiljem ne reši prav nič. Torej se je bolje zadržati, ker če ga udariš in ne razume, te lahko precej močno lopne nazaj.
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
.:sonchika:. napisal/-a:Nasilje rodi naslilje. Maycha, ti si očiten primer. Brez zamere.
Hmmm, na žalost narobe sklepaš.
Zaenkrat še nisem spoznala tipa, ki bi me klofnil. Sem pa poskušala poiskati razloge zakaj bi mu opravičila, če bi do tega prišlo. Hkrati pa tudi zakaj mu ne bi.
In napisala sem, da bi ga verjetno vsekala nazaj, kar pa tudi ni nujno da bi se zgodilo. Nisem nasilen tip človeka.
Je pa res, da nasilje ničesar ne reši.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
NE!za noben dnar mu nebi oprostila.
če že žensko moški udar je že višek.
jest bi ga tko nazaj prbasalada se mu sanal neb :box:
če že žensko moški udar je že višek.
jest bi ga tko nazaj prbasalada se mu sanal neb :box:
all day i dream about sex-adidas
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
Ne. Nikoli.
Waiting in the queue oh whoopee doo
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
ne nikol
iz preprostga razloga,... enkrat ni nobenkrat,..
kr če me enkrat loh,....me loh skoz,.. tko, da ne hvala
-
Nimfa - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
vidim, da jih je velik napisal oz. glasoval ne.. sam pomoje, če bi se to res zgodil in bi imela tipa res radi.. da bi mu oprostile... ker ko si zaljubljen, itak za vsako stvar najdeš opravičilo in izgovor, da opravičite njegovo dejanje..
-
Lenna - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: ..tam nekje...
....v bistvu je tako, da je zeloooooo težko sodit in razmišljat o situaciji dokler ni človek sam vpleten vanjo - tako da iz lastnih izkušenj vem, da se da stvari še kako oprostiti, sicer je potreben čas ampak nekako se oprosti POZABI PA NIKOLI
če odksrito povem so to zelo težko situacije, nabite s sovraštvom po eni strani ter ljubeznijo do nekoga po drugi strani.
Nebom nikomur solila pameti, ker je vse odvisno od posameznika.....................povem vam le to DA TI ČLOVEK NAREDI TOLIKO KOT SAM DOPUŠČAŠ
MISLIM DA SE BOMO MORALE MALO BOLJ POTRUDITI IN ZAČETI SPOŠTOVATI SEBE V VEČJI MERI KOT SE - VSAJ NEKATERE IZMED NAS
pa pa
Lenna
če odksrito povem so to zelo težko situacije, nabite s sovraštvom po eni strani ter ljubeznijo do nekoga po drugi strani.
Nebom nikomur solila pameti, ker je vse odvisno od posameznika.....................povem vam le to DA TI ČLOVEK NAREDI TOLIKO KOT SAM DOPUŠČAŠ
MISLIM DA SE BOMO MORALE MALO BOLJ POTRUDITI IN ZAČETI SPOŠTOVATI SEBE V VEČJI MERI KOT SE - VSAJ NEKATERE IZMED NAS
pa pa
Lenna
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
V eni od starih angleških Cosmotov so govorili prav o tem.
Torej, če bi tvoj fant imel nesporazum s kolegom v službi in bi ga udaril, bi verjetno imel probleme z delodajalcem. Če bi se verbalno sprl na ulici z mimoidočim in bi ga še klofnil po vrhu, bi verjetno imel probleme s policijo. Kaj mu torej daje pravico, da udari osebo, ki jo ljubi?
Prerekanje se pogosto sprevrne v fizično obračunavanje zaradi frustracije. Kadar stvari gredo predaleč, ponavadi ena stran želi končati prerekanje z hitro potezo, ki je lahko tudi nepričakovana. Kot pravi svetovalka v omenjeni reviji imamo vsi v sebi lastnost, da lahko gremo predaleč, malo čez rob. Kadar ljudje nimajo verbalnih sposobnosti ali znanja kako odreagirati jim živci popustijo in naredijo neumnost.
Po raziskavi bi 69% žensk končalo zvezo, če bi jim partner primazal klofuto, toda 71% od teh, ki so to doživele so se pomirile s partnerjem in nadaljevale zvezo.
Če te je udaril enkrat, moraš nekaj storiti glede tega. Ko se umirita, raziščita, zakaj se je to zgodilo. Vprašaj ga od kod je prišla želja po udarcu in kaj točno ga je na to navedlo. Potrebno je narediti korak nazaj in pogledati na zvezo samo. Je drugače vse v zvezi okay?
Njegova reakcija ti lahko daje močne poglede na prihodnost. Mu je resnično žal, ali ne sprejema odgovornosti za to kar je naredil? Obstajajo 3 najbolj pogoste reakcije moških, ki zlorabljajo ženske: zanikajo, da se je to storilo, minimizirajo dogodek ali pa krivijo partnerko, da jih je prisilila na ta korak. Če fant reagira enako kot eno od naštetih je zelo mogoče, da se bo dogodek ponovil. (povzeto po Cosmopolitan uk edition).
Torej, če bi tvoj fant imel nesporazum s kolegom v službi in bi ga udaril, bi verjetno imel probleme z delodajalcem. Če bi se verbalno sprl na ulici z mimoidočim in bi ga še klofnil po vrhu, bi verjetno imel probleme s policijo. Kaj mu torej daje pravico, da udari osebo, ki jo ljubi?
Prerekanje se pogosto sprevrne v fizično obračunavanje zaradi frustracije. Kadar stvari gredo predaleč, ponavadi ena stran želi končati prerekanje z hitro potezo, ki je lahko tudi nepričakovana. Kot pravi svetovalka v omenjeni reviji imamo vsi v sebi lastnost, da lahko gremo predaleč, malo čez rob. Kadar ljudje nimajo verbalnih sposobnosti ali znanja kako odreagirati jim živci popustijo in naredijo neumnost.
Po raziskavi bi 69% žensk končalo zvezo, če bi jim partner primazal klofuto, toda 71% od teh, ki so to doživele so se pomirile s partnerjem in nadaljevale zvezo.
Če te je udaril enkrat, moraš nekaj storiti glede tega. Ko se umirita, raziščita, zakaj se je to zgodilo. Vprašaj ga od kod je prišla želja po udarcu in kaj točno ga je na to navedlo. Potrebno je narediti korak nazaj in pogledati na zvezo samo. Je drugače vse v zvezi okay?
Njegova reakcija ti lahko daje močne poglede na prihodnost. Mu je resnično žal, ali ne sprejema odgovornosti za to kar je naredil? Obstajajo 3 najbolj pogoste reakcije moških, ki zlorabljajo ženske: zanikajo, da se je to storilo, minimizirajo dogodek ali pa krivijo partnerko, da jih je prisilila na ta korak. Če fant reagira enako kot eno od naštetih je zelo mogoče, da se bo dogodek ponovil. (povzeto po Cosmopolitan uk edition).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]