Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz bi mu mogoče samo enkrat, kak bi prletela druga niti podrazno da bi ostala skupaj in odvisno od situacije. ne morem trdit ker še nisem bila v tej situaciji da bi me fant prtisno. nazaj pa ga nebi vdarla ker mam toliko spoštovanja.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
bunnyka napisal/-a:glamBABY napisal/-a:ne to mu ne bi. kaj bo mene tepu halooo? ga pol nazaj udarim! :box:
Ja pa pol on tebe nazaj udari pa spet ti njega pa tako naprej..kam to vodi?
tole je bil joke resno to je šlo čez cel dan tako... in to se je zgodilo samo enkrat na morju sam sej je zdej vseen sej nisva več skup.
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
ne vem mal težje je govoril ko še nisi bil v tej situaciji ampak lahko pa iz druge roke rečem sn namreč bla priča vsej tej drami ko te udari 1x te bo vedno
čeprav je odivno tut zakaj in kak npr. če te samo malo oplazi da utihneš... ok odkrita bom(balkanska kri ) razbila bi ga tak da ga nebi niti zobozdravnik prepoznal mi je čist vseen s čim sam da ga, pol pa bi ga še moj ati in bile bi resne posledice včasih pa je delno upravičeno ampak to je lažje rečt pri primerih drugih jaz osebno bi v tistem momentu začutla tako ponižanje in bi ga nalamala že zaradi tistega občutka "sramote" čeprav vem da bi bil on tisti ki bi se mogel sramovat
čeprav je odivno tut zakaj in kak npr. če te samo malo oplazi da utihneš... ok odkrita bom(balkanska kri ) razbila bi ga tak da ga nebi niti zobozdravnik prepoznal mi je čist vseen s čim sam da ga, pol pa bi ga še moj ati in bile bi resne posledice včasih pa je delno upravičeno ampak to je lažje rečt pri primerih drugih jaz osebno bi v tistem momentu začutla tako ponižanje in bi ga nalamala že zaradi tistega občutka "sramote" čeprav vem da bi bil on tisti ki bi se mogel sramovat
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz mu nep oprostila, in vrjetno bi tud vecina mojih frendov zivce zgubla in nakonc njemu nep blo dobr...
ampak, uglavnem, ne nep oprostila... z klofuto se ne resuje problemov...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Tassy - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2005
lally napisal/-a:jz mu nep oprostila, in vrjetno bi tud vecina mojih frendov zivce zgubla in nakonc njemu nep blo dobr...
Ja še enkrat, s klofuto se res ne rešuje problemov.
Mene zanima kaj bi pa storile, če bi vas udaril pred otrokom (mimogrede otrok ni nič kriv)???
- n-gina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2005
mogoče bi mu odpustila, če bi mu jaz prej primazala klofuto. vsi vedno govorijo da se žensk ne tepe (to je normalno da ne), samo to ne pomeni da pa lahko ženska udari moškega...če bi ga jaz prva udarila in bi mi vrnil klofuto bi vedela da sem jaz izzvala to reakcijo iz njega
-
*nusyka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
to ni v NOBENEM primeru opravičljivo. js ne bi nkol njega udarla ker sm mnenja da se da use rešt verbalno. in zato nima nobene pravice dvignt roke nad mene. ne rečm da je tko v hecu mejhna fljocka pa da je res tko mislen na luškan način. če je pa zares nej pa sam spoka stran od mene predn ga js kam zagrabm pa stisnm tko da RES boli.
lp.
lp.
i'm looking for my one and only
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz tega ne bi nikol oprostila in PIKA!
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
po moje je odvisno od situacije... ne vem... najbrž mu nebi, v tistem trenutku bi ga najbež napodla čimdlje od sebe.... bila bi zgrožena... ponavadi se lahko pretep začne s klofuto, lahko pa tudi ne...
no če bi se postavila v tvojo kožo bi moral fant marsikaj narediti in se zelo truditi če bi me želel nazaj.... recimo da bi mu pustila možnost izbire: al se boš trudil in si pridobil moje odpuščanje, al pa lahko greš k drugi.... če izbere prvo možnost potem bi vedla da mu nekaj pomenim..
no če bi se postavila v tvojo kožo bi moral fant marsikaj narediti in se zelo truditi če bi me želel nazaj.... recimo da bi mu pustila možnost izbire: al se boš trudil in si pridobil moje odpuščanje, al pa lahko greš k drugi.... če izbere prvo možnost potem bi vedla da mu nekaj pomenim..
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov