Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 52 od 53
•
Prejšnja
1 ... 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Do zdej sem bla vedno tko naivna, da v zvezi ni blo važno, kaj mi partner dela (da mi dol meče telefon, vpije name ...), vse sem si misnla, da sm jz kriva in zihr da če bi me udaru bi tud misnla, da sm jz kriva. To je naivna zaljubljenost. Ko pa vidiš, kakšen kreten si bil, bi sebe pretepel in danes vem, da če bi se me enkrat tip dotaknil s klofuto, da ujame tako, da se ne pobere in ga takoj pustim. Če se zmaže brez prijave na policijo, ima še srečo.
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
enkrat sm to doživela..nism mu nč nardila ampak je on dobiu večkrat udarce kokr jst in bolj močnejše (končalo se je na policiji, ne samo zaradi udarca)..upam da nebom nikol več kej tazga doživela..tud če se začne jokat,na kolenih prosit.....NIKOL neoprostim tega pa laž alpa prevaro..
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Josephina napisal/-a:Sej zamerla bi mu in to, sam da bi ga pa zapustila.. Ne vem. Brezveze razglabljat, ker je to ful odvisno od situacije.
Same here. Tudi jaz si svojega ne predstavljam, da bi me butnil.
Hah - še to: zagotovo pa ne bi dobil nazaj klofute od mene, ker sem precej pussy oseba . ČE se kaj zafrkavava, ga že skoz nekaj bunkam, ampak če bi se šlo pa zares... Vou, to ne bi bila jaz.
Kot sem že nekje v tej temi napisala, preden se spustim v bolj oseben odnos z nekom, traja precej dolgo, da postane moj prijatelj oz. partner -> v tem času naredim cel psihološki profil tiste osebe, preden pustim svojim čustvom, da se zaljubijo oz. spoprijateljijo. Pa nisem nikoli imela kake slabe izkušnje, samo taka pač sem .
- papircek27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Ja jaz sem tudi potrebovala nekaj časa preden sem pričela z njim, pa sem delala psiho profile in ga neki preučevala, ampak tega ne moreš nikoli vnaprej predvideti kako bo kdo reagiral v dol. situaciji.....jaz sem si tudi domišljala, da lahko ampak če pomislim kdaj še pri sebi ne vem kaj bi naredila. Enostavno naletiš na kolerika, potem je pa samo tvoja odločitev koliko si sposoben tolerirat take stvari....
Jaz sem v mojem primeru sklenila (po temeljitem pogovoru in premišljevanju) da mu dam še eno možnost, ker me nikoli prej ni udaril (pa tudi sedaj je bilo samo po roki) pa ponavadi ni nasilen....sem mu pa povedala, da če me še enkrat (ni važno kam) me ne bo več videl....
Bomo videli sproti kako bo...
Jaz sem v mojem primeru sklenila (po temeljitem pogovoru in premišljevanju) da mu dam še eno možnost, ker me nikoli prej ni udaril (pa tudi sedaj je bilo samo po roki) pa ponavadi ni nasilen....sem mu pa povedala, da če me še enkrat (ni važno kam) me ne bo več videl....
Bomo videli sproti kako bo...
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
v mojem primeru, ko sva z fantom že lep čas skupaj, priznam da bi si včasih zaslužla klofuto od njega, da me malo strezni, saj med prepiri dostkrat močno zaidem in sem nemogoča..zato ja, včasih sem potrebna ene klofute. Mojemu sedanjemu fantu, bi oprostila.
Always look on the bright side of your life.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Partnerja se ne tepe. Še posebej pa punc ne. Dejstvo je, da smo biološko narejeni tako, da je ženska šibkejši spol in nasploh se ni dobro spravljat na šibkejšega, kaj šele na žensko. Saj vem, da so nekatere precej žilave, pa tud eni fantje so kot navadne pičke, ampak običajno je tako, da lahko običajen moški običajno žensko zalima, če jo pošteno lopne in to je definitivno nesprejemljivo. Ne vem kaj bi mogla ženska nardit, da bi si zaslužla focn. se še ni zgodlo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ženska ne sme oprostiti klofute, nikoli.
Sem pa že klofutnil svojo punco, ampak to ko se greva kdo zdrži močnejšo klofuto...se vedno konča z istim rezultatom
Sem pa že klofutnil svojo punco, ampak to ko se greva kdo zdrži močnejšo klofuto...se vedno konča z istim rezultatom
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Odvisno od razmerja in stituacije. Kaj pa klofute med spolnostjo?
Mene bi moški, ki ne bi znal uveljavljati moči na drugačen način, kot fizično s klofuto ali še čim hujšim, dejansko nehal privlačiti. Tak, ki bi v bistvu z nasiljem uveljavljal svojo voljo. Druga stvar pa je, če je fizični stik (pa ne samo klofute...) del konsenzualnega domenjenega razmerja (gre za t.i. dominantni nasproti nadzorovalni osebnosti: Dominanten moški te bi udaril, a te pustil, da greš, če ti to ne paše, nadzorovalni moški bi te ubil, če bi hotela iti). Je pa res, da je včasih meja nejasna, taki so najhujši.
Mene bi moški, ki ne bi znal uveljavljati moči na drugačen način, kot fizično s klofuto ali še čim hujšim, dejansko nehal privlačiti. Tak, ki bi v bistvu z nasiljem uveljavljal svojo voljo. Druga stvar pa je, če je fizični stik (pa ne samo klofute...) del konsenzualnega domenjenega razmerja (gre za t.i. dominantni nasproti nadzorovalni osebnosti: Dominanten moški te bi udaril, a te pustil, da greš, če ti to ne paše, nadzorovalni moški bi te ubil, če bi hotela iti). Je pa res, da je včasih meja nejasna, taki so najhujši.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Led Zeppelin napisal/-a:Sem pa že klofutnil svojo punco, ampak to ko se greva kdo zdrži močnejšo klofuto...se vedno konča z istim rezultatom
Ah pr teh igrcah je rezultat vedno enak - ženka poč z vso močjo, ko jo premore, tipi pa itak punco ful šparate, ker je ne "upate" močno klofnt. Posledično je tip vs bogi, ženski je pa smešn
On topic: ni šans, da prenašam fizično nasilje. En udarec, pa bi pakiru...
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
g.AI.a - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2013
Ne vem, jaz mislim, da je čisto odvisno od situacije. In ne strinjam se z mnenjem, da, če te je udaril enkrat, te bo tudi naslednjič. Človek lahko v afektu naredi marsikaj pa čeprav tega v resnici noče. Verjamem, da je vsak izmed nas že večkrat izrekel kaj, česar v resnici ni mislil in prav tako se lahko zgodi, da če ga RES spraviš ob živce, da te udari. Sama poznam punco, ki bi si dejansko to že večkrat zaslužila, glede na to kakšne svojemu dela, bogi...
Ne vem no, odvisno za kakšno stvar se bi šlo. Drugače si pa sploh ne predstavljam, da bi mene moj udaril.
Ne vem no, odvisno za kakšno stvar se bi šlo. Drugače si pa sploh ne predstavljam, da bi mene moj udaril.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
g.AI.a napisal/-a:Sama poznam punco, ki bi si dejansko to že večkrat zaslužila, glede na to kakšne svojemu dela, bogi...
naj jo pusti, če je psiho baba, ne pa tepe.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sploh si ne predstavljam, da bi me moj sedanji tip udaril. enostavno ni tak tip človeka. tako, da če bi mi prisolil klofuto, bi se močno zamislila nad sabo, ker bi najbrž mogla nardit nekaj nepojemljivo groznega, da bi si to zaslužla.
-
g.AI.a - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2013
Dioniz napisal/-a:g.AI.a napisal/-a:Sama poznam punco, ki bi si dejansko to že večkrat zaslužila, glede na to kakšne svojemu dela, bogi...
naj jo pusti, če je psiho baba, ne pa tepe.
Ja, true that, sem tudi jaz bolj za to vrjanto, vsekakor.. Pa vseeno, mogoče bi jo vsaj to streznilo, glede na to, da je to delala vsakemu fantu za katere jaz vem, da jih je imela, oz. vsem tistim, ki sem jih jaz poznala.
Ne vem, pomoje bi si ženska, ki vara svojega fanta, se dobiva z bivšim itd., medtem, ko njega hodi na skrivaj v službo gledat, če slučajno gleda za kakšno drugo in mu prepoveduje, da gleda drugam kot samo v tla kaj takega že zaslužila.
Je pa res, da ne vem kaj je njemu, da jo po dveh letih še zmeraj posluša in tudi uboga te njene čudne zahteve..
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 52 od 53
•
Prejšnja
1 ... 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov