Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
- papircek27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Ja res bi mi bilo hudo, če bi ga morala pustiti, ker ga res močno ljubim....ko je ok je med nama res sanjsko in vidim da me ima rad, in jaz bi vse naredila zanja mpak sem pa tako žalostna zaradi tega...in niti ne vem, zakaj je on tako jezen na ves svet, ker službo ima super, starše tudi, zdrav je , pa še z mano pravi da mu je tako lepo kot še z nobeno.....potem res ne vem kaj mu manjka....in bolj kot se trudim bit taka kot hoče se mi zdi da slabše je!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
papircek27 napisal/-a:in bolj kot se trudim bit taka kot hoče se mi zdi da slabše je!
Okej, tukaj je pa drug problem. Zakaj bi se trudila biti takšna kot on želi? Če te ima rad, naj te sprejme takšno kot si, v nasprotnem primeru pa naj si drugje poišče svoj ideal ženske.
Ne spreminjaj se zaradi njega, bodi taka kot si. Če kdo, se mora spremenit on s svojimi jeznimi izpadi, ker je to res stvar, ki škoduje njemu in tebi in vsej okolici. Tvoja hladnost oz. karkoli ga že moti pri tebi, ne vem če škoduje komu...
- papircek27
- Sramežljivka
Ja imaš prav....ne bom se mu več prilagajala glede takih stvari....Pa tudi hladna do njega nisem, ker mu skozi izkazujem ljubezen. Če pa ga ne objamem ravno takrat ko si je on zamislil in se ne smejem na ukaz pa nisem jaz kriva da ga to moti......
- papircek27
- Sramežljivka
Aja pa hvala za nasvete.....res mi pomaga še kakšno bolj objektivno mnenje....hvala!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
papircek27 napisal/-a:Ja imaš prav....ne bom se mu več prilagajala glede takih stvari....Pa tudi hladna do njega nisem, ker mu skozi izkazujem ljubezen. Če pa ga ne objamem ravno takrat ko si je on zamislil in se ne smejem na ukaz pa nisem jaz kriva da ga to moti......
Be strong!
papircek27 napisal/-a:Aja pa hvala za nasvete.....res mi pomaga še kakšno bolj objektivno mnenje....hvala!
Malenkost .
Vendar moraš sebe poslušat in kaj se tebi zdi prav. Res sprejmi to kot mnenje nekoga, ki ne pozna dobro vajine situacije, in ne kot nekaj, po čemer bi se mogla obvezno usmerit.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
če bi mene udaru bi blo konc zgodbe. kolegica je enkrat brskala po tipovem telefonu in je pršu on zravn in je vidu in je popenu...čist jo je napizdil pa ga je pustila. to jz lih neb nrdila ampak...če bi me pa udaru pa zihr. noben na tem svetu ni tko pomemben in tolk več vredn k jz d bi me lah udaru!
ti si to kar si če se mu ne zdiš po njegovih merilih nj te ne tepe ampak preprosto ne bodta skup.če je pa po naravi tak d tolk ponori d udari pa itk sam beži pred njim.
ti si to kar si če se mu ne zdiš po njegovih merilih nj te ne tepe ampak preprosto ne bodta skup.če je pa po naravi tak d tolk ponori d udari pa itk sam beži pred njim.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ah no itak da jo je napizdu, če je pa brskala po njegovih stvareh
klofuto sem odpustila enkrat bivšemu, naslednjič pa ne več. Je on dobil večji šus nazaj kot sem ga dobila sama in pa košarico.
nad mano ne bo noben roke dvigu
klofuto sem odpustila enkrat bivšemu, naslednjič pa ne več. Je on dobil večji šus nazaj kot sem ga dobila sama in pa košarico.
nad mano ne bo noben roke dvigu
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jah ubistvu mu je sam sliko za ozadje hotla zamenat...jz tut učas v roke vzamem telefon od mojga pa ne d bi hotla brskat ampak tko iz dolgčasa =) pa nč ne reče.itak nč tazga nima za skrivat pred mano.če pa bi mel kej proti temu d gledam bi pa sam reku d mu ni kul. sej jz sm mojmu tut dala za ozadje enkrat mojo slikco eno tako mal spuleno pa ni nč reku...d te pa napizdi d si prfukjena pa ne vem kaj je pa res mal tumač! če te pa udari je pa še bl tumač.tega pa ne toleriram sploh.takoj adijo.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
eh ne, sej to je bil hec, itak da ne rabi takoj živce zgubit. Je pa odvisno od dogovorov med partnerjema, kolk je kdo zaščitniški do svojih osebnih stvari
OT, ja.
OT, ja.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Klofnla bi ga nazaj in..najverjetneje Ne
It was forever..but it didnt last long..
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Za klofuto ni izgovora. Gre za nasilno dejanje. Četudi se oseba razburi in je vsa naspihirana še to ni izgovor, da te mahne. Vsaka stvar se da rešiti s pogovorom. In, če se človek v navalu jeze ne more kontrolirati... Klofute še nisem doživela in dvomim, da bi jo lahko oprostila. Če se je enkrat 'spozabil' se zlahka lahko spozabi tudi drugič, tretjič... tako, da bi se verjetno zaustavilo kar pri prvič.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Nja, najlazje je rec, da mu ne bi oprostile.
Js osebno ne vem kaj bi nardila, pa tud sedanjega fanta si ne predstavljam, da bi me bilzmozen udart.
Js osebno ne vem kaj bi nardila, pa tud sedanjega fanta si ne predstavljam, da bi me bilzmozen udart.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Nja.
Sej zamerla bi mu in to, sam da bi ga pa zapustila.. Ne vem. Brezveze razglabljat, ker je to ful odvisno od situacije.
Sej zamerla bi mu in to, sam da bi ga pa zapustila.. Ne vem. Brezveze razglabljat, ker je to ful odvisno od situacije.
Prvi neprebran prispevek • 782 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov