Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ejla pupe, vse živo sem že probala glede nje ampak ona vztraja s tem da jo ima rad, ne vem, jaz bi ga tako nalomila (plesačica sem še jast postala nasilna zdejle ko to tipkam).
upam samo in v njeno korist dobro da se bo pobrala proč.
upam samo in v njeno korist dobro da se bo pobrala proč.
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
ne, nikakor mu ne bi oprostila..
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
se mi je zgodilo pri dveh tipih..prvega sem sama sprovocirala pa je prišlo do prerivanja,pa sn ga vdarla,pa me je nazaj..sicer pa je blo obdobje,ko sma sej drla in prerivala,1x nekje zunaj in je celo policija prišla..v roko me je 1x fajn boksnil,sem bla kr plava.z njim sn bla 2,5 leti,sma šla potem narazn zarad drugih stvari,ki so se vlekle leto..sem bla pa lani maja in junija z enim tipom,ki je me je klofno zarad bedarije..priznam,ko si zaslužim,ker znam sprovocirat,takrat pa si nisn,ampak je biu tak tip,da ga itaq nisn mogla vzljubit,biu je pač za prehodno obdobje in sn ga pol skenslala,čeprau sma še po tem prek tel.mela stike,ampak ko me je vdaro sem pač mela razlog,da ga pustim,drugač sma se zastopla..jas zastopim vse,ki so v situaciji,da je partner do njih nasilen,pa ne morejo od njega!sicer pa sem jas vedno rekla,da sem raje da me tip skup zlama,kot pa da mi zadane psihične bolečine,če veste kaj mislim..mislim da je drugačna oblika nasilja dosti bolj boleča..jaz nekako pri sebi opažam to, da slabše ko tip z mano dela,raje ga imam..ne vem razloga,ker so z mano še prelepo delali,ko sem bla otrok,razvajena do konca.tak da jaz sigurno ne morem rečt kaj naredi,ker še sama nisem znala!(bibi21)upam da bo tvoj ata uredil zadevo.če bi moj ata takrat stopil vmes,bi obveljala njegova,pa ni nič vedel(pri prvem tipu)..
drugač pa bimba mislim da ne moreš nič naredit,ker je vse na tvoji kolegici,če ga pusti al ne..nevem tu sploh ni nekega recepta se mi zdi..jas v glavnem vem,da bi tipu oprostila, ker se poznam,iin vem kaj vse jas izrečem in naredim v jezi,sprovocirat bi še papeža znala..nevem kaj bi naredila,če bi me prau pretepal,ampak med prepirom pa bi tako stvar verjetno lahko oprostila...
drugač pa bimba mislim da ne moreš nič naredit,ker je vse na tvoji kolegici,če ga pusti al ne..nevem tu sploh ni nekega recepta se mi zdi..jas v glavnem vem,da bi tipu oprostila, ker se poznam,iin vem kaj vse jas izrečem in naredim v jezi,sprovocirat bi še papeža znala..nevem kaj bi naredila,če bi me prau pretepal,ampak med prepirom pa bi tako stvar verjetno lahko oprostila...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
BaUcYkA napisal/-a:se mi je zgodilo pri dveh tipih..prvega sem sama sprovocirala pa je prišlo do prerivanja,pa sn ga vdarla,pa me je nazaj..sicer pa je blo obdobje,ko sma sej drla in prerivala,1x nekje zunaj in je celo policija prišla..v roko me je 1x fajn boksnil,sem bla kr plava.z njim sn bla 2,5 leti,sma šla potem narazn zarad drugih stvari,ki so se vlekle leto..sem bla pa lani maja in junija z enim tipom,ki je me je klofno zarad bedarije..priznam,ko si zaslužim,ker znam sprovocirat,takrat pa si nisn,ampak je biu tak tip,da ga itaq nisn mogla vzljubit,biu je pač za prehodno obdobje in sn ga pol skenslala,čeprau sma še po tem prek tel.mela stike,ampak ko me je vdaro sem pač mela razlog,da ga pustim,drugač sma se zastopla..jas zastopim vse,ki so v situaciji,da je partner do njih nasilen,pa ne morejo od njega!sicer pa sem jas vedno rekla,da sem raje da me tip skup zlama,kot pa da mi zadane psihične bolečine,če veste kaj mislim..mislim da je drugačna oblika nasilja dosti bolj boleča..jaz nekako pri sebi opažam to, da slabše ko tip z mano dela,raje ga imam..ne vem razloga,ker so z mano še prelepo delali,ko sem bla otrok,razvajena do konca.tak da jaz sigurno ne morem rečt kaj naredi,ker še sama nisem znala!(bibi21)upam da bo tvoj ata uredil zadevo.če bi moj ata takrat stopil vmes,bi obveljala njegova,pa ni nič vedel(pri prvem tipu)..
....ej,ne smeš preveč provocirat tipa,ki rad udari.takemu se lahko enkrat strga in te pretepe.v jezi rečemo ogromno stvari,za katere nam je potem žal,vendar...da pa ljubljena oseba na tebe roko položi...ne,ne,potem to ni več ljubljena oseba ampak oseba ki je bila nekoč ljubljena,danes pa je preteklik...dekleta,če srečate take tipe,ki imajo težko roko,potem vas prosim:RUN JUST AS FAST AS YOU CAN
...itak mi vse diši po tebi...
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
plesalčica napisal/-a:BaUcYkA napisal/-a:se mi je zgodilo pri dveh tipih..prvega sem sama sprovocirala pa je prišlo do prerivanja,pa sn ga vdarla,pa me je nazaj..sicer pa je blo obdobje,ko sma sej drla in prerivala,1x nekje zunaj in je celo policija prišla..v roko me je 1x fajn boksnil,sem bla kr plava.z njim sn bla 2,5 leti,sma šla potem narazn zarad drugih stvari,ki so se vlekle leto..sem bla pa lani maja in junija z enim tipom,ki je me je klofno zarad bedarije..priznam,ko si zaslužim,ker znam sprovocirat,takrat pa si nisn,ampak je biu tak tip,da ga itaq nisn mogla vzljubit,biu je pač za prehodno obdobje in sn ga pol skenslala,čeprau sma še po tem prek tel.mela stike,ampak ko me je vdaro sem pač mela razlog,da ga pustim,drugač sma se zastopla..jas zastopim vse,ki so v situaciji,da je partner do njih nasilen,pa ne morejo od njega!sicer pa sem jas vedno rekla,da sem raje da me tip skup zlama,kot pa da mi zadane psihične bolečine,če veste kaj mislim..mislim da je drugačna oblika nasilja dosti bolj boleča..jaz nekako pri sebi opažam to, da slabše ko tip z mano dela,raje ga imam..ne vem razloga,ker so z mano še prelepo delali,ko sem bla otrok,razvajena do konca.tak da jaz sigurno ne morem rečt kaj naredi,ker še sama nisem znala!(bibi21)upam da bo tvoj ata uredil zadevo.če bi moj ata takrat stopil vmes,bi obveljala njegova,pa ni nič vedel(pri prvem tipu)..
....ej,ne smeš preveč provocirat tipa,ki rad udari.takemu se lahko enkrat strga in te pretepe.v jezi rečemo ogromno stvari,za katere nam je potem žal,vendar...da pa ljubljena oseba na tebe roko položi...ne,ne,potem to ni več ljubljena oseba ampak oseba ki je bila nekoč ljubljena,danes pa je preteklik...dekleta,če srečate take tipe,ki imajo težko roko,potem vas prosim:RUN JUST AS FAST AS YOU CAN
ja tak je..ne smeš provocirat tipa..ko si jezen res ne misliš na to..z prvim tipom sem se vedno nekako šla `igrice`,da ga čimbolj potunkam,med prepirom..bolše da ne povem kaj vse sem mu rekla in on meni...če bi on takrat biu dovolj ded in jaz čisto pri sebi, bi končala že veliko prej,ampak pri 16ih,17ih letih ne moreš razmišljat drugače..se pa strinjam absolutno,da takšen tip ni pravi, če te pretepa,ampak je čist drugače,če se sam znajdeš v takšni situaciji.grem stavit, da če bi ena xxx oseba govorila kak jo fant pretepa in bi bibi21 svetovala,bi rekla naj ga pusti,ko se pa to zgodi tebi,pa si nekako želiš stran,ampak nimaš dovol močnega karaktera da bi šel...tako razmerje te lahko uniči,pri meni je pa smešno ravno to,da me prau pretepači privlačijo..kot da bi še zdaj iskala takšno razmerje,ker če je tip neki barabin,je več možnosti,da položi roko tudi na tebe.mislim da tvoja veza nebo trajala večno,mogoče se razideta na koncu zarad kake druge stvari.upam pa da se to čimprej reši,kaj več ti ne znam rečt,ker vem da ne boš upoštevala..sem bla jas na istem..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
OT: A je res tako težko za vejico narediti presledek? /OT
Sicer si sama česa takega ne morem predstavljati, ker nisem nikoli imela agresivnega tipa in glede na to, da me tak tip ljudi ne privlači, tudi upam, da ga nikoli ne bom. Vsem, ki se jim to zgodi pa želim čimveč moči, da se čim hitreje poberete stran od njega.
Sicer si sama česa takega ne morem predstavljati, ker nisem nikoli imela agresivnega tipa in glede na to, da me tak tip ljudi ne privlači, tudi upam, da ga nikoli ne bom. Vsem, ki se jim to zgodi pa želim čimveč moči, da se čim hitreje poberete stran od njega.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
če bi že me udaru, bi me tud prvič in zadnjič in ne bi nikol odpustila, tko da bi se s tem med nama vse končal. ker če te enkrat udar, te bo naslednič spet, tazga tipa pa jst ne rabm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]