Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nikapetric
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
- Kraj: nova zelandija
sm sicer napisala,da tega totalno ne toleriram ampak bolj kot vse skupaj berem vidm,da ni vse tko črno belo.najlažje je bit pameten,ko še nikol nisi bil v določeni situaciji.
ko pa berem,da se punce ne upajo ukrepat,kr jih je strah...razumljivo,da te je strah,ko te pretepe nekdo,k bi te mogu nosit po rokah kot boginjo..sm dons je pa res že velik ljudi k so specializirani za take stvari in najbl pomembno je,da v taki stvari nisi tiho,ker potem hitr zveš,da nisi sama!in so ljudje,ki si pripravljeni pomagat!!
ko pa berem,da se punce ne upajo ukrepat,kr jih je strah...razumljivo,da te je strah,ko te pretepe nekdo,k bi te mogu nosit po rokah kot boginjo..sm dons je pa res že velik ljudi k so specializirani za take stvari in najbl pomembno je,da v taki stvari nisi tiho,ker potem hitr zveš,da nisi sama!in so ljudje,ki si pripravljeni pomagat!!
hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Edino v primeru ce bi ga poznala v nulo in poznala vse sibke tocke in bi se spravla na vse te resnicno najsibkejse tocke in ga provocirala in zadevala naravnost v bolecino ful dolg casa...pol bi stekala da je film pocu in da me je udaru..ampak ja klofuta..ne da me pretepe.
Ker sm jaz enkrat enga udarla..ampak ok sm bla ful mlajsa..pa cel dan so me zajbaval v glavo in sam enkrat sm roko stegnila in pfu..mi je bla pa potem tok tok grozno...da se ne da povedat.
Ker sm jaz enkrat enga udarla..ampak ok sm bla ful mlajsa..pa cel dan so me zajbaval v glavo in sam enkrat sm roko stegnila in pfu..mi je bla pa potem tok tok grozno...da se ne da povedat.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
glede na to, da sem v anketi dala odgovor: odvisno od situacije, se strinjam s queenbitch (čeprav klofuta je vseen klofuta in verjetno se da tut šibke točke obvladat na kakšen drug način, kot pa z udarci...
*QueenBitch* napisal/-a:Edino v primeru ce bi ga poznala v nulo in poznala vse sibke tocke in bi se spravla na vse te resnicno najsibkejse tocke in ga provocirala in zadevala naravnost v bolecino ful dolg casa...pol bi stekala da je film pocu in da me je udaru..ampak ja klofuta..ne da me pretepe.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Se cist strinjam da se da stvar drugace resit..recimo enostavno odkorakas stran al pa karkoli..ampak pac v tem primeru bi nekako zastopla..
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
se spomnim, ko je blo obdobje resničnih zgodb na pop teve in so bile večinoma s podobno tematiko: mož trpinčil ženo (in otroke). in nikoli nisem mogla razumet, kako ženska ni imela dovolj poguma, da bi ga enostavno zapustila in odšla. zdaj mogoče drugače razmišljam. več dejavnikov je, zakaj nekdo oprosti/odpusti partnerjeve udarce. ampak pametneje oditi prej in po možnosti ne nasedati praznim obljubam v stilu, kak se bo spremenil, pa kak mu je žal... bullshit. seveda pa je najboljše, če do nasilja sploh ne pride.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
lojalistka - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2006
Lisset napisal/-a:NE, in to iz preprostega razloga, ker nasilja nad ženskami ne odobravam! Pa, če je to popomotoma ali ne!
Neumnost. Nasilja nad katerimkoli živim bitjem ne smeš odobravat, naj si bo to moški, ženska ali otrok. Popolnoma isto je.
-
lojalistka - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:ja ampak tle je govor o tem da tip udar žensko..
Ja.
Ampak iz perspektive razumnega človeka ni razlike, kakršnokoli nasilje je nedopustno in ne vidim razloga zakaj bi se morala klofuta ženski drugače obravnavati.
- Metuljckasta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2006
js tut tega definitivno ne podpiram! 1x bi me udaril, pa me ne bi nikol vec vidu, pa verjetno bi ga nazaj, da bi si dobr zapomnu!! tut ce je pod navalom jeze al karkol, da bi ga res uzalila, NE. mene je oce in to grozn prizadane pa boli- bolj psihicno kot fizicno. moja najbolsa prjatlca ma fotra ki je tepel njo in sestrco k sta bli mejhni, njuno mami pa vedno in to vse zard alkohola. in ne razumem zensk, ki to dopuscajo. zlo pozn (ce sploh) zberejo pogum, in to je najbl grozn - da se nekoga bojis. js tega nocm nikol vec dozivet... se posebi ne pri fantu!!!! jih mamo za vse drugo kot pa da bi nas tepli
Did you ever stick your arms out and spin and spin and spin? Well, that''s what love is like.
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
sploh ne vem kaj ma tip u glavi če to nrdi
po moje NČ!!!
kaj pol k bo meu 50 let bo stanovanje razbil k mu ena klofuta ne bo pomirila žiucev.
po moje NČ!!!
kaj pol k bo meu 50 let bo stanovanje razbil k mu ena klofuta ne bo pomirila žiucev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]