Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jz bi zdele itak rekla da ne, ne bi mu oprostila. samo če tko pomislim...če maš nekoga rad pa se ti opraviči pa vidiš da mu je žal, mu oprostiš. nekak kar razumem punce, ki prenašajo te stvari...ne vem. a sem čudna?
to infinity and beyond!
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
punchka napisal/-a:jz bi zdele itak rekla da ne, ne bi mu oprostila. samo če tko pomislim...če maš nekoga rad pa se ti opraviči pa vidiš da mu je žal, mu oprostiš. nekak kar razumem punce, ki prenašajo te stvari...ne vem. a sem čudna?
nisi čudna.. velik je takih..
- Tecna-R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja jst bom tko povedala,ce je zajebancija pa da te mal udari ok ni problem sej ni hotu,da pa se neki spicita pa da letijo mal hude besede pa da te on udari,je najbols da takoj koncata ker se bo to sam nadeljeval,noben nima pravice pogotovo ne fant da te udari.
Ceprav ene puncare prow iscejo da bi jih clovek elegantno zasamaril po tisti pametni betici.
Ceprav ene puncare prow iscejo da bi jih clovek elegantno zasamaril po tisti pametni betici.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
~NIA~ napisal/-a:že razne hude besede so čist preveč.. kr v jezi človk ponavad pove kaj dejansk misl..
V jezi pa res ne. Saj zato pa je fraza "v jezi receno..."
Ponavadi, ce reces kaj v jezi, poves zaleteno in prenagljeno, v jezi pac :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jst mu po mojm ne bi mogla oprostit!!
mislm mene starši nikol niso tepl..kaj mi je pa tip da me bo udaril???
nej se znaša nad kom drugim ne pa nad mano! probam razumet kaj bi bil dost velik razlog da tip udari punco,pa ga ne najdem in ne morm razumet
mislm mene starši nikol niso tepl..kaj mi je pa tip da me bo udaril???
nej se znaša nad kom drugim ne pa nad mano! probam razumet kaj bi bil dost velik razlog da tip udari punco,pa ga ne najdem in ne morm razumet
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- lil*a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
pa bmk če mu je še n vem kolk žou pa če se na glavo stavi k mu nebi oprostila..pač morš bit u takih primerih čisti egoist in ti ne sme bit žou de si!kr če bo dobu še eno šanso bo mislu de jih bo dobu še n vem kolk..RAZN..če mu daš resno vedit d je to blo prvič, zadnič pa nikol več..sam to so ži redke izjeme..
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
niti pod razno ... jst bi lepo rekla adijo, tmle so vrata
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov