Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%
Skupaj glasov : 586

...TeJcHy...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2006
Kraj: Ivančna Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ...TeJcHy... » 07. Jun. 2006 21:21

angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).

Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????

No…mene je tip udaru :x …sicer mi2 nisma skupi…bla sma ampak že doooug nisma več…vmes sva bla tud »f** frenda« in podobne scene…ampak takrat k me je udaru nisma mela neč…
Ja, in sm mu oprostila…sicer sm ga prva jst udarla ampak..on me je nazaj…
Ubistvu je blo tko…jst sm ga klofutlna on pa me je prjew za glavo in me z glavo udaru ob mizo…ampak jst naivna in vsa zalovana sm mu oprostila…ker ga LJUBIM!! Žooow... :(
...T€Ž|{0 j€ Č€ ŁjUßł$ iN nłsł ŁJuߣJ€n n@z@j...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Jun. 2006 22:13

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 08. Jun. 2006 6:54

...TeJcHy... napisal/-a:Ja, in sm mu oprostila…sicer sm ga prva jst udarla ampak..on me je nazaj…
Ubistvu je blo tko…jst sm ga klofutlna on pa me je prjew za glavo in me z glavo udaru ob mizo…ampak jst naivna in vsa zalovana sm mu oprostila…ker ga LJUBIM!! Žooow... :(

Jao. :eek: :eek: :eek: Letel bi še prej kot bi utegnil kaj dodati!!! Kasnejše obžalovanje gor al dol, ljubezen gor al dol... se res preveč cenim, da bi dopuščala kaj takšnega.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 08. Jun. 2006 7:27

začne se s klofutami, nadaljuje se s pestmi, konča pa se na urgenci..
če bi me udaru nebi meu nč več pr men kj iskt... :evil:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 08. Jun. 2006 7:42

sorry, sam tole je pa že ornk nasilje nad ženskami in za na policijo prjavt...
če tipa udarš te ma on PRAVICO POLJUBITI in ne tepst al karkol fizično obravnavat s tabo... :evil:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jun. 2006 8:11

jaz bi mu lahko oprostila kakšno klofuto, če je to taka v easy, če bi jz recimo ful norela preveč ali pa kaj. tko k mačko nalahko po riti če mi skoči na posteljo. če bi me pa udaril z vso močjo, pa nikoli :!:
...TeJcHy...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2006
Kraj: Ivančna Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ...TeJcHy... » 08. Jun. 2006 14:39

Ja sam pr men je to vse skup drugač...jst ga že 3 leta :hearts: ljubim :hearts: :( in.... :cry: čeprow on mene ne :( ...ubistvu vse puwe moi podpis... :cry: :cry: Sej drugač sm ga že večkrat skušala puzabt... sam...ne gre in ne gre... :cry: :wall:
...T€Ž|{0 j€ Č€ ŁjUßł$ iN nłsł ŁJuߣJ€n n@z@j...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 08. Jun. 2006 16:33

lej, stara si 15 let in nehi pretiravat in se imej mal rada. kako lahko "ljubiš" nekoga, ki te z glavo zabije v mizo? to ni nobena zaljubljenost, ampak obsedenost. no, ampak če sem te prav razumela nista več skupaj, kar je edino prav. daj času čas in slej ko prej ga boš prebolela, sam malo več volje in optimizma je treba.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 08. Jun. 2006 16:52

mene še starši niso tepl tko da ni vrag da bom tipu pustila da me. sej je res da so loh marskakšne okoliščine ampak js sm tok občutliva glede mojga ponosa pa čustev tko da vem da bi mene udarec tolk prizadeu da mu tega preprost nebi mogla odpustit. hvala bogu da moj ni tak sam če me ponesreč pocuka za lase se pou ure opravičuje pa da ni hotu pa take...nevem moj mnenje prvič te udar je on kriv drugič si pa sama kriva
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 08. Jun. 2006 18:10

Ne.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 08. Jun. 2006 18:17

nikakor mu ne bi odpustila!obrnala bi se in šla...za vedno!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 08. Jun. 2006 18:30

kaj da ne..pod nobenih pogojem-k vsaka klafuta mora met razlog in bi mi mogu povedat zakaj me je klofutnu pol bi pa rekla papa..in za vedno odšla
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 08. Jun. 2006 19:44

niti v sanjah ne bi oprostila tipu da mi me udaru... nima veze zakaj bi me... te pravice nima, še starši me niso nikol tepl, me bi pa tip... ja sevede... ni šans, ga tok pretepm nazaj, da si bo za vedno zapomnu kdaj je nazadne punco udaru.
Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 08. Jun. 2006 19:56

Ni šans! Tako mu nazaj prlimam da bi se kr usedu, pol pa spakiram in za mene več ne obstaja...čeprav vem,k maš enga ful rad pa ko ti kj takega nardi je to ful težko nardit, ampak to je edino kar je prav in kar mora nardit vsaka punca,k jo tip udari... :( :( sm kr mal žalostna k pomislim da ene punce to pustijo :( :(
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 08. Jun. 2006 20:17

Bageera napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:Mojo best frendico je enkrat tip k je bil pijan (za svoj brzdej - njegov).... je rekla da neve č jo je zanalašč al ponesreč, ampak da ga je sam pustila da se je skuliru, pa da nasledn dan ni nč vedu, pa mu je povedala in se ji je ful opravičvou.....
Drgač bi ga ona lohka ful fajn nalomila ker je evropska prvakinja u tae-kwon-do ju in bi ji pomoje bla to mala malca, sam se ga usen ni dotaknla.....
Pa še zmeri sta skupi, pa se je nikol več ni tko dotaknu

Za tvoj primer pa nevem, a se ti je opraviču? Res je, da ko si zlo razburjen ne mislš s trezno glavo... In če mu je res ful žou bi mu jz oprostila....
Če bi mu pa v očeh vidla da je uživu, pa da mu ni čist nč žou pa ne.... Verjamem da je vsakmu lohka kdaj hudo pa da nardi napako......

se strinjam

tud js se podpišem pod to!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov