Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst sm pa to že doživela...ne vem zakaj ampak vedno usazga spravljam ob živce in usak ponori ob men k ga kej izzivam al pa kej podobnga.Enkrat sm bla pr bivšem (smo družinski prjatli) dva tedna po tem k sva končala in je zvedu da sm šla z novim tipom do konca (z njim nism šla nikol) pa me je udaru in to kao zato ker ne more vrjet da kr enmu zaupam pa še neki si je zmislu.Tega mu seveda nism oprostila še pred njegovimi pa mojo mt sm omenla da me je udaru in je meu doma pol probleme pa bolš da ni blo mojga fotra zravn.
Potem je blo pa podobn z enim drugim bivšim je biu pa res mal usekan in k sm mu rekla da nočm met nč več z njem (ne vem s čim usem se je ukvarju sam men to ni ušeč da bi kr pretepu usazga k me pogleda) in je znoru pa me udaru,takrt me je predzadnič vidu zdej kmal bo pa nazaj dubu.S tem k sm pa zdej mi pa tud ni lahko ker je pa res da kdaj postane preveč živčen (sej sm itak sama kriva ampak useen) pa me je učasih kr strah da bi mi kej naredu sam nikol še pomislu ni na kej tazga in je reku da če bi me kdaj udaru da bi pol seb kej naredu k si ne predstavla da bi kdaj kšno žensko udaru,še tipa ni skor nikol.
Uglavnem to se mi zdi res neki najhujšga da kdo izvaja tako nasilje nad komerkoli še posebi pa nad žensko k je nemočna in težko vrjamem da je vredno tako dejanje oprostit,jst ga neb nikol
Potem je blo pa podobn z enim drugim bivšim je biu pa res mal usekan in k sm mu rekla da nočm met nč več z njem (ne vem s čim usem se je ukvarju sam men to ni ušeč da bi kr pretepu usazga k me pogleda) in je znoru pa me udaru,takrt me je predzadnič vidu zdej kmal bo pa nazaj dubu.S tem k sm pa zdej mi pa tud ni lahko ker je pa res da kdaj postane preveč živčen (sej sm itak sama kriva ampak useen) pa me je učasih kr strah da bi mi kej naredu sam nikol še pomislu ni na kej tazga in je reku da če bi me kdaj udaru da bi pol seb kej naredu k si ne predstavla da bi kdaj kšno žensko udaru,še tipa ni skor nikol.
Uglavnem to se mi zdi res neki najhujšga da kdo izvaja tako nasilje nad komerkoli še posebi pa nad žensko k je nemočna in težko vrjamem da je vredno tako dejanje oprostit,jst ga neb nikol
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
MiSs AnGeL napisal/-a:Jst sm pa to že doživela...ne vem zakaj ampak vedno usazga spravljam ob živce in usak ponori ob men k ga kej izzivam al pa kej podobnga.Enkrat sm bla pr bivšem (smo družinski prjatli) dva tedna po tem k sva končala in je zvedu da sm šla z novim tipom do konca (z njim nism šla nikol) pa me je udaru in to kao zato ker ne more vrjet da kr enmu zaupam pa še neki si je zmislu.Tega mu seveda nism oprostila še pred njegovimi pa mojo mt sm omenla da me je udaru in je meu doma pol probleme pa bolš da ni blo mojga fotra zravn.
Boh pomagi, kako lahko rečeš da si itak sama kriva, ker so ljudje živčni v tvoji prisotnosti? Ja pa menda ja veš, da te noben nima pravice udart? Če pa nekoga že tooook živceraš nej gre pa stran, dokler se ne ohladi!
How blind can you get and still have eyes?
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Ne res sm sama kriva ker mi je na začetku lepo povedu česa ne prenese sam jst si ne morm pomagat in kr izzivam učasih.Ja vem da me noben nima pravice udart tko da uni k so si kdaj kej tazga prvoščl me ne vidjo več nikol.Take je treba sam u red spravt da se umirijo pa je
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
problem v vsem tem je, da se ženske ne morjo upret zarad starhu,. ker večina takih tipov grozi,... al da bojo skoz same, da je nau men noben rd, da je grda,. da je nevem kaj,. da jo bo ubov ,....
in ženske res začnejo to verjet,... in res ni fajn, če padeš u zvezo s takim tipom,...
in ženske res začnejo to verjet,... in res ni fajn, če padeš u zvezo s takim tipom,...
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Midva se pogosto v hecu scpiava pa boksava sam da bi me pa tip udaru med pravim prepirom to pa niti njemu ne pride na pamt, pomoje ni tak. mam pa kolegico, ki ji tip pogosto kako prisoli, ona pa to opravicuje in celo v določenih primerih odobrava. OMG!!!
ampak sem pa tudi strogo proti temu, da punca udari svojega tipa. men je to tok grdo, sploh če ga v družbi udari in to zelo močno. men se zdi to tok nespoštljivo. ampak ce se to zgodi recimo v druzbi: zenska udari tipa - - - ok! pac ga je udarla. itak je švoh. če pa tip udari punco pa mal da ne bi policije poklical! zakaj to??? men se zdi da tistga k maš rad mu ne privoščiš bolečine, sploh pa mu je ne povzročiš sam!!!
Ljudje delamo napake... na njih se tut učimo. verjetno da bi ob prvi klofuti razmislila. ampak nevem če bi mu lahko oprostila. nisem še bila v taki situaciji. ampak zagotovo pa če bi mu že oprostila in bi slučajno kasneje spet poskušal kaj takega bi bil tak tip pri meni zagotovo odpisan za zmeraj!
ampak sem pa tudi strogo proti temu, da punca udari svojega tipa. men je to tok grdo, sploh če ga v družbi udari in to zelo močno. men se zdi to tok nespoštljivo. ampak ce se to zgodi recimo v druzbi: zenska udari tipa - - - ok! pac ga je udarla. itak je švoh. če pa tip udari punco pa mal da ne bi policije poklical! zakaj to??? men se zdi da tistga k maš rad mu ne privoščiš bolečine, sploh pa mu je ne povzročiš sam!!!
Ljudje delamo napake... na njih se tut učimo. verjetno da bi ob prvi klofuti razmislila. ampak nevem če bi mu lahko oprostila. nisem še bila v taki situaciji. ampak zagotovo pa če bi mu že oprostila in bi slučajno kasneje spet poskušal kaj takega bi bil tak tip pri meni zagotovo odpisan za zmeraj!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
NIKOLI!!!!!!!!!!!!!!! ker tip,ki enkrat udari dekle, ZIHER NI BLO ZADNJIČ!!! pa če še tako govori kako mu je žal... bla, bla, bla... če je tega zmožen enkrat, pri tem ne bo ostalo! KDO PA SO TIPI, DA BI LAHKO TEPLI PUNCE?! joj ne!!
NIKOLI MU NEBI OSROSTILA! s takim tipom nimaš kej iskat!!!!
NIKOLI MU NEBI OSROSTILA! s takim tipom nimaš kej iskat!!!!
My dreams are my reality...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mene še nben ni udaru, sam pa mislm da vsazga kar kdaj prime da bi me, pa ne sam udarl, pretepl, zmaličl,...nimaš kej sem prvakinja v cupanju živcov, to zlo dobr obvladam....tko da, k ga mojmu scupam se takoj pobere domov oz. stran od mene, ker prav da če tm ustane sem v nevarnosti hehehehe...pol pa k se mal poleže. čs kšne par ur pa pride spet........fleksibilna zveza.......
drgač pa ne vem kaj bi nardila če bi me zares užgow...ne morm tega rečt, dokler se to ne zgodi....če se pa bo, in ko se bo vam bom pa povedala kaj sem nardila.....sigurno bom pa sama kriva...hehe
drgač pa ne vem kaj bi nardila če bi me zares užgow...ne morm tega rečt, dokler se to ne zgodi....če se pa bo, in ko se bo vam bom pa povedala kaj sem nardila.....sigurno bom pa sama kriva...hehe
-
Men se zdi, da te nima pravice NIHČE, ampak res NIHČE udarit!!! Nikol me ni nihče udaru (mogoče bratec, ko sva se kaj kregala) in vem, da če bi se mi kdaj to zgodilo- SLABO ZA TISTEGA, ki bi mi to storu! po moje, da znorim!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*pupika* napisal/-a:Men se zdi, da te nima pravice NIHČE, ampak res NIHČE udarit!!! Nikol me ni nihče udaru (mogoče bratec, ko sva se kaj kregala) in vem, da če bi se mi kdaj to zgodilo- SLABO ZA TISTEGA, ki bi mi to storu! po moje, da znorim!!!
ne res nima pravice, a sploh kdo dandanes še gleda na kšne pravice kje???mislm da bolj slabo......
-
*purple bitch* napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Men se zdi, da te nima pravice NIHČE, ampak res NIHČE udarit!!! Nikol me ni nihče udaru (mogoče bratec, ko sva se kaj kregala) in vem, da če bi se mi kdaj to zgodilo- SLABO ZA TISTEGA, ki bi mi to storu! po moje, da znorim!!!
ne res nima pravice, a sploh kdo dandanes še gleda na kšne pravice kje???mislm da bolj slabo......
res je...čist se strinjam s teboj! sam kar se tiče pa mene in MOJIH pravic, bom pa sama poskrbela za to- sploh v primerih kot je NASILJE NAD ŽENSKAMI!!! tega NIKOMUR in NIKDAR nebom dopustila!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov