Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
o bed... jas sovražim take tipe moja kolegica ma tudi enga podobnega, sicer še ni taka kriza, ampak vseeno ful mi je škoda za njo kr je ok puncaDorotea napisal/-a:Imam prijateljico ki je bila malo več kot 3leta s 4leta starejšim tipom kin je bil resnično psihopat.Na pijačo ni smela sama če ni bil on zraven,da je poslušal pogovor in bil z vsem na tekočem(torej ni imela nobene zasebnosti pred njim-niti ni mogla je imet).Ko sta bila kje sama na pijali ni smela nikamor drugam gledat kot samo njega ali v tla,če ješel kak moški mimo,ga ni smela preletetz očmi ker jo je že grdo prijel in sta se kregala.Sama mi je priznala da ji je 1x celo rekel da ji bo zobe zbil,brcnil jo je v prsni koš,včasih je bla cela plava...vendar nikoli ni priznala da jo tepe-ker ga je ščitla.No,zdaj sta kaka dva meseca narazen(ga je pustila) in jo je po razdoru zveze zvečer ko je šla domov iz službe z avtom zasledoval da se je mogla dobesedno skrivati pred njim...ji pošiljal sporočila.. Zdaj se ga je končno znebila in prizna kaj ji je vse nardil. Mislim...kak se lahko nekdo spravi na žensko...na nemočno bitje
jas vrjetno nebi oprostila če bi me udaril tudi jas njega nebi klofnila, in pričakujem isto nazaj
as if.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Ma sm mela tut jst prijateljico, je bla s fantom in je blo najprej vse v redu..in se je začelo s klofutami, ker je ona to dovolila se je nadaljevalo s pestmi...tok je postalo resno, da jo je lani v Portorožu tko močno brcnu, da ji je zlomu nogo, je bla kokoš še zmeri z njim...septembra jo je pa tko močno pretepu, da je pristala na kliničnem, z obema nogama zlomljenima, zlomljeno roko, počeno arkado, zlomljeno čeljustjo...pa še niso vedl a bo sploh lahko hodila...njega je policija zaprla, ker ga je punca hvala dragemu bogcu končno prijavila na policijo...je bilo sojenje, jo je prepričau..in butara je rekla da je padla po stopnicah in še zmeri sta skp in še zmeri jo konstantno pretepa...midve nisva več prijateljici, ker sem se velikokrat vmešala ko jo je natepu in jih skoraj jst dobila, ona ga je pa še vedno zagovarjala in se drla name in mi govorila svašta..kaj češ, ene se enostavno nočejo rešit takih primitivcev
How blind can you get and still have eyes?
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Ja bog se usmil, moj oči bi ga tko nabiu da se 3dni ne bi pobrau, tale mulo je pa še njenga očeta ustrahovau, za mamo pa nimam pojma...vrjetno nek vzorec ja..če bi bila vzgajana v nenasilnem okolju tega nikoli ne bi dovolila.
How blind can you get and still have eyes?
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas pa vseeno mislim da če maš nekoga res rad, da ga ne udariš (glede njega) glede nje, pa: ne razumem takšnih žensk ki nimajo tolk "jajc" da bi ga pustile pa sebi nardile korist, ne pa da ga še opravičujejoDorotea napisal/-a:sranje...pa sej se razume d aga ma rada...proti ljubezni ne moreš čist nič...ampak lahko bi sebe spoštovala.Zasluži si boljšega.Vsaka si zasluži.
as if.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
ja verjetno ti je težko zapustit nekoga, ki ga imaš ful rad. In čeprav te tista klofuta boli, je človeka težko zasovražit v tistem trenutku. In zato potem v tistem momentu, ko se to zgodi, iščeš najrazličnejše izgovore, in lahko pripelje celo tako daleč, da zaradi teh klofut začneš kriviti sebe.
Hvala bogu sama še nisem šla čez vse to, poznam pa veliko punc, ko so to doživele oz. še vedno doživljajo in jih na en način razumem.
Sama lahko rečem zdaj, da bi tipa v momentu zapustila, ko bi me udril. Kaj pa bi v resnici naredila pa ne vem. Mogoče bi bila med tistimi, ki tipu oprostijo in bi krivdo iskala pri sebi (vem da to ni prav), ali pa bi res verjetno zbrala pogum in odšla stran (kar v tem trenutku močno dvomim - vse zaradi ljubezni).
Hvala bogu sama še nisem šla čez vse to, poznam pa veliko punc, ko so to doživele oz. še vedno doživljajo in jih na en način razumem.
Sama lahko rečem zdaj, da bi tipa v momentu zapustila, ko bi me udril. Kaj pa bi v resnici naredila pa ne vem. Mogoče bi bila med tistimi, ki tipu oprostijo in bi krivdo iskala pri sebi (vem da to ni prav), ali pa bi res verjetno zbrala pogum in odšla stran (kar v tem trenutku močno dvomim - vse zaradi ljubezni).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- martiny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
Se strinjam z Jelo. Lahko je govort dokler nisi sama v taki situaciji. Vsaka reče da ne bi oprostila, pa da bi šla stran od njega, a je malo takih ki to potem res storijo.
It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Aaaaaaaaaaaaaaaa SOVRAZIM TIPE KI PRETEPAJO PUNCE! Nasplosno sovrazim pretepanje, pa naj tip pretepa punco, punca njega, tipi med sabo... V vsakem primeru je to gadno!
Drugace pa, ce bi me moj vdaro... Hmmm... Kaj pa vem, zaj bom rekla da bi ga pustila, samo bog ve kaj bi nardila da se to res zgodi. Ceprav sm mu ze jasno & glasno povedla da on roke na mene nebo dvigno.
Naj se rajsi v steno zabije taki kreten
Drugace pa, ce bi me moj vdaro... Hmmm... Kaj pa vem, zaj bom rekla da bi ga pustila, samo bog ve kaj bi nardila da se to res zgodi. Ceprav sm mu ze jasno & glasno povedla da on roke na mene nebo dvigno.
Naj se rajsi v steno zabije taki kreten
Hello, 911. I''m on fire!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
to je teško govorit preden se zgodi.......definitivno pa vem, da bi ga užgala nazaj in to ne z roko, ampak s kšnim kolom!!!!sicer pa kuker vem od kolegic-ko jih je enkrat užgal, jih je pol skos tepel..ne veš dokler ne probaš............sploh pa če si noro zaljubljen!!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Točn tko prvi klofuta in me ni. Ko enkrat to nardi bo zmer to delu. Tko, da res ni šans.
pa če ga mam še tko rada ena klofuta pa adijo.
pa če ga mam še tko rada ena klofuta pa adijo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]