Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Bilo je rečeno v malo =/ kontekstu ampak ideja se mi pa še danes zdi fenomenalna.
En fleten fant se je zanimal zame pa sem mu takrat povedala,da sem zasedena...rekel je Je ovira,ni pa zid ki ga ne bi mogel preplezati
Pa še moji najljubši citati
"Tisto noč se je končalo naše življenje.Če pa se že ni končalo,je bil to začetek konca" (tek za zmajem)
""Vozil se je okoli in živel dokler ni umrl.Ampak s tem mislim res ŽIVEL dokler ni umrl.S to razliko,da potem ni umrl" (Jesenski blues )
"Tako to narediš,ko stojiš na robu nekje visoko.Samo nagneš se v pravo smer.Samo malo bliže nečemu,kar se je včasih zdelo tako daleč.In potem te prevzame z vso hitrostjo in nehaš misliti.Vedno sem mislila,da vsak tak padec mora biti zelo tih.In da je tišina zvok olajšanja" (Jesenski blues) ---- ko je tega mami najdla napisanega na steni sme mislila da me bo prvo sekundo vlekla k psihiatru
En fleten fant se je zanimal zame pa sem mu takrat povedala,da sem zasedena...rekel je Je ovira,ni pa zid ki ga ne bi mogel preplezati
Pa še moji najljubši citati
"Tisto noč se je končalo naše življenje.Če pa se že ni končalo,je bil to začetek konca" (tek za zmajem)
""Vozil se je okoli in živel dokler ni umrl.Ampak s tem mislim res ŽIVEL dokler ni umrl.S to razliko,da potem ni umrl" (Jesenski blues )
"Tako to narediš,ko stojiš na robu nekje visoko.Samo nagneš se v pravo smer.Samo malo bliže nečemu,kar se je včasih zdelo tako daleč.In potem te prevzame z vso hitrostjo in nehaš misliti.Vedno sem mislila,da vsak tak padec mora biti zelo tih.In da je tišina zvok olajšanja" (Jesenski blues) ---- ko je tega mami najdla napisanega na steni sme mislila da me bo prvo sekundo vlekla k psihiatru
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
I don't know what to do now that we're apart; I don't know how to live without the other half of my heart.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
claire napisal/-a:"vsa nesreča našega časa je v tem, da se nam je prej posrečilo razcepiti atom, kot zediniti ljudi..."
se ne spomnim avtorja tega stvaka trenutno. a tole je zelo zelo res...
To je rekel Einstein. Vsaj mislim da, ker se mi zdi zelo smiselno enako njegovemu: Lažje je razbiti atomsko jedro kot človeški predsodek.
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
To ni ovira, to je izziv!
To je stavek, ki ga pogosto izreče moj fant, ko se pred njim pojavi nemogoča prepreka. In pogosto pomaga!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
There's always a bigger fish.
Qui-Gon Jinn, Star Wars Episode I: The Phantom Menace
Qui-Gon Jinn, Star Wars Episode I: The Phantom Menace
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Mach einen Schritt nach vorn und überprüfe, wohin dich der Weg führt
(Naredi korak naprej in odkrij, kam te vodi pot.)
(Naredi korak naprej in odkrij, kam te vodi pot.)
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*slatka* napisal/-a:Ko si čisto na tleh, lahko skočiš mnogo višje, kot če bi že stal na prstih.
Wow tale mi je pa ful všeč!
Drugače pa recimo: People plan, God laughs (pa nisem verna ampak včas pa ob kakšni ironiji se pa prov zamislm kako se en smeji..)
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Inčaa napisal/-a:^^kej pa pomeni besedica "bug"??
Žužek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov