Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Pinki* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
"Pricacu ti pricu" (besede mojga lubija, ki jih je izgovoru predn sva zacela hodt in ob najinem prvem poljubu in je v smislu "da piseva zgodbo najinga zivljenja"
)
in pa stavk v arabščini, k je v mojmu podpisu...

in pa stavk v arabščini, k je v mojmu podpisu...
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Vse se zgodi z razlogom,le preveč neučakani smo,da bi ga dojeli
Živi vsak dan,kot da je tvoj zadnji
Veličina ni v tem,da nikoli ne padeš,ampak da se vedno pobereš!
the show must go on ta je res eden tistih ki mi največ pomeni,ravno zaradi osebe,ki mi ga je vedno govoril...
Živi vsak dan,kot da je tvoj zadnji
Veličina ni v tem,da nikoli ne padeš,ampak da se vedno pobereš!
the show must go on ta je res eden tistih ki mi največ pomeni,ravno zaradi osebe,ki mi ga je vedno govoril...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
RoNcoLiNo napisal/-a:the show must go on ta je res eden tistih ki mi največ pomeni,ravno zaradi osebe,ki mi ga je vedno govoril...
ta pa je res najboljši daleč naokrog izmed tistih 'enostavnih'
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Feist. napisal/-a:RoNcoLiNo napisal/-a:the show must go on ta je res eden tistih ki mi največ pomeni,ravno zaradi osebe,ki mi ga je vedno govoril...
?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
RoNcoLiNo napisal/-a:Feist. napisal/-a:RoNcoLiNo napisal/-a:the show must go on ta je res eden tistih ki mi največ pomeni,ravno zaradi osebe,ki mi ga je vedno govoril...
?
verz?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
¨nina¨ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova.
tone pavček
tone pavček
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Nekoč sem kolegu svetovala, naj pozabi na neko dekle in živi naprej, on pa je rekel: "Prebolel bom, ampak nikoli ne bom pozabil.
Nikoli ne pozabi na lepe trenutke z neko osebo, pa čeprav te osebe ni več s tabo. Lahko to osebo preboliš, a pozabit je ne smeš nikoli."
Se povsem strinjam z njim, tako da od takrat naprej če komu svetujem v zvezi z bivšim/bivšo, nikoli ne uporabim besede pozabiti, vedno samo preboleti...
Nikoli ne pozabi na lepe trenutke z neko osebo, pa čeprav te osebe ni več s tabo. Lahko to osebo preboliš, a pozabit je ne smeš nikoli."
Se povsem strinjam z njim, tako da od takrat naprej če komu svetujem v zvezi z bivšim/bivšo, nikoli ne uporabim besede pozabiti, vedno samo preboleti...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
It's hard to tell your mind to stop loving someone, when you're heart still does.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov