Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Ko padeš, se poberi!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Ustavite planet, izstopila bi!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Ustavite planet, izstopila bi!
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
*slatka* napisal/-a:Zadnjič nam je profesorica povedala eno zelo lepo misel (no, meni je lepa). Per aspera ad astra. pomeni pa: skozi trnje do zvezd
To ime sem jaz izbrala za naše podjetje, potem ga je pa mami mal skrajšala in se zdej imenuje Per aspera. Večina nima pojma kaj pomeni .
Drugač mi je pa ql podpis: The more I see, the less I have to belive
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
hehehehehe.. men je ušeč od punchke.. A balanced diet is a biscuit in each hand.. nč, js se bom kr držala te diete, pa bomo vidli kaj bo
There's too much blood in my caffeine system...
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
g00fy_qa napisal/-a:Ljudje živijo svoja življenja, moja zgodba je nezanimiva, toliko drugih stvari se zgodi. Nisem obupan, nočem se ubiti, ni me zmlinčilo.
Sem onstran.
to je iz ene knjige ne? sem skoraj ziher da sem to pred kratkim nekje prebrala, kr se mi je ta stavek "sem onstran" tak vtisnil v spomin
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and eternity in an hour.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
LiL*PrinceSS napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Ljudje živijo svoja življenja, moja zgodba je nezanimiva, toliko drugih stvari se zgodi. Nisem obupan, nočem se ubiti, ni me zmlinčilo.
Sem onstran.
to je iz ene knjige ne? sem skoraj ziher da sem to pred kratkim nekje prebrala, kr se mi je ta stavek "sem onstran" tak vtisnil v spomin
Ja, to je iz knjige Čas kratke zgodbe, ki je bla za Cankarjevo tekmovanje letos za 4. stopnjo. Mislim, da je odstavek iz zgodbe Taksist.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
g00fy_qa napisal/-a:LiL*PrinceSS napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Ljudje živijo svoja življenja, moja zgodba je nezanimiva, toliko drugih stvari se zgodi. Nisem obupan, nočem se ubiti, ni me zmlinčilo.
Sem onstran.
Ja, to je iz knjige Čas kratke zgodbe, ki je bla za Cankarjevo tekmovanje letos za 4. stopnjo. Mislim, da je odstavek iz zgodbe Taksist.
pa res to sem jaz tudi brala letos za cankarjevo ene zgodbice tu not so tudi prav zanimive in ti dajo mislit..
To see a world in a grain of sand
and eternity in an hour.
and eternity in an hour.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
deja napisal/-a:If I could offer you only one tip for the future, sunscreen would be IT.
Ja!
In pa... Ne moti sovražnika, ko dela napako.(Napoleon)
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Ja definitivno mi je všeč izjava: If u don't know me don't judge me... (2pac)... oz. poanta tega sporočila... ne sodi ljudi, če jih ne poznaš... ne glede na govorice in občutek sovražnosti od drugih... dej osebi možnost....
Men se je obrestovalo... k pomislm tko nazaj, niti nism bla taka, zdej pa že nek časa to prakticiram, in enostavno vidš velik dobrih stvari, ljudi...
Men se je obrestovalo... k pomislm tko nazaj, niti nism bla taka, zdej pa že nek časa to prakticiram, in enostavno vidš velik dobrih stvari, ljudi...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Nekdo mi je nekoč rekel:Ni važno ali boš zmagala ali ne,zame si najlepša in najboljša.
hvala Miha... :bussi:
hvala Miha... :bussi:
...itak mi vse diši po tebi...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
g00fy_qa je napisal/a:
Ljudje živijo svoja življenja, moja zgodba je nezanimiva, toliko drugih stvari se zgodi. Nisem obupan, nočem se ubiti, ni me zmlinčilo.
Sem onstran.
Jaa to sm tut js brala
Pa ti da res ful za mislit ta citat
[/quote]
Ljudje živijo svoja življenja, moja zgodba je nezanimiva, toliko drugih stvari se zgodi. Nisem obupan, nočem se ubiti, ni me zmlinčilo.
Sem onstran.
Jaa to sm tut js brala
Pa ti da res ful za mislit ta citat
[/quote]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]