Besede s pomenom
-
- Sramežljivka
- Kraj: amazing world*
Bodi kar si*
Bodi svoj*In nikar ne igraj ljubezni*
Pa tudi ne preziraj je, čeprav si razočaran in ogorčen, zakaj je ljubezen večna, kakor je večna tudi trava*
Vse ima svoje meje*
Govori in razmišljaj iz srca*
Vzdržuj zdravo disciplino, a vedno bodi do sebe tudi blag*
Bodi pozoren*
Bodi srečen*
Svojo resnico pripoveduj mirno in jasno in prisluhni drugim, tudi neumnim in nevrednim, zakaj vsakdo ima svojo zgodbo*
Bodi svoj*In nikar ne igraj ljubezni*
Pa tudi ne preziraj je, čeprav si razočaran in ogorčen, zakaj je ljubezen večna, kakor je večna tudi trava*
Vse ima svoje meje*
Govori in razmišljaj iz srca*
Vzdržuj zdravo disciplino, a vedno bodi do sebe tudi blag*
Bodi pozoren*
Bodi srečen*
Svojo resnico pripoveduj mirno in jasno in prisluhni drugim, tudi neumnim in nevrednim, zakaj vsakdo ima svojo zgodbo*
Da bi se vsako jutro prebudila z nasmehom, ki bi mi ožarjal obraz;
Da bi spoštljivo pozdravila dan zaradi priložnosti, ki mi jih ponuja;
Da bi se lotila dela z bistro glavo; da bi v vsem, tudi v najmanjših
stvareh vselej imela pred sabo najvišji smisel, h kateremu si prizadevam;
Da bi se srečevala z ljudmi s smehom na ustnicah in z ljubeznijo v srcu;
Da bi bila vselej prijazna, ljubezniva in vljudna; da bi pričakala noč z
utrujenostjo, ki kliče spanec, in z veseljem nad dobro opravljenim delom-
tako si želim modro preživeti svoje dni!!!
Življenje je iskanje, je potovanje brez razdalje. Potuješ od tam, kjer si zdaj, tja, kjer si že vs čas. Od nevednosti k spoznanju, kajti storiš le to, da prvikrat vidiš, kar že ves čas gledaš.
Sanjaj, kar želiš sanjati, pojdi, kamor želiš iti, bodi, to kar želiš biti.
Ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, stori kar želiš storiti.
"Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj." (Eleanor Roosevelt)
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji skrivnost, današnji dan ja darilo.
Naj ti bo včeraj lep spomin, jutri izziv in danes en sam čisti užitek.
Da bi spoštljivo pozdravila dan zaradi priložnosti, ki mi jih ponuja;
Da bi se lotila dela z bistro glavo; da bi v vsem, tudi v najmanjših
stvareh vselej imela pred sabo najvišji smisel, h kateremu si prizadevam;
Da bi se srečevala z ljudmi s smehom na ustnicah in z ljubeznijo v srcu;
Da bi bila vselej prijazna, ljubezniva in vljudna; da bi pričakala noč z
utrujenostjo, ki kliče spanec, in z veseljem nad dobro opravljenim delom-
tako si želim modro preživeti svoje dni!!!
Življenje je iskanje, je potovanje brez razdalje. Potuješ od tam, kjer si zdaj, tja, kjer si že vs čas. Od nevednosti k spoznanju, kajti storiš le to, da prvikrat vidiš, kar že ves čas gledaš.
Sanjaj, kar želiš sanjati, pojdi, kamor želiš iti, bodi, to kar želiš biti.
Ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, stori kar želiš storiti.
"Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj." (Eleanor Roosevelt)
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji skrivnost, današnji dan ja darilo.
Naj ti bo včeraj lep spomin, jutri izziv in danes en sam čisti užitek.
Take the dramatic step and change the way you dance.
Ravnokar videla motorolin podpis, pa mi je všeč:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Še nekaj mojih najljubših
:
- You know it's love when all you want is that person to be happy; even if you're not part of their happiness.
- The only way to have friends is to be one.
- Love is like a violin. The music may stop now and then, but the strings remain forever.
- The best way out is always through.
- When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half
- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
- A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses.
- Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts.

- You know it's love when all you want is that person to be happy; even if you're not part of their happiness.
- The only way to have friends is to be one.
- Love is like a violin. The music may stop now and then, but the strings remain forever.
- The best way out is always through.
- When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half
- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
- A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses.
- Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts.
Js sm se spomnila še parih k so mi moji rekl ...
Tole mi je pa kolega enkrat napisu, k sm ga vprašala če ga motim:
- Če bi bil lahko človek nesmrten pol bi ti slišala pr 7000 letu, ej Lidija motiš me..k pa tega ni pa pač tega ne boš nikol slišala!!
Moja lubica:
- Če je SREČA kapljica vode, če je ZDRAVJE žarek sonca in če je LJUBEZEN čudovit svet, ti želim vsega za CEL PLANET!!
pa še k mi je blo neki ful hudo mi je napisala:
- Čas in življenje gre naprej, nikoli se ne ustavi! RTM***:bussi:
Sošolc mi je to poslal točno 00:00 na NOVO LETO..men je blo tok lepo k je točn ob polnoči poslal...
- Včasih se sprašujem, kje stanujejo angeli. V nebesih, v zraku ali pa celo na zemlji? Ampak nekaj pa zagotovo vem! Da en angelček prav zdaj drži telefon v roki!
Moja frendica za RD...to si je sama zmisnla:
- Minilo je kar nekaj let, odkar prišla si ti na svet. Sreče, zdravja ti želim, da o ljubezni ne govorim! Vedi da rada te imam, na ta prečudoviti rojstni dan! CMOK :bussi:
Tole mi je pa kolega enkrat napisu, k sm ga vprašala če ga motim:
- Če bi bil lahko človek nesmrten pol bi ti slišala pr 7000 letu, ej Lidija motiš me..k pa tega ni pa pač tega ne boš nikol slišala!!

Moja lubica:
- Če je SREČA kapljica vode, če je ZDRAVJE žarek sonca in če je LJUBEZEN čudovit svet, ti želim vsega za CEL PLANET!!
pa še k mi je blo neki ful hudo mi je napisala:
- Čas in življenje gre naprej, nikoli se ne ustavi! RTM***:bussi:
Sošolc mi je to poslal točno 00:00 na NOVO LETO..men je blo tok lepo k je točn ob polnoči poslal...
- Včasih se sprašujem, kje stanujejo angeli. V nebesih, v zraku ali pa celo na zemlji? Ampak nekaj pa zagotovo vem! Da en angelček prav zdaj drži telefon v roki!

Moja frendica za RD...to si je sama zmisnla:
- Minilo je kar nekaj let, odkar prišla si ti na svet. Sreče, zdravja ti želim, da o ljubezni ne govorim! Vedi da rada te imam, na ta prečudoviti rojstni dan! CMOK :bussi:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Dons sm gledala TV in je bla ena oddaja, k so Andreja Aggasija vprašal, če bi umrl za ljubezen, bom kr napisala tko k so rekl:
Novinarka: Would you die for love?
Andre: It is not hard to die for love as it is hard to live for love..
V bistvu je bil point v tem, da je težje živeti za ljubezen, kot umreti za njo...
Pa moj sošoles iz srednje je mel dober pregovor:
Bolje ispasti glup, nego iz aviona!!
Ta mi je tok carski!!! Pozdrav za Đajota iz Črnuč!
Novinarka: Would you die for love?
Andre: It is not hard to die for love as it is hard to live for love..
V bistvu je bil point v tem, da je težje živeti za ljubezen, kot umreti za njo...
Pa moj sošoles iz srednje je mel dober pregovor:
Bolje ispasti glup, nego iz aviona!!
Ta mi je tok carski!!! Pozdrav za Đajota iz Črnuč!