Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hmmmmm....
Carpe diem ziher!
Pa ne da sem obsedena s tem al pa kej, sam ne mislim se cele dneve matrat za nekaj kar bo al ne bo prišlo v prihodnosti. Rajš se mam kar cele dneve fino in nimam nekih blaznih in težko dosegljivih ciljev, zarad katerih bi se sekirala. Se mam rajš lepo vse dni kot super 1/20 življenja.
Pa ziher kej kar je lubi reku.... Pa ne povem kaj vse je že reku, k je blo sam zame.
Pa kot ste že napisal...
Da ne obžaluješ ničesar in podobno.
Men se življenje zdi prekratko, da bi se sekiral zarad prihodnosti in ubadal s preteklostjo.
Carpe diem ziher!
Pa ne da sem obsedena s tem al pa kej, sam ne mislim se cele dneve matrat za nekaj kar bo al ne bo prišlo v prihodnosti. Rajš se mam kar cele dneve fino in nimam nekih blaznih in težko dosegljivih ciljev, zarad katerih bi se sekirala. Se mam rajš lepo vse dni kot super 1/20 življenja.
Pa ziher kej kar je lubi reku.... Pa ne povem kaj vse je že reku, k je blo sam zame.
Pa kot ste že napisal...
Da ne obžaluješ ničesar in podobno.
Men se življenje zdi prekratko, da bi se sekiral zarad prihodnosti in ubadal s preteklostjo.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
vse se vraca vse se placa...
vse slabo, je za nekaj dobro...
uzivej vsak dan 100%, ker neves ce nasledn dan sploh pride...
pa kar mi lubi kej lepga rece...
pa enkar je oci mami reku: jz bi sou tud na luno s tabo...
neki smo se kregal, in ji je to reku in je blo ful sweet... je blo vse takoj kul
vse slabo, je za nekaj dobro...
uzivej vsak dan 100%, ker neves ce nasledn dan sploh pride...
pa kar mi lubi kej lepga rece...
pa enkar je oci mami reku: jz bi sou tud na luno s tabo...
neki smo se kregal, in ji je to reku in je blo ful sweet... je blo vse takoj kul
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
v bistvu preprost stavek, noben "pregovor" ali kaj podobnega ampak v tistem trenutku ko mi je to reku... res, kr taka prijetna toplina mi je šla čez telo. Povedu mi ga je pa kolega, res, človek vreden spoštovanja... na žalost ga že kakšno leto nisem videla... ampak nikol ne bom pozabila...
Ostani tam, kjer ti je srce
Ostani tam, kjer ti je srce
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
en bl funny:
Do enako dragocenih odkritij lahko pridemo tako v Pascalovih Mislih kot v reklami za milo.
Marcel Proust
pa en bl deep:
Napake ne obstajajo, niti naključja. Vsi dogodki so blagoslovi, dani, da se iz njih učimo.
Elisabeth Kubler-Ross
Do enako dragocenih odkritij lahko pridemo tako v Pascalovih Mislih kot v reklami za milo.
Marcel Proust
pa en bl deep:
Napake ne obstajajo, niti naključja. Vsi dogodki so blagoslovi, dani, da se iz njih učimo.
Elisabeth Kubler-Ross
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Ni je tako slabe stvari, da ne bi bila za nekaj dobra....
(tko se tolažma z loobijem, ko gre kej narobe in pol poiščeva v vsaki slabi stari nekaj, za kar je bila dobra... )
(tko se tolažma z loobijem, ko gre kej narobe in pol poiščeva v vsaki slabi stari nekaj, za kar je bila dobra... )
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
*Kar te ne ubije te naredi močnejšega.
*Mali ljudlje se ukvarjajo z ljudmi, veliki pa z idejami.
*Mali ljudlje se ukvarjajo z ljudmi, veliki pa z idejami.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]