Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Stavkov, ki so mi ostali v spominu in naredili name velik vtis, je kar nekaj.
Sigurno je tale: Nikoli ne reci nikoli!
Pa fraze oz. pregovori:
Vsaka stvar je za nekaj dobra.
Za dežjem vedno posije sonce.
Zarečenega kruha se največ poje.
Pa še nekaj je takih, ki so mi segli v srce, saj so bili izrečeni od ljubljene osebe . Naj tam ostanejo
Sigurno je tale: Nikoli ne reci nikoli!
Pa fraze oz. pregovori:
Vsaka stvar je za nekaj dobra.
Za dežjem vedno posije sonce.
Zarečenega kruha se največ poje.
Pa še nekaj je takih, ki so mi segli v srce, saj so bili izrečeni od ljubljene osebe . Naj tam ostanejo
Uživajte poletje
- iona
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2005
hej iona,dober dan.to si ti spostuj se tako kot si,sprejmi samo sebe,svoja drobna čudaštva,zadrege,stvari ki ti neuspevajo najbolje,pa tudi vse svoje lastnosti,sprejmi z ljubeznijo sprejmi celoten paket,BREZPOGOJNO IN BODIHVALEŽNA ,SI,IN ZA TO KAR SI....mislim da je to napisala luis.in njene knjige so mi spremenile lajf na bols....predpogoj da te imajo drugi radi se moras sam imeti..meni uspeva
verjamem v bumerange....
- _spelchy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
iona napisal/-a:hej iona,dober dan.to si ti spostuj se tako kot si,sprejmi samo sebe,svoja drobna čudaštva,zadrege,stvari ki ti neuspevajo najbolje,pa tudi vse svoje lastnosti,sprejmi z ljubeznijo sprejmi celoten paket,BREZPOGOJNO IN BODIHVALEŽNA ,SI,IN ZA TO KAR SI....mislim da je to napisala luis.in njene knjige so mi spremenile lajf na bols....predpogoj da te imajo drugi radi se moras sam imeti..meni uspeva
hej...lahk poveš kere knjige to oz. avtorico ne poznam, pa me mal zanima
... rada vas mam...
Spelchk ***
Spelchk ***
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
men je pa od aguilerew pesem beautiful zlo spodbudna!!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Snoopy, karkoli pride iz srčka je lepo..
(sej vem, da sm ti ful pomagala, sam )
(sej vem, da sm ti ful pomagala, sam )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Snoopy napisal/-a:kajti zmanjkalo mi je idej
Buhahha, a ti bi se učiu s klele?!
Ma dej, to nč ne šteje, če ne znaš nč iz srca povedat bodi raje tiho.
Oprosti ampak, sramota, da take sprašuješ
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
to make us proud.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ok Snupi, sorči sej nism misnla tko no
Se strinjam da, če ji govoriš sam "ljubim te" je res mal bedno, ker če rečeš prevečkrat, izgubi pomen itd
Lej sej maš loh tut ti kakšne posebne izraze, sam ti najboljš svojo punco poznaš, tko da ti veš kakšni stavki pašejo zanjo.
V tej temi sm že napisala en primer, k se je men zdel zlo lepo, k mi je fant reku: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=120
Pa sej veš da znaš ... Sam prepust se filingu, k boš z njo, misli na to, kako ti je lepo, pa bojo pršli stavki kr sami od sebe :knuddel:
Se strinjam da, če ji govoriš sam "ljubim te" je res mal bedno, ker če rečeš prevečkrat, izgubi pomen itd
Lej sej maš loh tut ti kakšne posebne izraze, sam ti najboljš svojo punco poznaš, tko da ti veš kakšni stavki pašejo zanjo.
V tej temi sm že napisala en primer, k se je men zdel zlo lepo, k mi je fant reku: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=120
Pa sej veš da znaš ... Sam prepust se filingu, k boš z njo, misli na to, kako ti je lepo, pa bojo pršli stavki kr sami od sebe :knuddel:
you've gotta try a little bit harder.
to make us proud.
to make us proud.
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Ne vem če bi blo kaj posebnega, da bi lahko izpostavila... mene najbolj očara kadar se pogovor nanaša na naju, očara me kadar ugotoviva da sva na isti ravni, ugotoviva da enako razmišljava, da si v življenju želiva istih stvari, no vglavnem v tej smeri in pa kadar obujava spomine, dogodivščine lepe in ne toliko lepe... všeč mi je kadar mi govori kako je bilo ko me je prvič videl, kakšna sem se mu zdela, potem pa mu še jaz povem...
Težko je reč katere besede uporabit, da bi očaral punco, vedno je najboljše kadar stvari tečejo spontano, pa če si ji všeč, jo tako z vsemi besedami ki ji nakloniš, očaraš...
A veš Snoopy, težko je odgovorit na takšno vprašanje, hecno je ko to nekdo vpraša, pa brez zamere, upam da sem ti pomagala kaj, da dobiš kakšno idejo...
Kako dolgo pa sta skupaj, če smem vprašat?
Težko je reč katere besede uporabit, da bi očaral punco, vedno je najboljše kadar stvari tečejo spontano, pa če si ji všeč, jo tako z vsemi besedami ki ji nakloniš, očaraš...
A veš Snoopy, težko je odgovorit na takšno vprašanje, hecno je ko to nekdo vpraša, pa brez zamere, upam da sem ti pomagala kaj, da dobiš kakšno idejo...
Kako dolgo pa sta skupaj, če smem vprašat?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov