Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 682 prispevkov
• Stran 45 od 46
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46
Naslednja
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ne vem, če sem to že napisala, pa vendar...
Leta nazaj (ko sem bila še v srednji šoli) mi je tip, ki me je pobral na štopu(trgovski potnik), ko sem mu povedala za svoje navdušenje nad divjanjem po cesti, rekel: " Divjaj, ampak divjaj pametno-vedno sam tolk, da še peleš lepo po svojem pasu." To se še zdaj tk spomnem in tudi upoštevam
Leta nazaj (ko sem bila še v srednji šoli) mi je tip, ki me je pobral na štopu(trgovski potnik), ko sem mu povedala za svoje navdušenje nad divjanjem po cesti, rekel: " Divjaj, ampak divjaj pametno-vedno sam tolk, da še peleš lepo po svojem pasu." To se še zdaj tk spomnem in tudi upoštevam
I am not an enigma, just a contradiction!
- makingthefuture
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2011
- Kraj: maribor
vse se zgodi z razlogom in če dobro pomislim, je to stoprocentno res
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
When nothing goes right................go left
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Par, ki jih je men všeč:
Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy
Cynthia Nelms
No pessimist ever discovered the secret of the stars or sailed an uncharted land, or opened a new doorway for the human spirit.
Helen Keller
Everyone tries to define this thing called Character. It's not hard. Character is doing what's right when nobody's looking.
J. C. Watts
Laziness will cause you PAIN
We don't see things as they are, we see them as we are!
A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist ses the opportunity in every difficulty.
Sir Winstone Churchill
Limited expectations yield only limited results.
Part of the reason that men seem so much less loving than women is that men's behavior is measured with a feminine ruler .
Francesca M.Cancian
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overally and looks like work.
Thomas Edison
Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy
Cynthia Nelms
No pessimist ever discovered the secret of the stars or sailed an uncharted land, or opened a new doorway for the human spirit.
Helen Keller
Everyone tries to define this thing called Character. It's not hard. Character is doing what's right when nobody's looking.
J. C. Watts
Laziness will cause you PAIN
We don't see things as they are, we see them as we are!
A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist ses the opportunity in every difficulty.
Sir Winstone Churchill
Limited expectations yield only limited results.
Part of the reason that men seem so much less loving than women is that men's behavior is measured with a feminine ruler .
Francesca M.Cancian
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overally and looks like work.
Thomas Edison
A goal without a plan is just a wish.
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Preden začneš SODITI o MENI in MOJEM ŽIVLJENJU, obuj moje čevlje in pojdi po mojih poteh, prehodi ulice, občuti srečo in bolečino, preživi leta, ki sem jih jaz preživljala, padi čez vsak kamen, ki je tudi meni bil na poti, vstani vedno z nasmehom in pojdi po isti poti naprej, kot to počnem JAZ.... če zmoreš seveda,v kar MOČNO DVOMIM...POTEM LAHKO SODIŠ...))
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
da temo malček obnovim
- sing like no one can hear, dance like no one can see, love like you've never been hurt
- Life isn't about waiting for the storm to pass... its about learning how to dance in the rain!
- in je še en stavek, ki se ga točno spomnem, ko ga je rekla biuša sošolka, ko se je šla opravičit spraševanja pri kemiji in smo usi pljuvali čež kako ni pošteno, ampak dejansko je imela prav: Jebiga , če se ti neboš postavu zase in si rešu riti u tem svetu, kdo pa jo bo namesto tebe? postavi se zase, ker noben se ne bo namesto tebe.
- sing like no one can hear, dance like no one can see, love like you've never been hurt
- Life isn't about waiting for the storm to pass... its about learning how to dance in the rain!
- in je še en stavek, ki se ga točno spomnem, ko ga je rekla biuša sošolka, ko se je šla opravičit spraševanja pri kemiji in smo usi pljuvali čež kako ni pošteno, ampak dejansko je imela prav: Jebiga , če se ti neboš postavu zase in si rešu riti u tem svetu, kdo pa jo bo namesto tebe? postavi se zase, ker noben se ne bo namesto tebe.
Prvi neprebran prispevek • 682 prispevkov
• Stran 45 od 46
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov