Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Claudia22 napisal/-a:Ne vem, kje sem to slišala, mislim pa, da je iz ene pesmi, skratka, ful dober rek, ki pa gre takole:
Free your mind and the rest will follow.
Lp,
K.
Ta rek je iz pesmi Free your mind od Vouge se mi zdi. Ma pa cela pesem hud besedil.
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Mene največkrat navdihnejo stavki iz kakšnega proznega ali dramskega dela, pa tudi verzi poezije. Kot študentka angleščine in slovenščine se z njimi srečujem oz. sem se srečevala (od oktobra dalje bom namreč absolventka) pri različnih predmetih iz književnosti - ameriška, angleška, slovenska, svetovna itd.
Vse te navdihujoče "napise" si lepim na steno svoje sobe in jih velikokrat preberem, nekatere pa znam celo na pamet.
Trenutno me je navdušil verz, ki ga imam tudi v podpisu, je pa iz pesmi z naslovom No-name Brand sodobne jamajške avtorice Simone Hudson.
Upam, da vam je všeč in da vam pove toliko kot meni.
Lp,
K.
Vse te navdihujoče "napise" si lepim na steno svoje sobe in jih velikokrat preberem, nekatere pa znam celo na pamet.
Trenutno me je navdušil verz, ki ga imam tudi v podpisu, je pa iz pesmi z naslovom No-name Brand sodobne jamajške avtorice Simone Hudson.
Upam, da vam je všeč in da vam pove toliko kot meni.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, iz knjige Ne dam svojega otroka od Betty Mahmoody, sem si ful zapomnila stavek: Kjer je volja, tam je pot. K ga skoz ponavlja, pa je ubistvu dost resničen. Plus en dan prej sem še eno knjigco (Charierre:Metulj) prebrala, kjer en tut po milijonu poskusov z močno voljo doseže svoje.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov