Besede s pomenom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Nardila sm res ful velko pizdarijo...ampak res FUUUL velko in res mislm o sebi kot o najslabšem možnem osebku k obstaja ...in mi je nekdo napisu:
"Jako je važno da budeš svesna toga da nisi ti loša nego da je to tvoje ponašanje loše, ti si dobra osoba koja se pogrešno ponaša"
In sm vidla da ni še use zgubljeno in da za nazaj stvari ne morm popraulat, ampak se morm ogromno trudit za naprej...
"Jako je važno da budeš svesna toga da nisi ti loša nego da je to tvoje ponašanje loše, ti si dobra osoba koja se pogrešno ponaša"
In sm vidla da ni še use zgubljeno in da za nazaj stvari ne morm popraulat, ampak se morm ogromno trudit za naprej...
Zadnjič spremenil Latte, dne 29. Jan. 2006 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
How blind can you get and still have eyes?
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Nikoli ne izgubiš, če ljubiš, vedno pa izgubiš, če ne izraziš ljubezni.
Nikoli se ne boš počutil ljubljenega, če ne boš dovolil, da vidijo kdo si v resnici v svoji notranjosti.
Nikoli se ne boš počutil ljubljenega, če ne boš dovolil, da vidijo kdo si v resnici v svoji notranjosti.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- n-gina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2005
k sm mela probleme z enm folkom mi je reku neki kr sm si hudo zapomnla..
ko ti kdo teži ga ignoriraj, če bo še težil se umakn, u tretje pa udar nazaj (verbalno seveda ) to je bil eden izmed najboljših nasvetov kar sem jih kdaj dobila..
:box:
ko ti kdo teži ga ignoriraj, če bo še težil se umakn, u tretje pa udar nazaj (verbalno seveda ) to je bil eden izmed najboljših nasvetov kar sem jih kdaj dobila..
:box:
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
life is too short 2 date ugly man
&
just do it
&
just do it
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Mimi_M napisal/-a:Tale nasvet mi bo ostal v spominu:
Ko te nekdo vpraša kaj neprijetnega in mu ne želiš odgovoriti, mu na lep način zapreš usta s tem, da ga prijazno pogledaš v oči in vprašaš: "zakaj te pa to zanima?"
uuu to si bom pa zapomnila! mi zna kdaj prit prav. drugač pa mi najbolj pomaga zadne cajte misel: VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Mimi_M napisal/-a:Tale nasvet mi bo ostal v spominu:
Ko te nekdo vpraša kaj neprijetnega in mu ne želiš odgovoriti, mu na lep način zapreš usta s tem, da ga prijazno pogledaš v oči in vprašaš: "zakaj te pa to zanima?"
To prakticiram tudi sama
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov