Barbike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js sem imela kar ogromno barbik in sem se precej dolgo igrala z njimi. Toda mislim, da si nisem ustvarila nekega ideala, ki bi me naredil šibko na področju samozavesti. Sicer sem si bolj izmišljevala neke zapletene ljubezenske zgodbice, ko sem se z njimi igrala.
In ja, takrat sem želela imeti takšne dolge lepe lase, biti lepo oblečena in vse, kar je na barbiki popolnega. Ni se pa to preneslo naprej. Nesamozavestna in (če že) nezadovoljna s svojim telesom sem zaradi drugih razlogov, ne pa plastičnih lutk. To z RBD je pa samo služenje denarja na račun oboževalcev (oz. oboževalk) in mladih deklic. 

Worship me or walk away.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
hm mela sem ene 2 barbike, sam se nisem nikol igrala z njima..vedno smo se sosedi, kaj zunaj igrali, delal bedarije 

-
_-_Just me_-_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Tam nekje...XD
jaz sem imela kar nekaj barbik, ki so noč in dan ležale razmetane po sobi.
z prijatelji smo se igrali z njimi ampak po končani igri se ni ljubilo nobenemu pospravit, saj smo že tekli ven.

z prijatelji smo se igrali z njimi ampak po končani igri se ni ljubilo nobenemu pospravit, saj smo že tekli ven.

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem imela ogromno barbik in še več obleikc, da so imeleskoz drugače outfit. Pa frizure sem jim skoz delala. Barbike so bile poleg lego kock pomoje moja najljubša igrača.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
ah barbike
...kje so ti časi ko smo se tko brezskrbno igrali..ja sem jih imela oooogromno in ko se je začela barbimanija je bila moja soba kot bi padla atomska bomba na njo...sam je bilo prav fino se tko igrat..sem jim delala frizurce in preoblačila več stokrat na dan..sem vedno ostrigla vse tiste dolge lase..in pol, ko je postala pleška tud več ni bila zanimiva za igrat..pa sem hotela zopet novo..
sicer so pa tud lego kocke ratale zanimive, ko je prišel bratec na svet..sam barbike pa si itak bile vedno na prvem mestu

sicer so pa tud lego kocke ratale zanimive, ko je prišel bratec na svet..sam barbike pa si itak bile vedno na prvem mestu

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz sem imela ene 2 ali 3 Barbike in nobenega Kena. Tega pa sem si vedno želela, a mi ga Miklavž nikoli ni prinesel. Zelo rada sem svojim Barbikam postavila in sestavila hiško. Samo potem se mi je zdelo škoda igrat, ko je bilo tako lepo. Drugače pa so te neke nove (teh RBD še nisem videla) "Barbike" čist čudne, vsaj meni se tako zdi. Preveč povdarjajo zunanjo lepoto in da mora biti ženska zelo suha, če želi biti ostalim všeč. Pa kako so namazane po obrazu... brez komentarja.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
ufff..imela sem polno barbik, dva kena, barbi otroci
pa polno oblekic, pohištvo za vsako sobo, motor,avto... vedno sem se rada igrala..kar vse do srednje šole
jih pa imam še vse pospravljene v škatlah kot tudi vse njihove dodatke
ampak te nove barbike, ki pa so zdaj na tržišču pa so ogabne..tu mač velike glave in make up..bleh
in zdaj še rbd barbike?? katastrofa 

Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov