Aseksualnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ja, ne vem, a si že vidu kdaj kerga, da mu je uspelo otroka nardit?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
dejte se naučit brat. Nikjer nisem rekla, da bo zaradi asexualnosti v zdajšnih procentih sledilo izumrtje človeške populacije. ampak če bi bili po večini asexualni in homosexualni, nas hitro nebi bilo več. Kako bi pa se razmnoževali? sami s sabo?
-
zato jaz ne verjamem v asexualnost. ker sex je del narave. in asexualnost je izmišljena umetno kot tudi homosexualnost. to NI naravno. narava poskrbi za razmnoževanje, ne pa da ga ustavlja.
kako veš, da je čokolada dobra? ker si jo probal.
kako veš, da je čokolada dobra? ker si jo probal.
- Lemmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2010
Če jih nič spolno ne privlači in nočejo seksat potem je to njihova stvar, naravna ali pa ne. Nebi jih pa ravno opredelil kot bolne. Sploh pa nihče ni rekel, da oni ne marajo seksa ampak, da ne čutijo potrebe po njemu oz. so te potrebe potlačili, kar pa ne pomeni, da ga ne marajo. Mi je pa čudno to, da se večina aseksualcev samozadovoljuje.. Potem morajo čutiti neko privlačnost, nekaj kar jih vzburi, da se recimo aseksualnemu tipu dvigne oz. da aseksualna ženska rata "mokra"..
-
torej aseksualni ljudje imajo potrebo, zakaj tega ne izkoristijo kot ostali? vzburijo se, sex odklonijo. to ni pravilen način.
in nikjer jih nisem označila za bolne.
Kaj potem, imajo sex radi? zakaj se odpovedujejo užitkom?
- Lemmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2010
White_Widow napisal/-a:torej aseksualni ljudje imajo potrebo, zakaj tega ne izkoristijo kot ostali? vzburijo se, sex odklonijo. to ni pravilen način.
Pri nekaterih gre po mojih raziskavah na forumu AVEN za spolne travme oz. slabe izkušnje, spet drugi pravijo, da ne čutijo potrebe po sexu, tako, da je različno. Nekateri mogoče res sexa ne marajo ampak glede na to, da jih je tako malo niti ne moreš reči kakšne občutke imajo do sexa. Večina, ki sem jih na forumu vprašal mi je rekla, da ne čutijo potrebe po sexu in da lahko čisto normalno živijo brez sexa
Moj gej prijatelj je, dokler ni prišel ven iz omare, trdil da je aseksualec. Just sayin
To je posamezen primer tako, da ni zdaj nujno, da so vsi aseksualni moški pedri.
- MATEJXXY
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Lemmy napisal/-a:Če jih nič spolno ne privlači in nočejo seksat potem je to njihova stvar, naravna ali pa ne. Nebi jih pa ravno opredelil kot bolne. Sploh pa nihče ni rekel, da oni ne marajo seksa ampak, da ne čutijo potrebe po njemu oz. so te potrebe potlačili, kar pa ne pomeni, da ga ne marajo. Mi je pa čudno to, da se večina aseksualcev samozadovoljuje.. Potem morajo čutiti neko privlačnost, nekaj kar jih vzburi, da se recimo aseksualnemu tipu dvigne oz. da aseksualna ženska rata "mokra"..
Nekateri aseksualci se samozadovoljujejo (mednje sodim tudi jaz). Da, jasno, da čutijo neko privlačnost, zato tudi to počnejo. Se pravi, nekateri aseksualci imamo normalno razvit spolni nagon, kot vsak povprečen človek. Problem je v tem, ker aseksualec ne čuti telesne privlačnosti, zato tudi ne seksa. In, ker ima neko potrebo, jo pač mora poteši z samozadovoljevanjem.
-
obstaja tudi sex iz potrebe, brez privlačnosti. ker pač moraš se spraznit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]