Aseksualnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Lej preprosto ... a ti je všeč leva ali desna slika?
Če ti je všeč leva, tvoj A postane hetero, če desna, ga zamenja homo, če se pa ne moreš odločiti, si pa preprosto BI (jst bi tut oba, če bi lahko)

Če ti je všeč leva, tvoj A postane hetero, če desna, ga zamenja homo, če se pa ne moreš odločiti, si pa preprosto BI (jst bi tut oba, če bi lahko)

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bi tudi oba...
Mogoče pa le še nisi srečal kake take da ti ni ostala v učkah....SEj je še dovolj časa...
Mogoče pa le še nisi srečal kake take da ti ni ostala v učkah....SEj je še dovolj časa...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Matano napisal/-a:Živjo.
Sem nov na forumu. Z mano je tako, da še nisem nikoli bil zaljubljen, mi nobena ni posebno všeč, gej pa tudi nisem, saj moških ne gledam. Sem mogoče aseksualen?
Možno, da si. Rekel si, da še nisi bil zaljubljen, nič pa nisi rekel o tem, če te žensko telo privlači. Na internetu imaš sicer ful ene literature, pa malo preštudiraj.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Haha, kakšne slike ste mu dale na izbiro.
Jaz sem hetero, pa mi tista slika moškega niti najmanj ni všeč.
Sicer pa, koliko pa si star? Si kdaj ob pogledu na kakšno moško/žensko telo zaželiš, da bi se ga dotaknil, objel, božal?
Jaz sem hetero, pa mi tista slika moškega niti najmanj ni všeč.

Sicer pa, koliko pa si star? Si kdaj ob pogledu na kakšno moško/žensko telo zaželiš, da bi se ga dotaknil, objel, božal?
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje samo še prave nisi srečal.al pa si mel kakšne travme in si čustveno nezmožen se na koga navezat.
dj mal probi najdt razloge zakaj je temu tako, k možn je tud kakšna posledica otroštva, kakšnih dogodkov
mogoče si pa tud preveč padel v rutino vsakdanjika, da niti ne iščeš punce, da se preveč bojiš spremeniti svoje življenje
ne vem, malo razmisli
dj mal probi najdt razloge zakaj je temu tako, k možn je tud kakšna posledica otroštva, kakšnih dogodkov
mogoče si pa tud preveč padel v rutino vsakdanjika, da niti ne iščeš punce, da se preveč bojiš spremeniti svoje življenje
ne vem, malo razmisli
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Hej ,
mogoče da pišem pod napačno temo ...
Kot najbrž veste vsak pogleda človeka, ki mu je všeč ali pa pomisli ¨uau, kako je hud/a ... ( mogoče pa samo js na tak način delujem
)
Problem je v tem , da sem zelo izbirčna pri fantih ... če ni točno tak kot ga hočem, zanj ni šans . Sama sebe ne razumem...
Spoznala sem fante, ki so hoteli bit z menoj v zvezi ampak nemorem biti z nekom , ki me vizualno ne privlači. Sploh nočem bit takO izbirčna , pa SEM.
~ je mogoče, da ima pri tem tudi kaj moja preteklost? leto nazaj sem spoznala tega "popolnega" fanta, samo se ni obneslo.
~ zakaj mi zunanjost tako veliko pomeni? žal newem odgovora.Ima še kdo tako "težavo"?
Kot najbrž veste vsak pogleda človeka, ki mu je všeč ali pa pomisli ¨uau, kako je hud/a ... ( mogoče pa samo js na tak način delujem

Problem je v tem , da sem zelo izbirčna pri fantih ... če ni točno tak kot ga hočem, zanj ni šans . Sama sebe ne razumem...

Spoznala sem fante, ki so hoteli bit z menoj v zvezi ampak nemorem biti z nekom , ki me vizualno ne privlači. Sploh nočem bit takO izbirčna , pa SEM.
~ je mogoče, da ima pri tem tudi kaj moja preteklost? leto nazaj sem spoznala tega "popolnega" fanta, samo se ni obneslo.
~ zakaj mi zunanjost tako veliko pomeni? žal newem odgovora.Ima še kdo tako "težavo"?
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
**majcy** napisal/-a:Hej ,
Kot najbrž veste vsak pogleda človeka, ki mu je všeč ali pa pomisli ¨uau, kako je hud/a ... ( mogoče pa samo js na tak način delujem)
Problem je v tem , da sem zelo izbirčna pri fantih ... če ni točno tak kot ga hočem, zanj ni šans . Sama sebe ne razumem...![]()
en prjatu ma tak problem, samo d je fora pr njemu d je nesrečno zaljubljen v eno frendico in si zdj išče same k so mu po videzu všeč, notranjost ga niti mal ne zanima, pa če je še bl čudna.... ne vem mogoče je pa problem v tem d ti je en drug tolk všeč, d je on tisto merilo za fanta k bi ga ti rada imela... poznam pa tud take k samo na videz gledajo dokler se čist dokončn ne zalub v enga

-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
.
Mah ja , tistga " popolneža" sm spoznala na zmenku na slepo. V sekundi ko sm ga zagledala sm se zacopala vanjga, iskrce so skakale. Šše govort nism mogla normalno, kr jecljala sm ... kar ponavad ne. sam se ni obnesl...
.
Mah ja , tistga " popolneža" sm spoznala na zmenku na slepo. V sekundi ko sm ga zagledala sm se zacopala vanjga, iskrce so skakale. Šše govort nism mogla normalno, kr jecljala sm ... kar ponavad ne. sam se ni obnesl...

.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov