Aseksualnost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 09. Maj. 2010 15:25

Izumrtje, če na svetu obstaja še manj kot 10% aseksualcev pa še to sem močno pretiraval s procenti. :D Potem pomeni izumrtje tudi homoseksualnost?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Maj. 2010 15:28

Ja, ne vem, a si že vidu kdaj kerga, da mu je uspelo otroka nardit?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 09. Maj. 2010 15:30

Ja no saj zato sem pa napisal, da potem tudi homoseksualnost pomeni izumrtje. :roll: Pa še homičev je veliko več po svetu kot aseksualcev.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Maj. 2010 15:47

dejte se naučit brat. Nikjer nisem rekla, da bo zaradi asexualnosti v zdajšnih procentih sledilo izumrtje človeške populacije. ampak če bi bili po večini asexualni in homosexualni, nas hitro nebi bilo več. Kako bi pa se razmnoževali? sami s sabo?
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 09. Maj. 2010 15:55

To je res ampak vseeno to ni bila poanta tega. Cel svet ne more biti aseksualen oz. homoseksualen že zaradi človekovega nagona po razmoževanju.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Maj. 2010 15:59

zato jaz ne verjamem v asexualnost. ker sex je del narave. in asexualnost je izmišljena umetno kot tudi homosexualnost. to NI naravno. narava poskrbi za razmnoževanje, ne pa da ga ustavlja.
kako veš, da je čokolada dobra? ker si jo probal.
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 09. Maj. 2010 16:06

Če jih nič spolno ne privlači in nočejo seksat potem je to njihova stvar, naravna ali pa ne. Nebi jih pa ravno opredelil kot bolne. Sploh pa nihče ni rekel, da oni ne marajo seksa ampak, da ne čutijo potrebe po njemu oz. so te potrebe potlačili, kar pa ne pomeni, da ga ne marajo. Mi je pa čudno to, da se večina aseksualcev samozadovoljuje.. Potem morajo čutiti neko privlačnost, nekaj kar jih vzburi, da se recimo aseksualnemu tipu dvigne oz. da aseksualna ženska rata "mokra"..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 09. Maj. 2010 16:08

Moj gej prijatelj je, dokler ni prišel ven iz omare, trdil da je aseksualec. Just sayin' :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Maj. 2010 16:22

torej aseksualni ljudje imajo potrebo, zakaj tega ne izkoristijo kot ostali? vzburijo se, sex odklonijo. to ni pravilen način.
in nikjer jih nisem označila za bolne.
Kaj potem, imajo sex radi? zakaj se odpovedujejo užitkom?
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 09. Maj. 2010 16:25

White_Widow napisal/-a:torej aseksualni ljudje imajo potrebo, zakaj tega ne izkoristijo kot ostali? vzburijo se, sex odklonijo. to ni pravilen način.
in nikjer jih nisem označila za bolne.
Kaj potem, imajo sex radi? zakaj se odpovedujejo užitkom?

Pri nekaterih gre po mojih raziskavah na forumu AVEN za spolne travme oz. slabe izkušnje, spet drugi pravijo, da ne čutijo potrebe po sexu, tako, da je različno. Nekateri mogoče res sexa ne marajo ampak glede na to, da jih je tako malo niti ne moreš reči kakšne občutke imajo do sexa. Večina, ki sem jih na forumu vprašal mi je rekla, da ne čutijo potrebe po sexu in da lahko čisto normalno živijo brez sexa

Moj gej prijatelj je, dokler ni prišel ven iz omare, trdil da je aseksualec. Just sayin

To je posamezen primer tako, da ni zdaj nujno, da so vsi aseksualni moški pedri.
MATEJXXY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a MATEJXXY » 13. Maj. 2010 15:58

Lemmy napisal/-a:Če jih nič spolno ne privlači in nočejo seksat potem je to njihova stvar, naravna ali pa ne. Nebi jih pa ravno opredelil kot bolne. Sploh pa nihče ni rekel, da oni ne marajo seksa ampak, da ne čutijo potrebe po njemu oz. so te potrebe potlačili, kar pa ne pomeni, da ga ne marajo. Mi je pa čudno to, da se večina aseksualcev samozadovoljuje.. Potem morajo čutiti neko privlačnost, nekaj kar jih vzburi, da se recimo aseksualnemu tipu dvigne oz. da aseksualna ženska rata "mokra"..

Nekateri aseksualci se samozadovoljujejo (mednje sodim tudi jaz). Da, jasno, da čutijo neko privlačnost, zato tudi to počnejo. Se pravi, nekateri aseksualci imamo normalno razvit spolni nagon, kot vsak povprečen človek. Problem je v tem, ker aseksualec ne čuti telesne privlačnosti, zato tudi ne seksa. In, ker ima neko potrebo, jo pač mora poteši z samozadovoljevanjem.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 13. Maj. 2010 16:22

obstaja tudi sex iz potrebe, brez privlačnosti. ker pač moraš se spraznit.
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feldman » 28. Maj. 2010 15:44

Razdelimo malo to...Js bi reko da sm telesno hetetosex, psihično pa nimam usmeritve oz. jo mam sam jo potlačim, torej je nimam ;) Zakaj nevem, tak pač sem.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Maj. 2010 16:18

Feldman napisal/-a: psihično pa nimam usmeritve oz. jo mam sam jo potlačim, torej je nimam ;)

jo maš al je nimaš?
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feldman » 28. Maj. 2010 16:20

Ja mam jo sam jo potlačim kar je isto kot da je nebi meu. Nism asex, ker kaj takega pomoje ne obstaja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov