Aseksualnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
Asex napisal/-a:Fay napisal/-a:Dragi Asex vrjamem, da ob praznikih ni kakšnega dela, trgovine in gostilne so v večini že zaprte... Ampak tema je stara že 3 leta! In dvomim, da Matano še sploh obiskuje forum...
Nisem pogledal datuma kdaj se je tema usvarila.
no, ampak glede na to, da ma mogoče postimano obvestilo na mail, ko prispe novo sporočilo, se bo mogoce oglasil

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zna se zgodit, da jo boš po določenem času sodelovanja na forumu kmalu od-/raz-kril 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- MATEJXXY
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Ne čutim neke prave privlačnosti ne do žensk in ne do moških. Res je, da velikokrat pogledujem za moškimi, ampak me moško telo ne privlači, pravzaprav me odbija. Dlje od flirtanja z njimi se nisem spustil in se tudi ne nameravam. Bolj se interisiram za ženske, a kaj ko do njih ne čutim skoraj nič. Iščem si dekle in upam, da si bom kdaj našel ta pravo, ki me bo imela res rada, kljub vsem oviram.
-
Mellyora - Debatorica
MATEJXXY napisal/-a:Ne čutim neke prave privlačnosti ne do žensk in ne do moških. Res je, da velikokrat pogledujem za moškimi, ampak me moško telo ne privlači, pravzaprav me odbija. Dlje od flirtanja z njimi se nisem spustil in se tudi ne nameravam. Bolj se interisiram za ženske, a kaj ko do njih ne čutim skoraj nič. Iščem si dekle in upam, da si bom kdaj našel ta pravo, ki me bo imela res rada, kljub vsem oviram.
praviš da ne čutiš neke privlačnosti do žensk, čez par staukov pa da se interesiraš za ženske in si iščeš dekle.. če ne bi čutil ničesar si tud dekleta ne bi iskal pomoje..
in spet po drugi strani praviš da pogleduješ za fanti ampak te moško telo odbija AMPAK vseeno flirtaš z njimi..
in praviš d upaš d te bo dekle melo rado vsem oviram navkljub, ona te bo že, kako boš pa ti njo??
kok si pa kej star ti??
- MATEJXXY
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Laho se zaljubim v žensko in jo imam rad, ampak ker ne čutim nobene seksualne privlačnosti, je tukaj seks zelo vprašljiv. Tudi moški me malenkostno privlačijo (v obraz), ampak dlje od spogledovanja se ne bi mogel spustiti, ker me moško telo ne privlači-moško telo me privlači ravno tako kot heteroseksualnega moškega. Laho bi se reklo, da sem biseksualno usmerjen aseksualec.
Star sem 26 let in šele pred štirimi leti sem ugotovil, da sem aseksualen.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ti men deluješ zaenkrat samo zmeden al si pa imel tolikokrat smolo pri izbir partnerjev..nej te to ne omejuje..
-
Mellyora - Debatorica
MATEJXXY napisal/-a:Laho se zaljubim v žensko in jo imam rad, ampak ker ne čutim nobene seksualne privlačnosti, je tukaj seks zelo vprašljiv. Tudi moški me malenkostno privlačijo (v obraz), ampak dlje od spogledovanja se ne bi mogel spustiti, ker me moško telo ne privlači-moško telo me privlači ravno tako kot heteroseksualnega moškega. Laho bi se reklo, da sem biseksualno usmerjen aseksualec.
ja, ampak d bi bil bisexualen ti more bit oseba ušeč celostno.praviš d so ti fantje ušeč v obraz ampak te telo ne privlači, ne vem no..
upam, da se ti ne bo zdelo preveč osebno uprašanje ampak me zanima (glede na definicijo aseksualnosti) a se samozadovoljuješ kdaj in na kaj pr tem misliš?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
MATEJXXY napisal/-a: Laho bi se reklo, da sem biseksualno usmerjen aseksualec.
omg. kakšne bedarije človek tu vse prebere.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Mellyora - Debatorica
claire napisal/-a:MATEJXXY napisal/-a: Laho bi se reklo, da sem biseksualno usmerjen aseksualec.
omg. kakšne bedarije človek tu vse prebere.biseksualno usmerjen aseksualec in krščansko usmerjen ateist. res fenomeni ste taki.
ah, bogi fant, men deluje mal zmeden.. al se mal norca dela al res ne ve pr čem je

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov