Žalostna zaradi očetovega početja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Mustang*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
Tudi meni je to čudn...nevem no vsak ima svoje mišljenje ampak to mišljenje je pa bolano...
Dobr jaz bi vsaj fotru rekla (kokr sm) da kaj mu ni jasn in se pogovorila...
A tebi bi blo to super ko te bo mož varu z drugo otrok bo pa tiho in trpel? pa še sam bo to počel ker bo mislil da je to vredu? Pa ne želim ti tega...ampak tko je...otroci se učijo od staršev...
Dobr jaz bi vsaj fotru rekla (kokr sm) da kaj mu ni jasn in se pogovorila...
A tebi bi blo to super ko te bo mož varu z drugo otrok bo pa tiho in trpel? pa še sam bo to počel ker bo mislil da je to vredu? Pa ne želim ti tega...ampak tko je...otroci se učijo od staršev...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
kaj, Fotr nima pravice uživat?
-
zakaj bi trpel otrok? jaz ne trpim. niti malo. In ne moreš rečt da je tako razmišljanje bolano, sto ljudi sto čudi, varanje in poligamija je pa bila prisotna že od samega nastanka ljudi, zmeraj bo obstajala, in zmeraj bo več tega.
Ti delaj kar hočeš, ampak jaz ne mislim nikoli povedat mtki, niti fotru da vem. Zakaj bi nekaj uničla do konca, če na videz zgleda celo? Mama niti ne sumi niti ji ne manjka nič, zato nevem, kaj bi s tem dosegla.
Če bo pa mene mož varu, pa naj, sploh če ne vem in mi nič ne manka.
Ti delaj kar hočeš, ampak jaz ne mislim nikoli povedat mtki, niti fotru da vem. Zakaj bi nekaj uničla do konca, če na videz zgleda celo? Mama niti ne sumi niti ji ne manjka nič, zato nevem, kaj bi s tem dosegla.
-
*Mustang*, kaj je bolano, da nekoga žališ brez razloga, ali moje mnenje? bolno je tvoje nekontroliranje pri izbiri besed. Nisi sposobna česa drugega?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ne, nič ti ne bo manjkalo ko te bo mož varal, še dodatno boš dobila kšno darilce v obliki HPV, gonoreje, sifilisa, genitalnega herpesa, bradavic, glivic, virusa HIV. Kakor je mogoče dobila tvoja mama in tega ne ve, ker si ti preveč kuŁ, da bi povedala.
-
veš, ani ljudje uporabljajo pri varanju kondom. Kaj misliš, da je ljubica kur*a? Tut ona je ženska, tko kot ti, z normalnim življenjem, itd. Bolezni prej dobiš ob menjavanju partnerjev, kakor pa če imaš dva, tri ali celo štiri redne. In tudi če bi se mt ukužla s čem, še zmeraj to nima nič z mano, ampak je med njo in fotrom. pika.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
White_Widow napisal/-a:zakaj bi trpel otrok? jaz ne trpim. niti malo. In ne moreš rečt da je tako razmišljanje bolano, sto ljudi sto čudi, varanje in poligamija je pa bila prisotna že od samega nastanka ljudi, zmeraj bo obstajala, in zmeraj bo več tega.
Varanje in poligamija še zdaleč ni eno in isto.
Varanje se pojavi v odnosu, kjer sta partnerja dogovorjena, da bosta drug drugemu zvesta in ne bosta imela intimnih stikov s tretjimi osebami in je kot tako od družbe neodobravano, ker gre za moralno oporečno dejanje.
Poligamija (poglej malo v temo "odprta zveza") pa je s strani družbe sprejeto vedenje in tudi partnerja se zavedata in sprejemata možnost, da bo njun partner imel še druge.
In dvomim, da sta tvoja starša dogovorjena, da jima je dovoljeno imet ljubimce. In zato je grdo, kar počne tvoj oče, ker izigrava zaupanje.
Poleg tega - "Zakaj bi nekaj uničla do konca, če na videz zgleda celo?"
Očitno ti je že jasno, da je zadeva že uničena, samo še ne dokončno. Da pa izgleda na videz celo, je pa žalostno in stoji na zelo trhlih tleh. Tudi modrice od pretepanja se da zakrit s pudrom in se delat happy family...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
mtko kličem mtka - in? sama tako hoče
enkrat že dolgo nazaj mi je rekla, da raje nebi vedela, če jo fotr vara.
in ne, nikoli mi ni manjkalo nič, še preveč sem imela.
sploh pa nevem, zakaj vsiljujete svoja mnenja drugim, poleg tega jih še zmerjate, če razmišljajo drugače kot vi. torej? in ne sodite nekoga, če ga ne poznate. Kaj mi je manjkalo? kdaj? narciosidna? a dej ga lomt no, si rasla z mano?
enkrat že dolgo nazaj mi je rekla, da raje nebi vedela, če jo fotr vara.
in ne, nikoli mi ni manjkalo nič, še preveč sem imela.
sploh pa nevem, zakaj vsiljujete svoja mnenja drugim, poleg tega jih še zmerjate, če razmišljajo drugače kot vi. torej? in ne sodite nekoga, če ga ne poznate. Kaj mi je manjkalo? kdaj? narciosidna? a dej ga lomt no, si rasla z mano?
- *Mustang*
- Sramežljivka
Ej bejba aveš kaj...ne zdiš se mi ti bolana al pa karkoli ampak to kar delaš, da si tiho je bolano...pa k govoriš, da vsaj na zunaj zgleda neka celota...kr neki...
Lej se ni noben misli, da je njegova prijateljica kurba ampak fora je, da je on tak slabič, da nemore pogledat ženi v oči in ji reci da jo vara...
Moj fotr je to naredi že zdavnej pa jebiga nekaj časa smo bili skupaj nato šli narazen in je sedaj prov lušn...
Samo ali to njegovo prijateljico ti poznaš? Se je kej fotr spremenil?
Ja tvoj mami bi bila vsaj previdna nikoli neveš kje una prijateljica okol hodi ne da bi očetu povedala...(pa nočem rečt da je kurba)...ampak lej sploh če je ne poznaš nemoreš potem reči da je ali pa da ni kurba...
Lej se ni noben misli, da je njegova prijateljica kurba ampak fora je, da je on tak slabič, da nemore pogledat ženi v oči in ji reci da jo vara...
Moj fotr je to naredi že zdavnej pa jebiga nekaj časa smo bili skupaj nato šli narazen in je sedaj prov lušn...
Samo ali to njegovo prijateljico ti poznaš? Se je kej fotr spremenil?
Ja tvoj mami bi bila vsaj previdna nikoli neveš kje una prijateljica okol hodi ne da bi očetu povedala...(pa nočem rečt da je kurba)...ampak lej sploh če je ne poznaš nemoreš potem reči da je ali pa da ni kurba...
- *Mustang*
- Sramežljivka
White_Widow napisal/-a:*Mustang*, kaj je bolano, da nekoga žališ brez razloga, ali moje mnenje? bolno je tvoje nekontroliranje pri izbiri besed. Nisi sposobna česa drugega?
Jaz sem sposobna marsičesa tako da prosim...
pač zate nisem našla lepše besede...grde ti pa nemorm privoščiti ker te ne poznam...mogoče če bi te poznala...ampak lej pustiva to prosim...
-
ne poznam je osebno, jo pa na videz, vem kje dela, kam zahaja, itd. Uredu ženska. In noben se zaradi nje ni spremenil, vse ostalo je kot prej. Se pravi je isto, kot da noben neve.
No, zate naj bo tišina bolana, včasih pa prekrivanje resnice lahko celo koristi. In jaz poznam bolje svojo družino kot vsi ostali tukaj, ki pametujejo, in vem, da s tem delam dobro. Naj bo dobrota bolana.
No, zate naj bo tišina bolana, včasih pa prekrivanje resnice lahko celo koristi. In jaz poznam bolje svojo družino kot vsi ostali tukaj, ki pametujejo, in vem, da s tem delam dobro. Naj bo dobrota bolana.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mislim, da je večino zmotil tale del:
TO se tud men zdi bolano, da tko razmišljaš..nekako se ne spodobi, da partner, sploh če je že mož&oče, "uživa dokler lahko" izven zakonske zveze.White_Widow napisal/-a:Nej uživa, dokler lahko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov