Žalostna zaradi očetovega početja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Nimam kej odreagirat, ker moj oče tega ne počne
sm pa napisala da v tistem momentu bi tko nrdila, ker bi bla jezna na oba in očeta in tisto. sj jo nebi metala po stenah ampak bi ji samo povedala če slučajno ni seznanjena da ima pač njen ljubček družino in da če za to ve je nesramna da ne prekine tega.
Se pa tukej strinjam z vsemi da najbolj od vseh je kriv oče.
sm pa napisala da v tistem momentu bi tko nrdila, ker bi bla jezna na oba in očeta in tisto. sj jo nebi metala po stenah ampak bi ji samo povedala če slučajno ni seznanjena da ima pač njen ljubček družino in da če za to ve je nesramna da ne prekine tega.
Se pa tukej strinjam z vsemi da najbolj od vseh je kriv oče.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
sanjaanja, tole je pa totalno over the line in pa neokusno..
kiny napisal/-a:Js bi pa uno poklicala pa ji svoje povedala in fotru zatežila do amena!
Sej nihče ni rekel, da moraš, vse je en velik ČE.. in ker si sama rekla, da bi po premisleku ugotovila, da se ne splača še z očetovo ljubico ukvarjat, obenem pa rekla, da bi se tud na njo "spravila"...well, zato je pa zmeda nastala oz. sirova štručka hotela prevert kje točno stojiš glede situacije.kiny napisal/-a:Nimam kej odreagirat, ker/.../
-
kiny - Kofetarica
purple_rain napisal/-a:sanjaanja, tole je pa totalno over the line in pa neokusno..kiny napisal/-a:Js bi pa uno poklicala pa ji svoje povedala in fotru zatežila do amena!Sej nihče ni rekel, da moraš, vse je en velik ČE.. in ker si sama rekla, da bi po premisleku ugotovila, da se ne splača še z očetovo ljubico ukvarjat, obenem pa rekla, da bi se tud na njo "spravila"...well, zato je pa zmeda nastala oz. sirova štručka hotela prevert kje točno stojiš glede situacije.kiny napisal/-a:Nimam kej odreagirat, ker/.../
No da razjasnim, da bi tisti moment odreagirala tako da bi in njej povedala svoje in fotru isto. če pa bi me tko v narekovajih mišljeno zaprli v eno sobo za 2 dni da nebi mogla nikakor z nikomer komunicirat bi pa enostavno malo bolj razmislila kaj narest in kako..ker mislim da to more bi za punco en velik šok....
Kar pa mislim glede sirove jo je pa itk ena sama velika provokacija tko da...
-
kiny - Kofetarica
sanjaanja napisal/-a:kiny napisal/-a:Ja trdit ne morm...no ok 99%
happy?
Pa to je bilo mišljeno v hecu. Saj jaz za mojega tudi mislim, da ne. Ampak saj veš nikoli ne reci nikoli.
Ja sj vem da nisi mislila resno, zato sm dala smajlija na koncu... ja res je nikoli ne reci nikoli
- @ŽABICA@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2010
A SI SE MOGOČE UPRAŠALA ZAKAJ JE DO TEGA SPLOH PRIŠLO?ZAKAJ JO VARA? PA KOKR JE ENA ŽE NAPISALA, NI REČENO DA MAMA NE VE... KAJ PA ČE IMATA ONADVA MED SABO NERAZČIŠČENE ZADEVE. DA SO ČUSTVA MOGOČE ŠLA? MOGOČE JE ZA RAZMISLIT KAJ O TEM...
- *Mustang*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
Lej najbolje je da se z očetom enkrat pogovorita mapak seveda najprej sama...pa mu povej kaj se je zgodilo in da si pač prebrala smse...
Gotovo je razlog zakaj to počne...mogoče on ne najde v tvoji mami tistega kar rabi tako, da ima sedaj prijateljico.
Ampak ne ga obsojati ampak se najprej lepo pogovori z njim. Brez veze je da sedaj to držiš v sebi in se uničuješ ker misliš na te smse...
Jaz sem sama doživela, da sem očeta videla v avtu z drugo žensko, ko seje peljal mimo in ko je domov prišel sem ga zasliševala k enga otroka da kaj je počel z drugop žensko pa katera je bla to sploh...in tako se je ornk zvedelo takrat da je z nekio žensko...(itak je mel druge ženske ko sem bila jaz komaj rojena)...ampak smo vseeno skupaj hodili na morje pa tko...ampak ga je una ženska full poslabšala...sedaj ma drugo prijateljuico in se je zelo popravil saj ga je una full pumpala ta ženska je pa full vredu in gremo clo smučati skupaj.
Pač moraš temu priti do dna...pa vprašaj ga ali mami ve...če ne je najbolje da to pride na dan in se porihtate po svoje in je mir...ti pa neboš toliko trpela kot sedaj...ja sej je hudo če imaš starša ločena ampak če to ni več to moraš sprejeti ker je kljub temu lahko lepo čeprav sta ločena...jaz vem kako je blo hudo ko sta se kregala na včasih tud tepla...to je šele trpljenje...
Mene boli ker oči nemore slišati za mojo mami in jo ima za čarovnico ampak lej tko on misli in sem mu rekla, da nej govori tako o njej v pričo mene ker je moja mami in me to boli...čeme ma vsaj malo rad nebo tako govoril o njej ko sem jaz zraven...
Tukaj pojdi ti v akcijo in se pogovori...
Gotovo je razlog zakaj to počne...mogoče on ne najde v tvoji mami tistega kar rabi tako, da ima sedaj prijateljico.
Ampak ne ga obsojati ampak se najprej lepo pogovori z njim. Brez veze je da sedaj to držiš v sebi in se uničuješ ker misliš na te smse...
Jaz sem sama doživela, da sem očeta videla v avtu z drugo žensko, ko seje peljal mimo in ko je domov prišel sem ga zasliševala k enga otroka da kaj je počel z drugop žensko pa katera je bla to sploh...in tako se je ornk zvedelo takrat da je z nekio žensko...(itak je mel druge ženske ko sem bila jaz komaj rojena)...ampak smo vseeno skupaj hodili na morje pa tko...ampak ga je una ženska full poslabšala...sedaj ma drugo prijateljuico in se je zelo popravil saj ga je una full pumpala ta ženska je pa full vredu in gremo clo smučati skupaj.
Pač moraš temu priti do dna...pa vprašaj ga ali mami ve...če ne je najbolje da to pride na dan in se porihtate po svoje in je mir...ti pa neboš toliko trpela kot sedaj...ja sej je hudo če imaš starša ločena ampak če to ni več to moraš sprejeti ker je kljub temu lahko lepo čeprav sta ločena...jaz vem kako je blo hudo ko sta se kregala na včasih tud tepla...to je šele trpljenje...
Mene boli ker oči nemore slišati za mojo mami in jo ima za čarovnico ampak lej tko on misli in sem mu rekla, da nej govori tako o njej v pričo mene ker je moja mami in me to boli...čeme ma vsaj malo rad nebo tako govoril o njej ko sem jaz zraven...
Tukaj pojdi ti v akcijo in se pogovori...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sem vidla fotra z drugo, mtki se sanja ne, in tko ostaja še do danes. Noben ni prizadet. Niti ni moja stvar da se umešavam. Če tko paše fotru, nej to dela. Nej uživa, dokler lahko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov