Žalostna zaradi očetovega početja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 29. Apr. 2010 13:18

Postavi se v vlogo mame. A bi si ti želela izvedeti, če bi te mož varal? Jaz bi to želela, ker nočem živet v iluziji srečnega zakona, ki to ni, in da bi vsi okrog mene vedeli za varanje samo jaz ne.
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a piQoLina » 30. Apr. 2010 18:52

klepetulja popolnoma vem kako se počutiš..
tudi sama imam doma isto situacijo, le da je pri nas mami ta ki to dela.
sem v dilemi.. ali bi ji povedala da vem, ali pa se delala da nevem nič, saj mi je žal očija, ker je vedno bil super mož do nje.
sama njemu tega sicer ne bi povedala, ker je ona ta ki to dela in je to njena naloga. :?
life is too short to worry about stupid things.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 01. Maj. 2010 18:52

Js bi pa uno poklicala pa ji svoje povedala in fotru zatežila do amena!
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 01. Maj. 2010 19:46

kiny napisal/-a:Js bi pa uno poklicala pa ji svoje povedala in fotru zatežila do amena!

bolj se nebi mogla strinjat! :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Maj. 2010 19:52

Ja in kaj bo potem bolje? A mislite, da se bo ta ženska zasekirala zaradi svojega početja in pustila njenega fotra pri miru?
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 01. Maj. 2010 19:55

Verjetno ne, ampak usaj počutila bi se bolje, očetu bi pa itak povedala kar mu gre in če nebi imel namena v kratkem sam povedat mami bi ji pač jaz.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Maj. 2010 20:00

Pri takih vprašanjih je iskanje kratkoročnega zadoščenja pomoje precej nevarna zadeva. Zmetat fotrove cunje skozi okno, da vsi sosedi vidijo, kaj je naredil, tisti ženski s ključem porisat avto, objavljat besne statuse na FB,... to ti vse lahko olajša trenutno počutje, dolgoročno pa ne rešiš nič in po možnosti situacijo samo poslabšaš.
Sploh se pa meni zdi, da se hčerka nima kaj vmešavat v ta trikotnik. Njena odločitev je samo, povedati mami ali ne (jaz tu navijam za ja). Potem naj pa oni sami med seboj rešijo.

Analogija: A bi bilo vam všeč, če bi oseba, ki vam je blizu (sestra, mama, prijateljica), vedela, da vas fant vara, pa tega ne bi povedala, ampak bi nekaj ukrepala po svoje za vašim hrbtom in delala še večjo zgago?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 13:06

jullia_ se strinjam tudi s tabo, tudi mami bi povedala, ampak fotru isto ter uni njegovi... mogoče bi šla celo do nje da bi ji v obraz povedala! Mogoče nebi bilo prav ampak svoje bi pač morala povedat, vem kakšna sem in vrjetno bi tako odreagirala. Ni pa rečeno da je to prav ali ne.
Sj tako ali tako ni prav da fotr kej tazga počne.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 02. Maj. 2010 13:42

Kiny ne strinjam se s tabo glede tega, da bi poklicala tisto žensko in ji povedala, kar ji gre... Saj si jezen, če zveš kaj takega, sploh če je nekdo drug zraven. Ampak tista ženska ni vsega kriva! Četudi je ona osvajala očeta, bi oče mogel vedeti, da ima doma družino, hčerki, ženo...In res je, da ko je izvedela, da ima družino, bi mogla ona nehat z njim. Ampak jaz dam večjo krovdo na tistega, ki ve, da ima partnerja, ne na tistega, ki ga nima.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 14:03

Fay ti dam prav. Res ni kriva ona, vendar večinsko njen oče. Ampak js osebno bi imela tako reakcijo edino če me nebi kdo za 2 dni zaprl v sobo kjer bi lahko razmišljala in prišla do zaklučka, ker v tistem momentu bi šla pač nad oba iz vse jeze, ne govorim pa da je to prav.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2010 14:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 02. Maj. 2010 14:12

Saj razumem, kaj hočeš povedati kiny. Ampak jaz bi znorla na fotra, prvega bi ga imela pri roki in takoj do njega in adijo... :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 14:19

dj sirova štručka get a life!!! kva si se kr neki zašičla zdej v vsak moj post v tisti temi in tej! Mislm si pa zoprna do amena!

fay ja vrjetno bi bil fotr tut moja prva žrtev, kar pa mislm da je tut prav, najbolj je kriv on.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 02. Maj. 2010 15:05

V tem primeru se lahko pogovoriš z očetom, oziroma poveš mami. Tudi mene bi bolelo, če bi vsi bližnji vedeli kaj se dogaja pa mi tega ne bi nihče povedal. Nimaš pa kaj napadat ljubice, ker s tabo nima nobene veze, poleg tega ni ona tista, ki vara, ampak tvoj oče.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Maj. 2010 15:17

sirova štručka napisal/-a:Ti bi šla, kljub temu, da si zdajle že malo razmislila o situaciji, če bi se v takšni situaciji znašla, vseeno užgat tako vihravo in nepremišljeno reakcijo?
Mislim, pa veliko je, če znaš tudi v afektu razumno razmišljat in ravnat.
Sej še ni 2 dni mim, torej zdej še lahko gre tko odreagirat, vprašej jo še enkrat jutri. :D

Jz se tud strinjam, da hčerka nima kej it delat scene fotrovi ljubici - to je tazadnja "vez", ki ima kakršen koli pomen.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov