Ali skrivate zunanjemu svetu težave "v raju" ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Sep. 2008 23:01

pa sej to ne zgleda tko, da prideva v družbo pa poveva kako sva danes seksala :D LOL no, valda da ne.sam tko če nanese zajebancija na to temo, potem še midva pristaviva kakšen zajebantski piskerček zraven :D
kregat v jasvnosti tud ne pove da se dereva pred vsemi.Sam pač, učas tko nanese da povzdigneva glasove in ubistvu naju ne briga kdo je v tistem momentu naokol, ampak naju sam briga da usak reši svoje stališče in da se pač skregava.Ponavad smo se čez pol ure usi skupaj temu smejali, potem je šlo pa itak v pozabo.
nevem, mi smo že tko taka vesela in odprta družba in ubistvu nas nikol ni blo sram se o čem takem pogovarjat al pa se skregat pred folkom.Pač sva se lih takrat skregala, če me tišči se dret ne bom šepetala.
Mah, sej se mogoče sliš mal bolj grozno kukr je :D ampak se če bi vidla bi rekla da ni nč pretirano groznega, mal show timea za druge :lol:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 23:10

ne sej štekam.. sej mene ne mot.. me pa mot un par k sm prej razlagala.. mislm, da se morta dret pred nama zarad brezveznih stvari.. mislm, se še vedno pol pogavarjava o tem, kok bedno se počutva ko sediva zraven..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Sep. 2008 23:21

hehe ja učas je res neprijetno če si tko pa se nekdo zahakla in teb pa nč jasn :D
sam jebeš, tko je učas.učas se ne da določenih stvari skrit ki butnejo tist moment ven :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 23:26

no u tazadno k se nama je to naredl.. sta se pičila, zato ker je tip prepočas pelou čez ležečga polcaja.. in jo pol preveč naprej vrže :D tko da, to mislm da bi lahko počakal do doma :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Sep. 2008 23:40

:rofl: mene bi pobral od smeha če bi bla zraven :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 25. Sep. 2008 23:45

Mislim, da se kar za velikim številom "happy partnerjev" skrivajo nesporazumi. Tisti, ki ne skrivajo tega, imajo po mojem mnenju, bolj razčiščeno. Ne vem, zakaj ne bi priznali, da se vsi kregamo? :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Sep. 2008 7:49

Jest pa mislim, da bolj kot to, da skrivajo si nekateri mečejo pesek v oči. Sm bla delno tut jest med njimi, pol proti koncu. K je že tok vsega, da bi najraj vse nekak vase potlaču (čeprav že v štartu veš, da ne bo funkcioniralo), ker v nasprotnem veš kakšen bo (bi moral biti) zaključek.

Zdej svojih težav nisem nikol obešala na veliki zvon (tut kakšnih drugih ne sam glede fanta) sem se pa vedno izpovedala kaki prijateljici, ker če bi zadrževala v sebi bi enostavno eksplodirala. Znanka, kolegice in družina pa ne rabijo lih vsega vedt pa ne zato, ker bi skrivala, ampak zato, ker mi ni prijetno lih z vsakim govorit o mojem zasebnem/intimnem življenju.

Kar se kreganja tiče pa mislim, da paše v zasebno sfero in pomoje tipa na gobec užgem, da se začne pizdit name sred javnosti. Tut men na misel nebi padlo, da se npr. sredi lokala pizdim nanj.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Sep. 2008 8:22

Vedno obdržim zase. Nimam neke frendice, ki bi ji lahko 100% zaupala, z znankami,kolegicami pa držim neko mejo zasebnosti.Prav tako doma povem čim manj kar se da, ker če ne se hitro širi naprej in se sklepa že kaj bo dalje. Tako, da pri meni je presenečenje. Če se skregava, ne ve nihče (čeprav zdajšnim se še nisva uspela, k sreči) , ko se dokončno, povem samo da je konec. Nihče ne ve točnega vzroka.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 26. Sep. 2008 9:46

Jaz si ne predstavljam, da bi se s fantom kregala v družbi. Ker to ni njihova stvar in se tiče samo naju, zato tudi želim, da se stvari razjasnijo na 4 oči. Če pa kdo zaradi tega misli, da se nikoli ne skregava, da naju je sram in da špilava srečen par, pa tudi prav.

*purple* napisal/-a:učas se ne da določenih stvari skrit ki butnejo tist moment ven :D

Da se in po mojem mnenju je tudi boljše, da se zadeva malce ohladi, kot pa da v tistem momentu afekta začneš stresat jezo na partnerja. S tem se težje rešuje probleme. In to ne pomeni, da skrivam svoja čustva, ampak samo želim konstruktivno reševati težave (v času afektov je zame to skoraj nemogoče). :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Sep. 2008 9:53

MIGRENA napisal/-a:Kar se kreganja tiče pa mislim, da paše v zasebno sfero in pomoje tipa na gobec užgem, da se začne pizdit name sred javnosti. Tut men na misel nebi padlo, da se npr. sredi lokala pizdim nanj.

Joj, jaz tudi tega tako ne maram. Po moje bi se kar obrnila in odšla. K sreči mi tip ne dela nobenih javnih scen. :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 26. Sep. 2008 9:55

freaky napisal/-a:Jaz si ne predstavljam, da bi se s fantom kregala v družbi. Ker to ni njihova stvar in se tiče samo naju, zato tudi želim, da se stvari razjasnijo na 4 oči. Če pa kdo zaradi tega misli, da se nikoli ne skregava, da naju je sram in da špilava srečen par, pa tudi prav.

*purple* napisal/-a:učas se ne da določenih stvari skrit ki butnejo tist moment ven :D

Da se in po mojem mnenju je tudi boljše, da se zadeva malce ohladi, kot pa da v tistem momentu afekta začneš stresat jezo na partnerja. S tem se težje rešuje probleme. In to ne pomeni, da skrivam svoja čustva, ampak samo želim konstruktivno reševati težave (v času afektov je zame to skoraj nemogoče). :wink:

To je pa precej odvisno od karakterja človeka. Midva sva oba precej trmasta, odkrita, sproščena in hitro užaljena. Pri naju skoraj nikoli ne zmaga 'razum', ampak se situacija vedno začini z neko pripombo. Če sva sama, se seveda to stopnjuje, če so okoli drugi, malo bolj paziva pri besedah, je pa zato mimika bolj bogata :D .
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 26. Sep. 2008 10:04

Seveda je odvisno od posameznika. Jaz sem obe "vrsti prepira" probala na svoji koži. In za bolj produktivno reševanje problemov se je izkazal razum. Bolj mi je pomembno, da se stvari bolj umirjeno povejo, razčistijo, kot pa da v navalu čustev vse bruha ven iz mene.

EDIT: Poleg tega je pa splošno znano, da v navalu čustev težje trezno razmišljaš, kar pomeni, da težje pristopaš k rešitvi problema. Kaj bi bilo, če bi vsi politiki (primer) nepremišljeno stresali srd, bes in vsa negativna čustva na druge. Nastal bi kaos, v katerem bi bilo prisotno preveč čustev. Stvari je potrebno gledati čimbolj objektivno, da lahko dobiš najbolj pravilno sliko problema. Se pa zavedam, da je to v praksi težko, ampak ni pa neizvedljivo. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 26. Sep. 2008 11:15

Jaz moji Najboljsi prijateljici povem cisto VSE, prav tako najboljsemu prijatelju...ker ce tega ne naredim, zadrzim vse v sebi, po pogovoru z njima se pa pocutim miljonkrat boljse, in potem tudi pozabim na vecino problemov itd.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 26. Sep. 2008 14:19

Jaz sem pa tak tip človeka da mi je lažje če nekomu povem, ko se z mojim spičiva. Ne govorim tega kar vsem naokrog ampak svojim dvem najboljšim prijateljicam, ki me razumeta in me dostikrat sam poslušata ker vesta da moram to jezo dat ven...

Svoji mami sem včasih tudi povedala (še ko sem bila skupaj z bivšim) ampak potem pa je bila enkrat situacija ko sva se z zdajšnjim ful spičla. Moj je drugače ful temperamenten in v jezi dostikrat reče stvari, za katere bi mi marsikateri človk rekel, da zakaj sem še z njim. In ko sem mami povedala kaj mi je rekel, mi je rekla naj grem sam stran od njega....midva sva se potem pogovorila, se je opravičil in sva potem furala dalje, moja mama pa še zdej ne more pozabit kaj mi je takrat rekel. Tako da je bla to šola, da mami ne povem čisto več nič glede naju, ker če ga bom enkrat pripeljala domov ne želim, da je pri moji mami že etiketiran.

Drugače pa se včasih potožim tudi njegovmu najboljšmu frendu (mal čudno ja), ki ga pozna že od malega in me dostikrat potolaži k mi reče da nej ne vzamem kake stvari tako za slabo ampak da tak pač je, ko je jezen in da je drugače o.k. dečko.....mi je že dostikrat pomagal, ko sem jaz že obupala.

Pa seveda ne smem pozabit na moi t, ki me tudi čisto razume, ko ji kaj povem ker ve o čem govorim. :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Sep. 2008 15:10

*purple* napisal/-a:evo, en tak post sem želela slišat in me veseli,da si priznala da te stvari skiješ oziroma zadržiš zase.
po eni strani te čist razumem, valda tvoja stvar in vse, ampak po drugi pa spet nekako ne.Mogoče zato, ker sm jst čist drugačna glede tega in ful preveč osebnih stvari povem naprej.Ampak mene ne moti, še vedno imam ubistvu eno mejo do katere lahko grem.

Jah smo si različni. Tudi prepirov v javnosti ne maram (edino s sestro se lahk spičiva do konca hehe), isto mi je mučno biti prisoten, če se en drug par prepira...tut če mi prijateljice razlagajo o njihovih prepirih s fanti, pa če je po moji presoji res bad stvar, se mi pol tip zameri. Tut če je ona pol naslednji dan vsa srečna pa kao da nič ni bilo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]