Ali skrivate zunanjemu svetu težave "v raju" ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Sep. 2008 15:07

Berem, poslušam, gledam pare in kar zajetno število le-teh je videti precej srečnih in ni videti da se kdaj sploh skregajo.
Pa me zanima kako je z vami.
Če imata težave, poveste to tudi na glas brez sramu, ali skrivate in igrate happy couple, čeprav to niste?
vedno me inpresionirajo razni konci zvez, parov, ki so bili stalno videti kot najlepši zaljubljenci, nikoli se niso skregali (usaj da bi povedali/pokazali ne), potem pa kar naenkrat bum in konec ljubezni in konec "raja" :)
Ste vi med tistimi, ki si upate priznati, "ja danes sva se pa skregala ornk", ali šparate te podatke pri sebi in pravite da se imate finofajn, čeprav je to ubistvu laž in igranje.

No jst osebno, povem na glas.skregala sva se zarad tega pa tega, si dam mal duška, vržem ven iz sebe in potem se že polovico bolje počutim.Nikoli nisem skrivala tega da sva se kdaj skregala in igrala srečnega para, če to v tistem momentu nisva bila.Nekak mi pa tud ni všeč, da ljudje to počnejo, ker to je zame laž, sploh če gre za koga bližnjega in se mi skos laže kako je srečen s partnerjem, pa vbistvu ni.Sej vem, ni moja stvar, sam potem naj je raje tiho kot da glumi majmuna.

No, zanima me kako je pri vas :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Sep. 2008 15:10

Jaz povem samo, če me kdo vpraša recimo ''kje ga imaš, zakaj ni prišel zraven'' ali kaj v tem smislu. Potem rečem, da sva trenutno na bojni nogi, razen izjemoma pa ne razlagam, zakaj.
(Upam, da tudi on ne. :D )
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Sep. 2008 15:13

Povem najbližjim, če me kdo slučajno vpraša (pa še to brez detajlov), da bi pa razlagala naokoli - ne hvala. Pa ne zato, da bi vsi mislili, kako sva srečna (ker mi je v bistvu vseeno, kako naju vidijo drugi), ampak enostavno zato, ker take stvari rada razčistim samo z njim, brez vmešavanja.

Najbolj na živce mi gresta pa npr. sestra in njen fant, če se skregata v pričo nas. Milsim ej, a gresta lahko v drugo sobo in se zmenita na 4 oči??
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Sep. 2008 15:17

Celemu svetu ziher ne razlagam kdaj, kako in zakaj sva se skregala. Povem prijateljem, doma včasih, pa tukaj na forumu občasno sveto jezo nad njim stresam :)
Ne igrava srečnega para (ts, to itak sva :) ), ampak kakšni scen v javnosti pa tudi ne delava, raje na samem poštimava zadeve. Meni je neprijetno, če sem priča tujim prepirom, še bolj mi je pa nerodno, če drugi slišijo mene besnet.

Če imaš pa v mislih forum je pa tako, da res več sodelujem v temi o področju, za katerega se mi zdi, da nama s fantom laufa, in prispevam kakšen nasvet. Se mi zdi, da je več koristnega od tega.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Sep. 2008 15:18

Vsem ne razlagam o svojih problemih s fantom. Kdaj pa kdaj povem prijateljicam, kdaj pa tudi ne. Kar še ne pomeni, da se pretvarjam, da se nikoli ne skregava, da nimava problemov. Saj ni fora v tem, da skrivaš, ker se sramuješ, ampak želiš stvari obdržati zase. Jaz pač nočem, da za vse najine probleme vedo tudi drugi. Saj so najini in jih morava midva reševati. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 25. Sep. 2008 15:19

ojla...
ne razlagam okol če sva se spičila..če pa kšn kj upraša na to temo (ponavad so to frendi pa starši..) pa pač povem..
mislim pa d pari ki zgledajo popolni so taki zaradi vpliva družbe v kateri se nahajajo..ponekod velja da so osebne težave med partnerjema samo njuna stvar in da to se ne sme kazat na vzven..
in pol zveš kako se najboljši pari med štirimi stenami ko nihče ne sliši in ne vidi kregajo in še kaj..
vse za dober izgled.. :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Sep. 2008 15:22

Dadyka15 napisal/-a:ponekod velja da so osebne težave med partnerjema samo njuna stvar

Ja čigava je pa še? :D

Pa da ne bo pomote. Ni narobe, če se stvari povejo, da si olajšaš dušo pri prijatelju. Če kakšen problem ne bi mogla rešiti, bi se vlekel v nedogled, bi za nasvet povprašala prijateljico, če se pa reši takoj, pa ne vidim razloga, zakaj bi na dolgo in široko razlagala o stvareh, ki so samo najine. In ni me sram povedat, da imava probleme in težave (le zakaj bi me bilo), o globjih posledicah in vzrokih teh problemov pa razpravljam samo s partnerjem. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 25. Sep. 2008 15:27

Js se trudim vse zadržati zase, ker drugače dobijo prijatelji (in bližnji) vtis, da je slaba oseba in ga ne marajo. To sem sklenila zaradi preteklih izkušenj, ko sem drugim tarnala in jokala, da so dobili slabo mnenje o njem. Moj največji problem je, da se z njim skregam in se pretvarjam, da mi ni prišlo do živega, potem mi je pa žal, zato jočem in se zatekam k prijateljem po tolažbo...

In ja, meni gredo tudi pari, ki se kar pred vsemi prepirajo, na živce. To ni stvar javnosti, ampak njiju. Dobro se je znati zadržati, ne pa da prenašajo to še na druge. Malo obzirnosti, prosim. :)
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Sep. 2008 15:29

Ja, tam kjer mi je dovoljeno potarnat - forum in prijateljice (pa starša tudi včasih prideta v poštev) - tukaj kar izkoristim te možnosti, da govorim o napakah pa slabostih pa prepirih pa težavah. Da bi se pa nekje javno skregala?? To mi je pa čisto nezrelo. Ravno zadnjič sem bila priča, ko sta se bejba in tip (oz. bolj se je bejba nad tipom znesla) pred celo družbo skregala. Pa dobro no - moramo biti vsi deležni tega negativizma?? Celotno družbo je zamorilo in pokvarilo cel večer.

Nikoli mi ni bil problem pokazat, da nama pa ne stoji vse tako, kot v sanjskih zvezah mora stat. Vsi smo samo ljudje in je čisto logično, da pride do vzponov in padcev.

Je pa nekaj res - nekateri ljudje pa v drugih vidijo vse slabo in če jim slučajno omenim kakšno pomankljivost najine zveze, to napihnejo in je po njihovem mnenju najin odnos že čisto nezdrav :roll: . Takim ljudem sem o svojih problemih nehala govorit.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 25. Sep. 2008 15:32

Jaz vse povem.Mami,kolegici...Itak imam sam eno dobro,tak da ona izve.
Drugače pa iskreno,sva skupi let pa pou pa se nama še ni uspelo skregat.
Lih dons sva z mami mele ene 2 urno debato o želji po seksu in KT.In potem sem se po njenem nasvetu in svojem razmišljanju odločila da neham.
Mela vsa ene dve resnejše debate,ampak brez prepira...Dejansko se še nikol ni zadru name,nikol nisva mela tihih maš,nikol se namenoma nisva slišala al kej podobnega,al pa se ne dobila...itd.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 25. Sep. 2008 15:33

:)
Zadnjič spremenil Josephina, dne 30. Jan. 2010 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Sep. 2008 15:34

Ja, js povem take stvari, ampak odvisno komu. Ne bom šla zdej vsaki "kolegici" razlagat da sva se skregala, ker sem ugotovila, da se pol sam obešajo na tujo "nesrečo", niti ne kažem tega s kakšnimi čudnimi nicki na MSNju (kot nekateri). Je pa fajn v takih trenutkih mal pojamrat pa slišat kakšno vzpodbudno besedo. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Sep. 2008 15:44

sej ni blo zdej to tko mišljeno, da se skregata in začneš klicat use po imeniku in jim razlagat :D
ampak tko, če igrate tist popoln happy couple, če to v tistem momentu niste, ampak tega ne želite priznat svetu.
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kremsnita » 25. Sep. 2008 15:47

Tko zares se še nisva nikoli skregala, da se ne bi pogovarjala ali pa kaj takega. Če bi do tega prišlo verjetno ne bi razlagala okoli ampak bi razčistla z njim, če bi kdo kaj vprašal bi samo rekla da se nekaj kregava, ne bi pa razlagala zakaj.

Če se pa zaradi kakšne bedarije prerekava pa ponavadi povem dvema prijateljicama ali mami pa potem malo skupaj govorimo čez moške. Samo da midva ko to govorim nisva več skregana, ker to so taki kratki prepirčki.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Sep. 2008 15:48

*purple* napisal/-a:ampak tko, če igrate tist popoln happy couple, če to v tistem momentu niste, ampak tega ne želite priznat svetu.

Noup :) .

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov