Ali skrivate zunanjemu svetu težave "v raju" ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ampak, v primeru satan28 recmo...men neki ni čist jasn. Ok, ona je recmo verjela, da mata super zvezo, da ma ful fajnga moža, da je vse v najlepšem redu...on jo je pa tri leta varal. Zdj al ga ona sploh ni poznala, da tega ni niti posumla, al je pa res on tok prekleto dober igralec Ampak v vsakmu primeru, očitno zveza ni bla tolk oh in sploh, ker jo je tip varu tri leta. Pol je bla njena zveza tok super sam v njenih očeh, v njegovih ne.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Saj na koncu koncev gre za to, da je videti super v naših očeh, ne? Ne vem, če je moj tako fantastičen igralec, da zdajle fura še eno zvezo zraven, to ne spremeni tega, da sem trenutno srečna.
Dokler mi tip daje večino tega, kar v zvezi pričakujem (vsega itak nikoli ne moreš imeti ), sem srečna.
In mislim, da jaz pričakujem kar veliko. Da imam visoka merila.
Ostalo pa ni v mojih rokah ...
Dokler mi tip daje večino tega, kar v zvezi pričakujem (vsega itak nikoli ne moreš imeti ), sem srečna.
In mislim, da jaz pričakujem kar veliko. Da imam visoka merila.
Ostalo pa ni v mojih rokah ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Midva ponavad najine probleme samedva rešva. Niti niso tako velik pa kaki usodni bli..Taki manjši pač, k se mi zdi res banalno razlagat nekomu o takih stvareh. Če je že blo kej tazga, da sm bla slabe volje al pa kej. Je to mami opazila pa sm ji pač povedala kako pa kaj je na stvari. No pa nekak je vedno blu tku, da je za brezveze oz. tist moment k si na neki jezn. Pa tut ne skrivam tega, ne razglašam pa lih na velik zvon. Vem, da če bi blo kej večjega oz. če bi se res neki sprašvala, da bi prosila prjatlco al pa mami za nasvet. Drgač se pa znava pogovort. In nama je lepo. Pa jebat ga če se komu zdi to nemogoče Men se pač manjši problemi ne zdijo omembe vrednii oz. da bi tej manjši problemčki pokvarl videz lepe zveze. Drgač pa so taki trenutki k si jezen,k ti kej ne paše..sam mine
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
kr.ena napisal/-a:Saj na koncu koncev gre za to, da je videti super v naših očeh, ne?
Točno tako. In nima veze, če drugi pravijo, da ni super, da si mečem pesek v oči, da igram, da sem srečna. Jaz zase vem, da sem. Če ne verjamejo, je pa to čist njihov problem.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Yazmeen napisal/-a:No sj s tem se jst čist strinjam, sam ni mi čist jasn, kako te lahko partner par let vara in ti tega ne posumš, ne sam to, še celo vrjameš, kolk maš popolno zvezo
Jaz osebno ne verjamem, da me moj vara... Ampak vseeno obstaja možnost, da me! Torej, kaj če me fant vara, jaz pa sem slepo prepričana, da imava popolno zvezo? Ma... Dokler ne vem, mi je čisto luštno.
Edit: prav zato bom brez slabe vesti (če sem slepa ali je dejansko res) okolici sporočala, da sva srečna... Če se bom pa potem morala soočiti s težko resnico in če bom posledično tarča posmeha drugih ljudi, češ, kako nisem mogla tega videti... Je pa to kasnejši problem.
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Halo, itak da se zasebnih težav ne komentira pa razlaga naokrog! Ok, če rabim nasvet bom že zaupala najboljši prijateljici, a sicer težave rešujeva izključno med štirimi stenami! Kar naj si mislijo vsi da sva popln par (ker sva ) če pa se bo kaj zalomilo, je to najin problem in bova šla narezen brez izpadov vsem ki naju bodo hoteli poslušat! vsaj upam....
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ne ne igrava...ker sm tud jst tak člouk,da ko sem slabe vole oz.ko neki pr men ne štima se to vidi..že kako,že po mimiki,obnašanju,itd....tko d sm taka d ne skrivam,ko kej ne štima...niti ne skrivam, ko je vse supermegafinofajn..tud to pokažem...to vela individualno zame in v vezi...
Free your mind...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
No, mi2 najbrž tudi spadava med tiste "nerealno" srečne pare, ki jim okrog glave vs čas letajo srčki. Če se "skregava" je to zaradi tega, ker sm js noro občutljiva in sm sposobna kuhat mulo zarad takšnih bedarij, da bog pomagi. Na srečo že po pol ure ugotovim, da je moja užaljenost čist prepotencirana in "bojna sekira" je zakopana.
V tistem prvem trenutku težave rada izlijem na papir ali na blog, ponavadi že med pisanjem vidim, kako neumno je vse skupaj.
Tko da sva srečn parček tukaj, na blogu, na fejsbuku, in še bolj v realnosti.
V tistem prvem trenutku težave rada izlijem na papir ali na blog, ponavadi že med pisanjem vidim, kako neumno je vse skupaj.
Tko da sva srečn parček tukaj, na blogu, na fejsbuku, in še bolj v realnosti.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Lorelai20 napisal/-a:Če se "skregava" je to zaradi tega, ker sm js noro občutljiva in sm sposobna kuhat mulo zarad takšnih bedarij, da bog pomagi. Na srečo že po pol ure ugotovim, da je moja užaljenost čist prepotencirana in "bojna sekira" je zakopana.
Čist ista sm skor vsi prepiri so samo zarad tega.. ampak sm pridna in se pobolšujem
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Roberta R. napisal/-a:Lorelai20 napisal/-a:Če se "skregava" je to zaradi tega, ker sm js noro občutljiva in sm sposobna kuhat mulo zarad takšnih bedarij, da bog pomagi. Na srečo že po pol ure ugotovim, da je moja užaljenost čist prepotencirana in "bojna sekira" je zakopana.
Čist ista sm skor vsi prepiri so samo zarad tega.. ampak sm pridna in se pobolšujem
Tudi js Na koncu sm dejansko jezna nase, ker sm kt en petletnik k trmari
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 0:00, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tut midva sva čist povprečen, lahko rečem srečen par. Pridejo obdobja, ko se kregava pogosteje (zaradi kakršnih koli dejavnikov že) in pride čas, ko se sploh ne.
Tega ne obešam na velik zvon, če kolegice ugotovijo malo podebatiramo, ampak tut nobene drame. Kar je med nama, je med nama. Ne, da skrivam ampak nekak nimam želje vsem okoli mene izlivat duše in jokat. Nism takšen tip človeka.
Kreganje v javnosti pa... Jst sm ful alergičnana to, moj pa kdaj začne kej pametvat kje zuni in pol je ogenj v strehi. To pa dobesedno popizdim.
Tega ne obešam na velik zvon, če kolegice ugotovijo malo podebatiramo, ampak tut nobene drame. Kar je med nama, je med nama. Ne, da skrivam ampak nekak nimam želje vsem okoli mene izlivat duše in jokat. Nism takšen tip človeka.
Kreganje v javnosti pa... Jst sm ful alergičnana to, moj pa kdaj začne kej pametvat kje zuni in pol je ogenj v strehi. To pa dobesedno popizdim.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov