Ali sem punci všeč?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 27. Dec. 2009 18:31

A dj no nehi... tud sama sem mela enga tacga mevžastga in guess what?
Po dveh mescih mi je šel že tok na živce, da sm spokala kufre in še dons ga vidt ne morm, pa čeprov mi ni nč naredu ubistvu. Ampak enostavn me je tok odbil s tem njegovim jokcanjem, da sm si sama pr seb rekla- a rabim to?
Odgovor je bil- NE!

Tko da, sprav se k seb, predn zafuraš celotno zgodbo in se bo totalno umaknila. Kje je kanček samozavesti? Dj nehi no, zase vem, da rabm temperament v zvezi, samozavest, ne pa ene mevže, ki mi daje vedet, da sem edino kar se mu dugaja v lajfu!
:evil:

bah, sorry za mal bolj krut post, ampak ne maram takih fantkov!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Dec. 2009 19:26

Misek22 napisal/-a:kako pa punce gledate na enega fanta ki je bolj iz revne družine pa...ima žalostno življenje?

:roll:
Življenje je takšen kakršnega si narediš in kako gledaš na njega.
Ko bi slišala ta stavek, bi se te ognila na 1000km, ker bi takoj vidla, da vse vidiš črno/belo in se smiliš sam sebi.

Odrasti in postani dec :roll: . Sramoto delaš predstavnikom "močnejšega" spola
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 19:34

WTF? Kaj pa v primeru, da sta mu starša umrla v prometni nesreči in je moral na kmetiji delat celo življenje za male pare? :o To bi vsak sam sebi rekel, da je imel žalostno življenje.
Pa kakšna sramota moškemu spolu, fak..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2009 19:41

evelyn, če bi ti spoznala tipa in bi ti zajamral, da ima težko življenje ter da je reven, bi te to privlačilo ali odbilo???
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Dec. 2009 19:41

Sem sama dala že marsikaj skos, ampak sem se veliko naučila iz tega (smrt, bolezen,..) in stvari, ki so se naredile, se ne da spremenit. Vzameš, da se zgodijo z razlogom in ti dajo nekaj, da zrasteš in postaneš boljši.

Eni mi rečejo, da so mi fouš, ker imam tako življenje, drugi, da nikoli ne bi dali čez tega, kar sem js dala. Meni je vseeno, ker se mi življenje na splošno zdi čudovito. Veliko bom mogla dati še čez in brez optimizma, pozitivnega gledanja na življenje, samozavesti ne bom nikamor prišla
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 19:51

Jochie napisal/-a:evelyn, če bi ti spoznala tipa in bi ti zajamral, da ima težko življenje ter da je reven, bi te to privlačilo ali odbilo???

A daj no, kot da je on šel zdaj to rečt tej ženski, ko sta se prvič spoznala "Oj ej a boš pijačo ampak ti plači no, kr jz sm z revne družine pa mam ful žalostno življenje". Še 100000x bolj glupa in debilna vprašanja smo prejeli tle na forumu od žensk in moških..In ne, nebi me odbilo. "Jamranje" bi poskušala poglobit, da bi mi povedal kaj več o tem, zakaj misli, da je njegovo življenje žalostno, da bi se mi zaupal in potem iz povedanega, bi sklepala ali je navadna pussy ass reva, ki je nvem žalosten, ker ni naredil srednje šole ali pa za tem stoji kaj resnega..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2009 19:54

evelyn, ti študiraš kakšno socialno pedagogiko ali kaj podobnega, pa te malo poklicna deformacija daje??? :D

jaz iz njegovih postov sklepam, da je mišek pač en neizkušen fantič, ki bi poskušal igrati na karto ubogosti, in verjamem, da bi se že na prvem zmenku ženski izpovedal...

pač pob bo moral srečati eno, ki ga bo sprejela, kakršen je in ko jo bo imel, mu bo tudi samozavest narasla in to bo znal vnovčiti pri drugih puncah...

tako pač je.. :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 20:00

Sociologijo z Pedagogiko in Andragogiko
:P
Glede samozavesti ipd. je jasno, da imate prav ampak jz v tem primeru, da se spoznava z neko punco in da ji pove o svojem življenju(pa če je šibkega karakterja ali močnega, kot je bojda Ajša zgoraj sebe opisala)ne zdi nič slabega..Nekateri se s takimi stvarmi drugače spopadajo..Sicer pa nima smisla naše debatiranje, če nam on ne pove, kaj je zanj "žalostno življenje". :) In pa zame ni sramota predstavnikom močnejšega spola, če je bolj jokav ali čustven(ali ima težave s samozavestjo ipd..) prej so zame sramota za moški spol tisti, ki ne znajo prevzeti odgovornosti za svoja "Možata" dejanja in se kljub moškosti na eni strani, na drugi obnašajo kot največji otročji mulci..pač smo si ljudje različni.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2009 20:07

evelyn, poklicna deformacija! :D :D :D

evo mišek, nasvet zate: išči ženske, ki te bodo v vezi uporabile tudi kot svoj študijski pripomoček, evelyn pa bo pomagala napisati, kateri faksi tako poklicno deformirajo ženske, da so samci tvoje sorte zaželjeno meso... :D :D :D
Zadnjič spremenil Jochie, dne 27. Dec. 2009 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Dec. 2009 20:07

..Evelyn.. napisal/-a:ki ne znajo prevzeti odgovornosti za svoja "Možata" dejanja

Super je če pride do aktivnega delovanja, torej do dejanja. On pa še ni prišel do te točke, ampak cinca. Torej moti me, da nič konkretno ne naredi in kako prikazuje težavo/sebe/stvari
Glavna stvar, da odrasteš je, da sprejmeš odgovornost, tako da se v tem delu čisto strinjam s tem kar si napisala

Opisala sem samo svoje razmišljanje v prejšnem postu, kar ne pomeni, da nimam kdaj slabih dni...
Zadnjič spremenil Ajča, dne 27. Dec. 2009 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 20:08

Jochie napisal/-a:evelyn, poklicna deformacija! :D :D :D

evo mišek, nasvet zate: išči ženske, ki te bodo v vezi tudi uporabile kot svoj študijski pripomoček, evelyn pa bo pomagala napisati, kateri faksi tako poklicno deformirajo ženske, da so samci tvoje sorte zaželjeno meso... :D :D :D

Dej, ne seri! :D :lol:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2009 20:09

pa daj pomagaj pobu, kaj ne vidiš, da je obupan??? :roll: :D

ti si stroka! :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 20:13

Nep, bo za kj tazga potreben kak psiholog prej kakor jaz(ki sem res v stroki že 1008979 let ane, brucka :P).
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2009 20:15

ti imaš fanta? :D

drugače pa...tale forum je super zadeva za tvoj študij, verjetno dobiš veliko materiala za raznorazne refleksije,kajne? :D :D :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2009 20:19

Sicer smo ful OT ampak odgovor na prvo vprašanje, ja. Drugo vprašanje: forumi, facebook, myspace, raznorazne spletne strani in splošno "internet življenje" je res fascinantno ponekod(ker je pod pretvezo aninomnosti tud v veliki večini iskreno) in ogromno izveš predvsem za področje sociologije. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov