Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
iluzija napisal/-a:Jah verjetno te najprej vpraša: Kako si? Kaj počneš? Zadnja novica?
In ti pač odgovoriš. Pa saj to je vendar najlepša stvar in si ponosen, da si bodoči očka, ne?
Če bo deklica, bom najsrečnejši na svetu
Če bo naletela debata na to, itak da ji bom povedal, da bo kmalu bogatejši za potomstvo, ki bo mimogrede nosilo njeno ime
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
joii..a ti sam vidš kaj si si nakopu?? nevem..nevem, če bo tist samo pijačka..še zdej ne vem kaj ti je blo da si jo sploh povabu na pjačo??? samo tist ime in priimek s seznama k te je somnu na njo? znaš si uničt use..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Vegetius - Komunikatorka
bolhica napisal/-a:joii..a ti sam vidš kaj si si nakopu?? nevem..nevem, če bo tist samo pijačka..še zdej ne vem kaj ti je blo da si jo sploh povabu na pjačo??? samo tist ime in priimek s seznama k te je somnu na njo? znaš si uničt use..
Na pijačo sem jo povabil zato, ker jo po vsej verjetnosti vidim zadnjič, pa bi rad z njo malo klepetal, da mi ostane v lepem spominu in da ostaneva vsaj "kvazi" prijatelja. Čeprav sva vedno v istem mestu, sva se v 13-ih letih srečala le 1X in še to bežno.
Vem da bi bilo bolje, da bi vse pustil na miru, sam meni je težko, da se ne bi dostojno poslovil od tiste, ki mi je veliko pomenila. Upam da bova po tem ostala prijatelja in da bo življenje šlo lepše naprej - ker res mi ni vseeno za njo.
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 31. Maj. 2007 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
We live only for reproducion and to make other live`s better or worst...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
no..sej to si lepo povedou pa use..sam kaj ko te pri kkšnih izjavah k jih natipkaš tlele gor zavede in priznaš da maš pomisleke, da bi lahko tudi kaj meu z njo..
drugač pa..nikol n veš, kje jo boš spet srečal tok da nevem čemu se poslaulat..se mi zdi, da bi lahko imel čist normalen odnos z njo če bi jo kje srečal lepo pozdravil prašal kako gre življenje in šeu svojo pot..
teško je brat misli..še posebej od vs tipou..upam, da ni velik takh kt si ti oz. da so vsaj drugač ravnal. ker na tvojmu mestu bi PRED temu k si naredu otroka svoji punci, njo pustu uživat drug lajf ko pa da si v mislih z drugo na vsake toliko.
čeprau okej..vsak sanja o svojem "sanjskem/sanjski" (filmske zvezde itd..) mogoče jo maš ti preblizu in je to zgolj naklučje..da razmišljaš o njej.
se mi zdi da če bi po lestvici sama ocenla kaj mi je huj fizična al psihična "prevara" bi mislm da za hujšo izbrala ravn to psihično..
a si že povedou kai bi si ti mislu o punci k bi mislna na drugga?
faq ta psihologija..bi velik vedla o teb povedat.
drugač pa..nikol n veš, kje jo boš spet srečal tok da nevem čemu se poslaulat..se mi zdi, da bi lahko imel čist normalen odnos z njo če bi jo kje srečal lepo pozdravil prašal kako gre življenje in šeu svojo pot..
teško je brat misli..še posebej od vs tipou..upam, da ni velik takh kt si ti oz. da so vsaj drugač ravnal. ker na tvojmu mestu bi PRED temu k si naredu otroka svoji punci, njo pustu uživat drug lajf ko pa da si v mislih z drugo na vsake toliko.
čeprau okej..vsak sanja o svojem "sanjskem/sanjski" (filmske zvezde itd..) mogoče jo maš ti preblizu in je to zgolj naklučje..da razmišljaš o njej.
se mi zdi da če bi po lestvici sama ocenla kaj mi je huj fizična al psihična "prevara" bi mislm da za hujšo izbrala ravn to psihično..
a si že povedou kai bi si ti mislu o punci k bi mislna na drugga?
faq ta psihologija..bi velik vedla o teb povedat.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Vegetius - Komunikatorka
Po eni strani imaš prav... mogoče gre le za "privid" in je bolje, da jo pozabim - vsaj na čustveni ravni...
Čeprav je res, da je full huda ženska (če ne kar missica) in da je odločilno vplivala na moje življenje, se bom poskušal v prihodnje bolj posvetiti tisti, ki me prenaša že dobrih 6 let.
Priznam, da je verjetno ne bom nikoli pozabil in da bo vedno imela prostor v mojem srcu, vendar življenje gre dalje. Življenje ni pravično, pa naj bo kar hoče
No kakorkoli, ta konec tedna bom moji dragi kupil kako rožico, pa jo peljal na obalo na večerjo (da se ji opravičim za dvome, za katere seveda ne ve).
Bomo pa vidli, kako bo na pijači z bivšo (upam da si ne premisli). Me pa res zanima, kako ji kaj gre life - bo pa dolga pijača, ker mamo 13-let za obdelat Sam obenem pa nisem več prepričan, če je ta pijača pametna ideja. Da je slučajno pol ne bom pogrešal še bolj???
Sam dammn, kako sem jaz neodločen tip :ertrink: - mogoče bi ena poštena fliskica pomagala
Čeprav je res, da je full huda ženska (če ne kar missica) in da je odločilno vplivala na moje življenje, se bom poskušal v prihodnje bolj posvetiti tisti, ki me prenaša že dobrih 6 let.
Priznam, da je verjetno ne bom nikoli pozabil in da bo vedno imela prostor v mojem srcu, vendar življenje gre dalje. Življenje ni pravično, pa naj bo kar hoče
No kakorkoli, ta konec tedna bom moji dragi kupil kako rožico, pa jo peljal na obalo na večerjo (da se ji opravičim za dvome, za katere seveda ne ve).
Bomo pa vidli, kako bo na pijači z bivšo (upam da si ne premisli). Me pa res zanima, kako ji kaj gre life - bo pa dolga pijača, ker mamo 13-let za obdelat Sam obenem pa nisem več prepričan, če je ta pijača pametna ideja. Da je slučajno pol ne bom pogrešal še bolj???
Sam dammn, kako sem jaz neodločen tip :ertrink: - mogoče bi ena poštena fliskica pomagala
We live only for reproducion and to make other live`s better or worst...
-
Vegetius - Komunikatorka
*_nincy_* napisal/-a:A ti lahko poveš koliko si star da objavlajaš na vseh živih forumih svojo zgodbo o bivši punci?
ĐIZS tole pa res no cooment
- sam na dveh je, ker prej Cosmo Foruma nisem poznal.
Mimogrede, kaj pa ma to veze s tematiko?
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ah je ni ti kar pojdi svojim medicinskim sestram predavati pa glej da na boš pri 5 imenu skp padu
Aja pa zakon v troje to je ena najbolših idej kar bi se jih lahko spomnil ni kej domišilijo imaš na vrhuncu
Za moje pojme ti sam sploh ne veš kaj bi rad!
Aja pa zakon v troje to je ena najbolših idej kar bi se jih lahko spomnil ni kej domišilijo imaš na vrhuncu
Za moje pojme ti sam sploh ne veš kaj bi rad!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov